![]() |
|
|
#1876 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta, Kaka, Maldini
![]() |
Quote:
evo od harija.. a severinina, boze sacuvaj!--bez uvrede..nije ni nasa bolja! ![]()
|
|
|
|
#1877 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#1878 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ma i kod nas bezveze nije ni bilo nikakvog izbora odmah Harija uzeli...pjesma je uspavanka, trebali su izabrati šta malo življe, sa dobrim basom...
![]()
|
|
|
#1879 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
super Pipoo ,vidio sam go serghino asistent , svak cast nashim .FORZA MILAN
|
|
|
|
#1880 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
ooojjj ljudi 2:1 poluvrijeme protiv Bajerna...
opet greska Dide KATASTROFA... ALI PIPPO I SHEVA PO JEDAN i jos sheva promasio penal... oj sav se tresem dok gledam tekmu... samo molim Boga da prodjemo... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
ha ha ha ha ha 4: 1
dosta im mamu im je*em Njemacku... osvajamo C L DEFINITIVNO (ako Bog da ) samo ako ovako kao veceras budemo igrali.... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
da da bice ako bog da srusili bayera 4-1 ma to je super i super je videt liverpool van CL mada imao sam zelju da ga mi srusimo ali eto benfica je uradila fala puno ahahah...
FORZA MILANNNNNNNNN FORZA SHEVA FORZA PIPPO KAKA... VIVA LA MILANNNNNNNNNNNNNNNN
|
|
|
#1883 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
red je na juventusa a kahn seljek najvechi nes prica sevi poslije penala kako mu ukrajinski vrag odgovori kroz minut 56-gol u CL samo boji od njega Eusebio i Muller
sad ko god dodje samo da ne bude juve il inter.... ja sam ceko celski da ih naprasimo al et barca ih razbi.... super pippo mora igrat na svjetskom stvarno ima nos za gol fantastican ja mislim da nema tu nikake dileme bolji je od vijerija i sad trenutno od cassana
|
|
|
#1884 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
maja i to sto kazes samo da nam ne dodje juve ili inter al jeb... inter i juve mene je neshto lyon-a strah u pm neam pojma al su mi neshto opasni pravo.
|
|
|
|
#1885 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Ma nedo nam bog Lyon da izvucemo, daj nam Villareal ili Benficu
![]()
|
|
|
#1886 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
FALA TI BOŽE! samo mi je ovo trebalo i odmah mi se raspoloženje popravi za 100%!!! joj, Kaka' muc, Pipo mi se sve više sviđa, a o shevi nemam riječi - on je slučaj za sebe! - kolko može zasrat, tolko može oduševit!
moja frendica prognozira da će u finalu bit barca - lyon, al ja sumnjam. btw, june će past u nedjelju!!! ps. meni je "štikla" baš luda pjesma.....(napokon imamo nekog ko će nas bar u prvih 12 dovest!) i oni kraljevi ulice su mi dobri....
|
|
|
|
#1887 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#1888 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
Mirza, pitao si što viidmo na Kaki? Vidi sam, a i Gila je prelijep................ |
|
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Prvo sa malim zakasnjenjem sretan svima damama 8.3. i pozdrav novom clanu i samo jos zelim revi ....TKO MOZE ZAMISLITI BOLJI 20rodjendan NEGO ONAJ PRIJE 2 DANA!!!ODLICNOOOOOOOOOOOOOO
Zivjeli |
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Evo me, moram vam se javiti nakon povratka sa Milan-Bayern utakmice. Bilo je fantastično i super organizirano. Ako zanemarim da sam putovao 2 dana tamo i nazad, što i nije toliki problem ako ideš na San Siro
Ekipa iz Rijeke je sve super organizirala i još jednom im zahvaljujem na trudu. San Siro je fantastičan, kao i atmosfera na njemu. Imali smo odlična mjesta i super pregled igre, stvarno sam impresioniran atmosferom i stadionom. Sada igramo s Lyonom, na prvoj utakmici neće igrati Juninho, hvala bogu. Kad skontam kako da stavim slike ovdje,stavit cu neke. Forza Super Pippo !!
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|