![]() |
|
|
#2326 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
m ai ja se slazem sa mrkim nek ide kad je vec izjasnio da hoce da ide bolje da ne ostane vise o milanu jer kad bi ostao tu nije bi bio onaj stari sheva nego igrao bi malo -mnogo .
i onaj abramovich nek se nosi bre da bogda slomio sve noge nocas da vidimo sad kako ce mu biti u chelski i dale ce neki chelski navijac plakat za njega , moracu da ga slusam sada svaki njeogov interwju i da vidim kako napreduje engleski,nek on uci engleski a mi cemo dobijat trofeje
|
|
|
#2327 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Maldini, Kaka, Nesta
![]() |
Nije on otišao zbog para nego zbog jezika. Engleskog jezika. Htio je da mu djete nauči engleski i tako nešto. Uglavnom, sigurno nije zbog para.
|
|
|
#2328 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#2329 |
|
Registered User
![]() |
ma meni je najvise zao sto cemo oslabit na socceru
ebga tamo je bio prava zivotinja |
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Ja jos ne mogu vjerovat da ide, al eto.
Papucar jedan kakve veze s mozgom ima da hoce da ide u engl da mu dijete nauci jezik? Znaci onaj ko hoce da nauci engleski mora ic u englesku ne postoji druga opcija. Dijete ce mu na kraju postat debelo i pjegavo u engleskoj. Sad smo mnogo slabiji ne ide nam na ruku ostajanje Henrya u Arsenalu. |
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
hhheh , bja ba sad smo u sokeru 0 , al et glupan ja da sam on i da imam para ko on ja bih doveo jedno 7 engleza u stan i nek zive pa ce i tako nacuit engleski , al jbg porodica je porodica , al sve je to dio fudbala ,nekad places nekad se radujes, jbg sta ces otisho cojk otisho , hvala mu za sve ,uvjek ce ostat ko odlican igrac . sad se moramo baciti na kupavanje staraca ,bash me zanima koga cemo dovest.
|
|
|
|
#2332 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Ja ne mogu da krijem da sam uzasno iznervirana i da ne mogu da verujem da je to uradio. Klinac je mogao da nauci engleski i u Italiji, pa jeb*ote ja sam ga naucila perfektno u Srbiji. Kao da on nema para da mu plati da ide u englesku skolu u Milanu. Ma hajde....
Uostalom cim je objavio odluku da razmislja da ode vec mi je bilo jasno da ne treba da ostane. Cim se igrac premislja oko toga da li treba da napusti Milan onda nas on nije vredan.Nikada ne bi bilo isto ni da je ostao,nadam se samo da ce nam transferi ove godini biti mnogo bolji. Isto tako se nadam da cemo kupiti Galasa sada, i da cemo plus jos posteno oderati Chelsea. Ne mogu da verujem da je neko ko je nosio traku kapitena Milana, koju nosi jedan Maldini,koju je nosio jedan Baresi odlucio da ode.....ne mogu da verujem ali sta je tu je. U svakom slucaju,hvala za golove, hvala za sve,srecno u prosecnom engleskom timu. Nijedan igrac nije veci od Milana kao kluba. Prezivecemo mi ovo.FORZA MILAN!
|
|
|
|
#2333 | |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
Quote:
ma ljudi sve vam je to sudbina! |
|
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Upravo tako ariel Nijedan igrač nije veci od AC Milana...
Ovo je zaista tesko razdoblje za sve nas navijače AC Milana, i ja jos ne mogu vjerovati da Sheva odlazi,ali ovo MORAMO i MOŽEMO prezivjeti i postati jos jaci i ludji... Se*em se ja njemu u PROSJEČNI eng klub koji je on izabrao... On je pravo smjesan ispao sto je uopste pomislio da cemo mu povjerovati da ide u Eng radi djeteta i jezika... fuujjjj... Drag mi je ali mi se zgadio maximalno... Kapitensku traku nositi AC Milana i otici u eng za mene je ravno SAMOUBITSTVU.... Ako nista zna se ko mu je GAZDA u kući... ![]() |
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Quote:
Sto se Sheve tice...sve je to moglo drugacije da ispadne....mislim nije ni morao da objavi da ce `mozda`otici. Sve ovo smo mogli da cujemo tek danas.Nije nam prvi put da gubimo igraca njegovog kalibra,ali cela situacija je pogorsala odnos navijaca prema njemu. Ja sam mu zahvalna za sve sto je uradio za Milan, i smatram ga za jednom og najboljih napadaca ikada ali ne mogu da se pravim da mi je svejedno i da nisam ljuta. Znam da je to njegovo pravo i da mozda zaista radi za dobrobit svoje porodice ali sve je to jako tuzno.... P.S. ima ta prica poveliku pozadinu,kristen je bivsa verenica Berluscinog sina Piersilvia.... Kako god....ne zelim vise da spekulisem o pravim razlozima njegovog odlaska jer nema smisla,i jedino ih on zna. Trebace mi dosta vremena da svarim ovu vest ,to je istina , ali ukoliko nas ovaj odlazak ne bude kostao nekih kljucnih utakmica sledece sezone,opet ce se sve vratiti u normalu. Svi se mi valjda vezemo za igrace i onda nam je ogroman udarac kad odu...ne znam....uglavnom necu vise o ovome..... p.p.s. evo vam jedna fotka sa Camp Nou-a,par dana pred utakmicu sa barsom
|
|
|
|
|
#2336 | |
|
BANNED!
![]() |
Quote:
eto ispade nije stigao ni da bude druga zamjena.... |
|
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Registered User
![]() |
Ma pusti sad to ,cuj on treca zamjena za kapitena...
Pa on ju je nosio u zadnje vrijeme ( Čast Maldiniju ), ali to nije bio ni Ambrosini niti neko drugi... Shevchenko ju je nosio pa ti razmisli malo ambro_ sta je on stigao a sta je tvoj ljubimac Ambrosini... Da je bio SAMO JEDNU utakmicu kapiten AC Milana trebba da mu bude na čast, a kamoli izvjesno vrijeme ... Necu vise da pisem na ovu temu,on nas napusta i to je to.. Bolno jeste ali zivot ide dalje... Licno ko god od njih želi da napusti AC Milan i to još i izjavi ja bi mu odmah otvorio vrata ,pa nek ide gdje hoce (uz odgovarajuću odštetu), Jer nam takvi netrebaju u klubu... FORZA AC MILAN FORZA F D L FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#2338 | |
|
BANNED!
![]() |
Quote:
ON JE BIO TRECA ZAMJENA ZA KAPITENA paolo povrijedjen,bili i ambro ne igraju cesto i onda dolazi treca zamjena sheva,shvatas sad? za ovo ljubimac nema potrebe,ne moze covjek da bude nekome ljubimac,to su samo zivotinje! a sad ti malo razmisli sta je postigao sheva a sta ambro? ovaj je postao igracina svetskog renomea a ovaj drugi nije! i sta se desava,pored svega sto mu je milan pruzio,igrao je vecinu vremena u prvoj postavi,bio kljucni igrac,on jednoga dana dodje i kaze ja ljudi odoh aj pozzz a ovaj drugi?.... TO SU NEKE STVARI KOJE COVJEK MORA DA SHVATI. bar ja tako mislim Last edited by ambro_foreverr; 27-05-2006 at 11:23. |
|
|
|
|
|
|
#2339 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Hebote Aubameyang(ili kako vec se pise) je veci Milanista od sevcenka.
Da promijenim temu jestel culi o novom stadionu? Meni bi bilo strasno zao da San Siro napustimo za mene je to najbolji stadion na svijetu(Camp nou je glup stadion samo je manji dio natkriven) a i bili smo tu prije intera. P.S Odlicna slika ariel ja sam bio na Camp nou 97 u skoli fudbala ![]() |
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Registered User
![]() |
Ma tjesi se ti činjenicama tvoj Ambro nije Shevi do koljena...
po igrackim kvalitetama...sto se tice ljudskih,pa koliko se ja sjecam Ambrosini je htio i prosle sezone da nas napusti ali ocito nema kupaca za njega... (a kako i bi) JAAAOOO misam shvatio to 3 ZAMJENA za kapitena... jao haj mi malo to detaljnije obrazlozi... ako nista drugo vise nam je dao nego Ambrosini i necu vise da pricam na ovu temu... Ti si zaista jedan čudan lik,čim se pojaviš na forumu nastaje svadja... ali sta ćeš Bože moj , nismo svi isti... Ja se sjećam jedne Shevine izjave: "Berlusconi i AC Milan spasili su mog oca,to se nezaboravlja " . . . ali šta se može CAR IZ UKRAINE nas napušta i gotovo... Prebolit ćemo ga to je sigurno... Život ide dalje ... FORZA AC MILAN FORZA B H FANATICOS |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|