![]() |
|
|
#1801 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Evo i mene,drage kolege nakon sto sam se dobro naspavao da vam se javim!Islo je nas 10 iz Rijeke,4 iz Novigrada i 2 iz Zadra autima do Gemone(Udine) pa onda u bus sa talijanima do Munchena,put veselje,pive i ostala zajebancija,a onda kad smo ugledali stadion samo smo svi ostali otvorenih usta!Izgleda prestrasno,kao da se NLO spustio na zemlju,sve je na stadionu kao po crti,nigdje nema guzve,ni u wc-u,ni na ulazu,ni na hrenovkama-organizacija do jaja i stadion ko iz snova,ali kao sto je nas predsjednik Marsanich rekao nacekat ce se jos taj stadion da vidi sve trofeje koje je San Siro dozivio.Igra po meni katastrofa,pogotovo 1. poluvrijeme!Seedorf je igrao tako loše da se ne sjecam kad sam tako izgubio zivce zbog nekog igraca,Pirlo takodjer,glavni glumac i maneken,Gila jako loš i stvarno vise nemam strpljenja za njega jer da je Pipo bio na njegovom mjestu pobjedili bi!!:Za Ancelotija vise neznam sta bi i rekao,gubimo i igramo katastrofa,ali covjek nista ne mijenja,nevjerojatno!Sudac nam svira penal(koji bas i nije morao svirat) i Ancelotti se opet izvuce,u nekim trenucima bi volio da ispadnemo iz svih natjecanja i da u prvenstvu budemo 10.,samo da on ode!Zalosno i istinito,ostali tako tako,Stam,Nesta i Kaka najbolji i zasluzili dobru ocjenu,Dida skinuo par dobrih lopti i cini mi se da se vraca u formu,Gatuso istrcao svoje,ali malo prenervozan .Sve u svemu mislim da je u cijeloj toj tekmi rezultat najbolja stvar i mislim da nas Bayern ne oze pobjediti u Milanu.Jedino cega se bojim da ovaj kreten od Ancelottija ne odluci igrat na 0-0,ali vise me nista ne moze iznenaditi!Probat cu vam dignut par slika ovdje ili na neki link!
Pozdrav |
|
|
|
|
|
#1802 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Aj stavi nam koju sliku!
|
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Pa drago mi je što ste se lijepo proveli. JEL Kaka' ljepše izgleda uživo?
![]() |
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
I meni je drago sto ste se cool proveli...
evo izvukli smo 1:1 protiv Bajerna, danas dobili Palermo 2:0, ovako nastaviti i bit ce oky... ali samo da Bavarce izbacimo... ps: nesto ste mi se svi usutili u zadnje vrijeme, (i ja) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#1806 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Maldini, Kaka, Nesta
![]() |
Jeeeeeeeej!
Dobili smo Plaermo u gostima nakon 30 godina. Nažalost, bodovno smo ostali jednako udaljeni vrhu ko i prije, al samo da uhvatimo kontinuitet pobijeda i evo nas na vrhu. ![]()
|
|
|
#1807 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
dA fala bogu pobjedili smo palerma ali bili si opasne u prvo pvreme ali eto nam pobjeda sad cekamo empoli za juve
FORZA MILANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
|
|
|
#1808 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Dobro je 2-0 protiv Palerma,još se nadam nekoj lošoj seriji zebri pa da ih prestignemo...
FORZA MILAN!!!
|
|
|
#1809 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
ma i ja se nadam jjuve ide sampdoriji sledece kolo dok mi cekamo empoli
|
|
|
#1810 |
|
Moderator
![]() |
Et tu bar neriješeno da june igra, onda mi ih dobivamo u Torinu i to je već -5....
![]()
|
|
|
#1811 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta, Kaka, Maldini
![]() |
ja sam iz sa, obozavam milan..
pozzz |
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Moderator
![]() |
Et da ti poželim i ovdje dobrodošlicu, ak trebaš bilo kakvu pomoć samo javi...
|
|
|
#1813 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Dobrodosla MilanGirl mozes nam reci nesto vise o tebi ako ti nije tesko?
inace ovo je bila vrlo vazna pobeda za nas ako zelimo se boriti za titulu, juve ce kiksirati sledno kolo protiv Sampdorije 100% a mi imamo lesna utakmica, to ce biti nasa sansa da se jos priblizimo
|
|
|
#1814 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Gldao sam utakmicu i mislim da cu onog šugavog Pirla opalit nogom ako ga vidim negdje!!! ovo sta on radi je potpuno neprihvatljivo i sramotno. O Ancelottiu necu ni pricati,pa taj čovjek uopce ne zna što napraviti u određenim trenutcima.
|
|
|
|
#1815 | |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Quote:
e sad o tekmi gledo sam highlights i dobro smo prosli mogu reci kalac je odbranio jedno 2 gola cista , costarcurta je igro za nas cojk fula lopte ,al et pobjeda je pobjeda . ![]()
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|