![]() |
|
|
#2251 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
daj ba ljudi sa vam je niko nis ne prica
haman svi puni nekih obavezaaa pravo smo se zapustili aj sace kraj pa cemo imat s nervirat kako galliani kupuje i jos kad carlo ostane ma nema strahota......
|
|
|
#2252 |
|
Registered User
![]() |
najtuzniji i najgori dan u mom zivotu............
seva please dont leave plsss osama bin laden ubi abramoivca jaooo kolko me celski nervira VOLIM SVE SAMO CELSKI NE!!!
|
|
|
#2253 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Maji smiri se nista jos nije gotovo nije rekao da ce sigurno otici vec samo da postoji mogucnost.
|
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Novosti oko afere koja je potresla Serie A: sad je i Milan pod istragom! Bilo bi fenomenalno da se ispostavi da smo namijestali tekme da bi bili drugi u prvenstvu i da sad popusimo!
|
|
|
#2255 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
DA. Samo nam još to treba. Joj ljudi mrzim Čelzi, Barselonu, Inter, Juve, i mogla bih nabrajati do sutra..........
|
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Da, to bi bilo suer - namjestili si da budu drugi!!!! Samo da ćelavi zgrne novce. Sad ce nam Sheva otici zbog Carla i ovih idiota,opet klub postaje nestabilan zbog budala. Poludit cu ako Sheva ode. grozna pomisao....
|
|
|
|
#2257 |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
ne mogu da vjerujem da je to izjavio.U cemu je njegov problem,igra u najvecem klubu na svijetu posle reala,npr taj chelzi je manji sto puta od milana,prima dosta love,nije mu ni do toga(i sam je to rekao),a razmislja da ode.Pa zasto?covjek koji je drugi strijelac na vjecitoj listi u nasem klubu zeli da ode sa nepunih 30 godina
ko ce biti zamjena za njega?jedino bi mogao anri da ga zamijeni,na papiru,u mom srcu niko! uzgred cuo sam nesto da nesta oce da se vrati u lazio za godinu dvije i da to moze lako da se desi,odnosno obje strane su zainteresovane |
|
|
|
|
|
#2258 |
|
Registered User
![]() |
jaooo haman smo u govnima radi namjestanja utakmica i sudija danas sam cito na netu da je i nas manager Meani nes srao i zvao sudije u ostalom saznajte nastavak afere u italijI http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=50679
ps jos nam sam fali da ispadnemo c1 ligu i da izgubimo sevu ma divno...
|
|
|
#2259 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Mozda nece biti tako strasno, taj Meani o kojem se prica nije sluzbena osoba AC Milana. Sta se tice Sheve, jucer sam vidio njegovu press-konferenciju i vidi se da ne zeli napustit Milan, izgleda da ga zena gura prema Londonu!
|
|
|
#2260 |
|
Registered User
![]() |
ma joj sad je sve moguce kako sam ja zadnje vijesti cuo juve i lazio mogu ispast u nizi rang a milan i fiorentina mogu sam dobit velke kazne vjerovatno novcane il tak nes jel nije tolko valjda nis strasno za milan al ono sto je strasnije je to da sada uefa cak moze zabranit italijanskim timovima da ucestvuju u CL i kupu uefa ili da svedu prestavnike serie a na minimum u glavnom velka zbrka u calcio niko ne govori o sutrasnjim utakmicama svi govore sam o namjestanju i sevi ........
|
|
|
#2261 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
ma ja mislim da mi nismo umjesani u ovo da su tako nesto radili sad bi mi imali u ruke 29 scudetta a ne oni majmuni bre da bog da padnu ne u serie b nego u sh nek budu zadnji rang lige
|
|
|
#2262 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Istina je oko Sheve zapravo i Silvio ga zeli u Chelsea jedino Sheva ne zeli,tako da je neki dan na nekoj pressici dosao neki klinac i pitao Silvia kako je Sheva i ako moze od njega autogram dok mi je gosp.Berlusconi odg ''SINKO ZAR NE ZNAS DA SHEVA ODLAZI''!
Ona glupa kuja isto tako zeli da njen dragi muz sto prije ode u eng kaze pašu joj SHOPING CENTI u LONDONU!!! Ej moja Katja ako ti u Milanu ne odgovaraju Shoping Centi onda nigdje neće!!!Što se tiče Milana,papira,štimaljki tu sigurno neće ništa pronaći i vidjet će te da od svega ovog neće biti ništa nego će samo neki ljudi dobiti po gubici i to je to,eto svi daju otkaze Galliani,Moggi ...svi predsjednici i podpredsjednici... AJD UPITAJTE SE NEŠTO,ZAR VAM NIJE ČUDNO KAKO FC INTERA NITKO I NIKAD NIJE SPOMENUO,ZAR JE MOGUĆE DA IMAŠ TOLIKO LOVE,TREĆI SI U ITALIJI A KAD SE OTKRIJU SVE ŠTIMALJKE OPET INTERA NEMA,TU NEŠTO NE ŠTIMA KAKO TREBA!!? |
|
|
|
|
|
#2263 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Evo Amoruso nam donio pobjedu protiv Rome,Juve prvak (naravno za sada)!
|
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Registered User
![]() |
ma juve je prvak nema tu sta zasad