![]() |
|
|
#2236 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
kazem da mi se Celik svidja ali su stvarno zasluzili malo Brusenja u 2 Pozdrav i od mene TONY ,Pobjedio varteks i mislim da je najveca steta sto nisu uzeli KUp iako ne gajim simpa ni prema rijeci a ni varteksu mislim da su decki iz Varazdina stvarno zasluzili kup!!!I SADA SLUZBENO: ------CESTITAM NOVOM PRVAKU HRVATSKE DINAMU IZ ZAGREBA NA ZASLUZENOJ TITULI--------SVAKA CAST DECKI ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,boban,messi
![]() |
jeli zna tko jel istina da cristiano ronaldo ide u juve u zamjenu za camoranesia i nesto para?
DINAMO ZAGREB PRVAK HRVATSKE!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#2238 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,boban,messi
![]() |
e da aona pederčina moggi dabog trunuo u zatvoru majku mu jebem lopovsku ljepo on sve utakmice namjesti pa onda juve kao obara neke rekorde.koja je to seljačina ružna
|
|
|
|
|
|
#2239 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
svim BBB cestitam na novoj tituli iskreno bi volio da dinamo dogura do grupne faze CL pa da idu na milan da gledamo mal ljep fudbal na nasim prostorima....
|
|
|
#2240 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
A ŠIROKI? Mislim da i on može do grupne faze (ako se još malo uozbilje, jer su danas izgubili od Sarajeva 2 ili 3 - 0)
I Čelik ne ide nigdje iz PL BIH |
|
|
|
|
|
#2241 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ma kakav ba Široki, oni će ko i Zrinjski ispast od nekog Dudelanga
![]() Iz naše "premier lige" ispadaju Travnik i Budućnost, nažalost.. Ljudi valja sutra dobit Parmu, biće teško, al moramo dat sve od sebe, nema popuštanja, sve se nadam da će june kiksati...
|
|
|
#2242 |
|
Moderator
![]() |
Ev sad čitam da emo navodno dovest Coppolu i Peruzzija..pa šta će nam oni ak će nam se Abbiati vratit na ljeto...
|
|
|
#2243 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Glupani ,glupani ,glupani , i ovi nasi i oni biancherosi ,glupani glupani glupani
|
|
|
|
#2244 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Mirza izgleda da su te poslušali kada si rekao da bi i mi trebali početi igrati "prljavo". Danas je sudija mogao dosuditi čak tri penala za Parmu. A onaj pogodak Seedorfa treba proglasiti za najljepši u sezoni.........
|
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Moderator
![]() |
Seedorf je legenda, extra gol...
|
|
|
#2246 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ah.... ima još nade u tom zadnjem kolu, ali.... mislim da čak ni oni nisu tak glupi da to prokockaju, dao Bog suprotno!
|
|
|
|
#2247 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
bogami vrlo tesko reggina mislim da ne moze nesto uradit plus ne igraju u svoje mjesto zato sto je stadion reggine kaznut i tako ostalo samo da se vidi ....
|
|
|
#2248 |
|
Moderator
![]() |
|
|
|
|
#2249 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ma jebiga u zadnji par dana smo bili povezani s ettom henryom torresom nema skim nismo a nakraju ce galliani dovest poulsena jebo svoju mater da oce on i carlo otic mi bi se preporodili......
i ono sto me najvise nervira sad nes u zadnji par kola stisli i igraju extra sve dobiju utakmice igraju dobro daju puno golova... tako se treba igrat citavu sezonu a zato moras imat 18 pravi igraca a ne zadnji pet kola da stignes nes i zapnes da nije bilo chieva samp sad bi bili prvi al et..
|
|
|
#2250 |
|
Moderator
![]() |
Ma Milan je isto ja , bogami ,kad krene skola umjesto da se odmah prihvatim učenja i skupim dosta " bodova " ja se ono zajebajem , sve dok ne dodje kraj kad valja ipopravljat one kečeve pa se onda zagrije stolica ,al opet na kraju se ne dobije očekivani cilj , ja konto proci odlicnim al et izborio sam nekakav vrlodobar .
![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|