![]() |
|
|
#2071 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
prvo pol ma ne znam sta da napisem...
DE SANTIS JE LUDJAK PA on nas iz sezone u sezonu krade na oci svih Berlusconi nesto pametuje na tribinama... pa sidi dole majmune jedan kani se politike i posveti se klubu pa nas nece krasti jos i na nasem terenu... Prvih pola sata nas nije bilo na mapi... evo ovih 15 haj ok.. Moramo ih napasti iz svih oruzja i pokazati KO JE GAZDA MILANA ... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
yes ,yes uljepsace mi noc ako pobijede jess,, btw vidimo se sutra mirza na tekmi jedva cekam da krenemo .
|
|
|
|
#2073 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Quote:
Izvini, ali stvarno mislim da ovaj komentar nije na mestu. Berlusconi je spasio Milan od bankrota, Berlusconi je doveo najbolje igrace bez kojih ono rusenje Evrope i Italije s pocetka 90-ih ne bi bilo moguce. Berlusconi je kupio Milan kad niko drugi nije ni pomisljao da uopste ulozi je*eni peni u nas. Da nije bilo Berlusconija ti danas ne bi imao u svojoj glavi utakmice legendi Van Bastena, Rijakaarda, Gullita, Savicevica, Shevchenka.......i da ne idem dalje. Da nije bilo Berlusconija ti(uzimajuci u obzir da imas godina koliko i ja) danas ne bi bio ovde i ne bi navijao za najveci klub na svetu.Berlusconi je dao i sebe i svoj novac Milanu. Posvetio svoj zivot politici, i Milanu.Berlusconi to nije morao. A znas zasto je to uradio? Iz ljubavi. Zato sto Berlusconi VOLI klub koji i ti volis. Pokazi malo postovanja. Hvala. FORZA MILAN! FORZA BERLUSCONI! P.S. Ne znam da li si primetio transparent sada na derbiju ` BERLUSCONI, MILANO TI AMA!`(Berlusconi, Milan te voli). E vidis, to je nacin na koji se pokazuje postovanje onome ko ga zasluzuje. ![]()
|
|
|
|
|
#2074 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Kaladze za 1-0,strava!Nije neka igra,ali vazna 3 boda za drugo mjesto i za samopouzdanje pred Barcu.
@ambro forever,u cemu je problem?Ljudi se dogovaraju i skupljaju za otvaranje kluba,a tebi ako to smeta preskoci jer ovakvi komentari su stvarno suvišni i ne vode ničemu!Ovdje je samo Milan vazan,a za drugo mozemo na drugim forumima!! |
|
|
|
|
|
#2075 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#2076 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
DA DA IMAM JA POSTOVANJA PREMA NJEMU I UVIJEK CU IMATI I HVALA MU ZA SVE UCINJENO ZA MILAN,
ALI BUDIMO ISKRENI I PRIZNAJMO DA MU JE ZADNJIH GODINA VAZNIJA FOTELJA U VLADI ITALIJE NEGO TO STO MILAN PODKRADAJU NA SVAKOJ UTAKMICI... PREMA TOME NEMOJ TI MENI ARIEL A JOS MANJE Bosniaco da pametujes o postovanju... Ja ga postujem i drag mi je ko brat i to sto sam napisao napisao sam u strasno nervoznom stanju (ko je gledao prvo pol) ali kada je kamera snimila njega i Galiania kako se nesto raspravljaju naprosto sam popizdio... Svaka Cast igracima i Kaladzeu naravno... Nek se zna ko je Gazda u Milanu... Ali imao bi ja jos da pisem o utakmici,ali nema veze...POBJEDI SE NEGLEDA U ZUBE... ps: na komentar ambra_forever nemam rijeci... decko u pitanju je utakmica sa Barcelonom a u ostalom zna se za sta je ovaj forum... SVI SMO ROSSONERI... DA SE ZNA... FORZA AC MILAN ![]() |
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
3 boda ko kuća!!!!
Svaka čast Kalaš, izrešetao si ih pravo.... kad se samo sjetim da je 90% vas htjelo prodati Kaladzea prije par mjeseci...a sad je čovjek jedan od najboljih u timu... Još žalim za ona 3 boda protiv Leccea, da smo njih uzeli bio bih gotov siguran da ćemo uzeti scudeto,al sad još ima nade, al će bit malo teže...
|
|
|
#2078 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
dobro je pa da im vratismo za onaj porazz poslije 6 god opet se nastavlja tradicija!!!
a juve je u padu forme vidicemo sutra ak izgube uuuuuuuu pred barcu se napalit..... a sad do utorka cekat i nadat se najjacem treba napravit atmosferu da se mal prepadnu neam messija definitivno u ove 2 tekme ja mislim da ko prodje ovo finale prije finala je pobjednik CL mada se nikad ne zna......
|
|
|
#2079 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka' & Ronaldinho
![]() |
nerviralame utakmica zbog toga sto je sudija svaki cas prekidao igru! imalismo nekoliko dobrih sanci, ali nisam verovala da ce danas Kalaze dati gol. volilabih da smo dali vise golova, ali srecnasam sto smo pobedili!
![]() jedva cekam utorak...ocekumjem igru na visokom nivou. ![]()
|
|
|
#2080 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Bravo Ariel slazem se sa tobom ne treba vrijedjati Berlusconija da nije bio on Milan ne bi bio ono sto je danas.
Inace zasluzili smo pobedu veceras Kala svaka cast ali taj De Sanctis me je stvarno zivcirao vrlo loso je sudio penal nad Gila i nekoliko cistih faula nije sudio sramota ali bitno je da smo pobijedili sad moramo razbiti Barcelonu bice vrlo interesantna utakmica nadam se da cemo pobijediti 2:0 ![]()
|
|
|
#2081 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Drago mi je što su se vratili Cafu i Maldini. Cafu ce nam posebno trebati za utakmicu s Barcom, a sad ne znam što će Carlo napraviti - ostaviti Kaladzea na stoperu i staviti serginha na beka( što znači IZBACITI MALDINIA!!), ili staviti Maldinia na beka, ili.....Maldinia na stopera a serghinha na beka..... Kako sasda stvari stoje, KAladze neka igra s Nestom, iako bi nam dobro došlo iskustvo u postavljanju Maldinia protiv Ronaldinha i Etoa. Danas moram pohvaliti Gilardina koji je igrao ODLIČNO, pogotovo kada je bio u 16 metara, što i je njegova prava "lokacija". Sheva evidentno nespreman, samo nek se odmori do utorka....
Ambra terba banirat, on u ničemu ne pridodaje ovom forumu.
|
|
|
|
#2082 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Zaboravih napomenut,jako me strah Dide,danas opet strasno nesiguran i sad strahujem na svaku loptu cim ide prema njemu!!Mozda je ipak vrijeme da ga se odmori malo,previse kiksa,a samo nam fali da kiksa u utorak i onda ga mozemo zaboraviti vise!To bi ga pokopalo
|
|
|
|
|
|
#2083 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
e to malo oko dide se slazem pratim ga bas u posljednje vrijeme , citam neke komentare i mislim da bi nam sad Abiati trebo ko gladnom hljeba. Jedva cekam da se vrati ponovo u Milan.
|
|
|
|
#2084 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
DA. Dida stvarno mora opet ući u svoju top formu. Gila je zaslužio pogodak. Mislim da se on najviše borio za pobjedu.
|
|
|
|
|
|
#2085 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
MA OVO JE SRAMOTA SVIH SRAMOTA NE ZNAM JEL NEKO PRATIO DANAŠNJI SUSRET IZMEDJU CAGLIARI-JUNE..........
CITAVO VRJEME VODE SICILIJANCI I SUDIJA JUNAC PRODUZI 5 MIN UTAKMICU U 95 MIN NE SVIRA FAUL NA CENTRU ZA CAGLIARI PUSTA DA SE IGRA NEDVED CENTRITA ZLATAN UDARA CIMENTIJA U SKOKU SUDIJA OPET NJEM CIMENTI JE USPJEVA NEKAKO SKRENUT LOPTU ONA IDE PREMA KORNERU CAMORANESI UBACUJE IZ TRKA I IGRACI CAGLIARI IZNOSE LOPTU ALI SUDIJA VRACA I KAZE DA JE PRIJE BIO KORNER I IZ TOG KORNERA DAJU GO U 96,97MIN I CIM LOPTA DODIRUJE MREZU SUDAC SVIRA KRAJ A CAPELO SAV SRETAN TRCI EJJJ KAD JE NATO SPAO DA SLAVI BOD NA SICILIJI A IGRACI DOMACI NAPADAJU SUDIJU OPASNO NAJJACI JE DOSKORASNJI CLAN JUVETA CIMENTI KOJI SUDIJU UDARA BOKSEROM U TUNELU....... DRAMAAA VEC POLAKO KONTAM DA NE PRATIM VISE SERIU A JEL STVARNO OVO SU SMRADOVI DA VECI NEMOGU BITT..... DJABA IM SVE NEMAJU cl
|
| Tags |
| balkan |
|
|