![]() |
|
|
#2011 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
pa bio je Šime fantastičan u Istanbulu i poslije mu u ligi prvaka baš i nije dao da igra ili ga je stavio na neku neodgovarajuću poziciju.... mislim da bi bilo vrijeme da se pomire!
|
|
|
|
#2012 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Ja ipak milsim da je vrijeme da se Milan zahvali Simicu i da ga se rijesi. Nemoze se imati povjerenja u njega, imao je svoje sanse, neke tekme je i dobro odigrao ali vecinu ih je kiksao (cak je bio zamjenjen u 30minuti prvog poluvremena). Nije vise pouzdan!
|
|
|
#2013 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#2014 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Kolko i mene pamćenje služi Dario nije igrao u Istanbulu, nevolim se uopšte prisjećati te noći, kad sam gotov poludio, i nisam nikako oka sklopio, ak će se to opet ponovit onda bih više volio da odmah ispanemo protiv Barce, nek da se ponovo proživljava Istanbul 2005....
|
|
|
#2015 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Ja milsim da "eve" misli na utakmicu sa Fenerom kad je Simic odigrao sjajno. Carlo je ga digao sa klupe i on je odradio svoj posao sjajno.
|
|
|
#2016 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Tu je utakmicu odigrao dobro, iako je Šimić zapravo stoper koji odlično igra flastera, to mu je bila najjača karakteristika u Dinamu, Interu, i za Hrvatsku reprezentaciju 1998 u Francuskoj ( ah ta vremena...
) Ja sam za to da Milan jednostavno KUPI Gallas i Odda, s tim je naša obrana savršena. Imamo sve opzicije pokrivene i sve je ok. Neka Stam i Simic odu ako žele, uostalom Stam je već prodan. Ali moja prava želja je Diarra ( s tim da Juve ne uzme Gerrarda, koa što planiraju.) I onda možemo fino Pirla prodat bilo kome tko ga hoće, stvarno ga ne volim.
|
|
|
|
#2017 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
da, naravno da sam mislila na Fener!!! ja sam liverpool već zaboravila.... vrijeme je da pobijedimo barcu i svima dokažemo da smo ipak mi No 1!!!!
|
|
|
|
#2018 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Always look on the bright side of life, mi barem igramo u finalima a ne ko rubentusi i neki vamo interi.Meni je zao sto Stam odlazi jer je dobar i pravi profesionalac, a pirla i ja mrzim pravi maneken nezna ni sacuvat loptu niti koga predriblat a kad mu uzmu onda se valjuta i trazi faul, ali ne pada ko inzaghi sto jes jes.:
:.Kaze Galliani da je diarra valjda preskup ili nesto, ko da smo Villarreal a ne bogat klub. |
|
|
|
|
|
#2019 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
e da, zaboravih reći: " najviše me od svih živcira Galliani! " Ja ne znam koga on laže??
|
|
|
|
#2020 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
diarra je jedini covjek koji je ove sezone ustopao kaku u 2 tekme u sedam dana stvarno je strahota jak on i genaro i nebi tito pa ni gerrard prosli!!a galliani je najveci lafinas na svijetu kod njega se dok igrac ne potpise nis ne zna!!! a najveca glupost je da ne potpisu sa diarrom a da kupe ono dansko smece poulsena koji je izudaro kaku i imo verbalne duele s genarom pa kak ce zajedno igrat onda ccccc!!
|
|
|
|
#2021 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Gennaro ce prebit Poulsena ako dodje.Debil potpisao za 3 kluba istovremeno.
|
|
|
|
|
|
#2022 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ja seljak ne znam koji ce nam on.....
|
|
|
#2023 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Ma i Galliani glumi nesto, hoce dobre rezultat, hoce da osvaja a neda lovu za igrace... pihhh
A.C. MILAN and F.K.ŽELJEZNICAR< Last edited by Bosniaco; 08-04-2006 at 21:07. |
|
|
|
|
|
#2024 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma seljak jebes ga tam, ja bi volio oni crnaca u timu barem 2 na srredinu iz lyonu su dobri pravo ,onaj maluda, govu , diara odlicni su barem jednog da dovedemo al najvishe bi volio diarru ,jer treba nam jaki jedan DM umjesto manekena.
|
|
|
|
#2025 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Danas se nadam pobjedi a Juve gubi
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|