![]() |
|
|
#2026 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Repka BiH igra u kolovozu/augustu prijateljsku sa Francuskom, a u maju/svibnju sa Meksikom 11. ili 12.(još nepotvrđeno, ali skoro pa sigurno) i sa Južnom Korejom 25. ili 26. (potvrđeno).
|
|
|
|
|
|
#2027 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Strah me danas letećih magaraca, nikad nam nisu bili lak protivnik, uvijek smo imali problema sa njima (bar zadnjih 4-5 god), nadam se da će danas sve proći bez većih problema, jer kiks nesmijemo dozvoliti inter nam bježi bod (a još nemogu prežaliti onaj poraz od Leccea, jer da smo tu dobili pravo bi se približili junetu, a ovako niš)...
|
|
|
#2028 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Evo upravo Nesta dao lijep gol za izjednačenje na 1-1,nadam se da ce do kraja biti i pobjeda!Htio sam samo da javim ako slucajno ima zainteresiranih za odlazak na tekmu Milan-Inter koja je naknadno prebačena na petak 14.IV da mi se jave na forum www.milanclubrijeka.com/forum ili ovdje sa postom jer su nam talijanske kolege javile da ima dosta mjesta i karata zbog puno otkazivanja talijana koji rade u petak pa ne mogu ici.Poželjno je da imate auto sa kojim bi dosli do Palmanove otkuda se u 12 h krece za Milano.Put(Palmanova-Milano-Palmanova) + karta za tekmu bi trebalo kostati 70-75 eura
|
|
|
|
|
|
#2029 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
he he 4:1 3 komada Kake' a i Nesta ga umoci... he he
Inter nam je za petama nadam se da cemo ih razgulit u petak i odmaci na 5 solidnih bodova Nisam gledao tekmu ali izgleda da nismo "lose" igrali he he he a Interovci batine dobili jos ako ih mi ponizimo tamo ce neko glavu da izgubi... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#2030 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
superr sto smo pobijedili jos me vishe obradovo remi junetina, steta jimenez profula penal sad bi bilo samo 6 bodova al et i 7 je dobro koliko je bilo sad treba dobit inter i da barem se mozemo rahat bacit na CL , i ako imam neki osjecaj duboko u sebi da imamo sanse da osvojimo scudeto, ;D ,
|
|
|
|
#2031 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Maldini, Kaka, Nesta
![]() |
Ma ili Scudetto ili Ligu šampiona.
Zamisli kako bi bilo da stignemo i prestignemo đuve. I onda naslovi u novinama: "Đuve prokockao bodove i prvenstvo" Ali bilo bi dobro i da rasturimo BArcu i malo prizemljimo te umišljene "svemirce". ![]()
|
|
|
#2032 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
joj to bi bilo uffff.... ja bi umro
|
|
|
|
#2033 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Jeste vidjeli gol Neste?Kako mu je omo uspjelo?
|
|
|
|
|
|
#2034 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
sad će nam Eve biiti sretna zbog Kake...hehe.
|
|
|
|
#2035 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Drago mi je što sam pogriješio misleći da će ovo sa magarcima bit teška utakmica...
|
|
|
#2036 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
itekako sam sretna, ali i zbog cijele momčadi.
ako dovedu onog dobila poulsena ja ću ga osobno spucat na terenu..... a ako ikad postanem sportska novinarka, kolko god on tada imao godina, tako ću ga popljuvat da će se sve trest!!!!!! krme neodgojenojoj, sad sam ljuta ![]()
|
|
|
|
#2037 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Nadam se da ce nas Galliani pocastit Poulsenom, Materazziem i Zabinom za slijedecu sezonu. Nebi imao nista protiv jedne zamjene Kaka - Figo, ipak ovaj drugi je mlad i perspektivan igrac
![]()
|
|
|
#2038 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Mene nervira sto se Galliani ponasa kao da smo F.C Betis i imamo budjet negdje oko 250 hiljada eura.Pa jebiga odrijesi kesu covjece.
|
|
|
|
|
|
#2039 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ma presidente gubi izbore sace on kesu otvorit mora jebem ga ja diarra mora doc u milan i jedna zamjena za sedorfa(sneijder) i naravno da ne spominjem odbranu bar trojica!!!
a u petak ne znam ocel bit prenosa derbija a moramo im vratit za poraz a onda u utorak ludilo da bude na san siru
|
|
|
#2040 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
Quote:
|
|
| Tags |