![]() |
|
|
#2401 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Nije Suazo los, da igra za Valenciu umjesto za Cagliari bile bi ga pune novine. Strasno je brz igrac, jak u duelima i vec se prilagodio igri u Serie A tako da bi ga ju uzeo za popunit redove.
|
|
|
#2402 |
|
Registered User
Fave Players: [ 14 ]T. Henry,[ 22 ] Kaka',[ 21 ] Andrea Pirlo...
![]() |
Evo ovo je moj prvi post..da se i ja javim tek sam se registrovo' pa prije svega pozdrav svim dragim rossonerima!! Ja sam Iz BIH (Jablanica),a što se tiče ovih transfera inace moj stav : Shevi hvala za sve sto je uradio,ne krivim sto je otisao u Chels.,ali inace nije mi nikad bio najdrazi.Kaka' je igrac koji je pun samopouzdanja,sposobnosti..svaka cast i takvog igraca Milan ne smije izgubiti jednostavno. Volio bih da dodju Gerard,Gallas i Zambrota pa dobro i ovaj Suazo neka i njega,ali sta ce nama Ibrahimovic..neznam... Trebalo bi da COstacurta zavrsi,pa i Inzaghiu je vrijeme da odmori ja mislim.Jer treba stvoriti kvalitetan tim to je istina..!!! Ja mislim da ce ipak svi ti transferi dobro proci.. FORZA MILAN,MILAN CAMPIONE !!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#2403 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#2404 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
dobrodosao i od mene .
Et haman necemo igrat u CL ove sezone a june ode u seriu B , jbg nije to loshe barem sad da osvojimo scudeto , UFF jedva cekam da dodje Silvio to ce biti promjene prave, a vec sam procito da cafu hoce da igra stopera lol .
|
|
|
|
#2405 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#2406 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Dobar je taj Suazo ali ja sam ocekivao neku zvijezdu ipak.
Odakle ti to da Milan nece u ligi prvaka igrat?Znam da je maksimalno oduzimanje 9 bodova ne znam koliko je inter bio iza nas ali i njima ce garant oduzet ako ce i nama. Pa i oni nemaju neke extra optuzbe protiv nas nismo u tolikoj opasnosti. P.S:dobrodosao Powerslave. ![]() |
|
|
|
|
|
#2407 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Dobro Dosao Powerslave !
Što se tiče toga da nećemo u C L ja prvi put čujem... Nadam se da je samo špekulacija i da će na tome i ostati... a june neka izbace u Seriu B i nama vrate Scudetta ko ih i zaslužuje... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#2408 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#2409 |
|
Moderator
![]() |
a suzao je dobar n eznam tacno koliko godina ima al mislim da bi se trebali baciti na nekog igraca vece klase kao sto je torres ili henry bar sto se mene tice, jer imamo 3 napdaca dvojica su preko 32 godine ,a vjervatno amoruso i pipo nece puno ni igrat mozd hoce pipo al nema on vihse sta trazit mozda odigra jos jednu sezonu i njemu je kraj .Sastav se mora pomladit ili cemo biti kanta .
|
|
|
|
#2410 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#2411 |
|
Moderator
![]() |
Prosjek godina u Milanu ,pazite dobro :
Odbrana 33,25 Sredina 29 Napad 29,6 znaci ovo sam racuno bez Stama,Sheve al sam brojo Favalija i Brokija ,sastav uzet sa acmilan.com . Mi smo pravi Dom penzionera . DOSTA
|
|
|
|
#2412 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Al smo dobar dom penzionera, hebote mi smo u vrhu svjetskog fudbala sa starim timom dobri smo.
Slazem se tim se treba dosta podmladiti. |
|
|
|
|
|
#2413 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
mozemo rjeci svasta stari stari ali sa njima bili smo u finale prosle godine u polofinale ove godine trka za scudetta itd jesmo stari tim ali moramo bidi ponosni sa njima
|
|
|
#2414 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
točno, ali trebali bi to postepeno, da se ne zaletimo... spojit treba mladost i iskustvo!
sad bezveze informacija: Kaka' se ošišao...komedija... :p izgubio mi je sad nekak svoj dječaki čar... btw. dobrodošao POWERSLAVE ![]()
|
|
|
|
#2415 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
tocno i to ne moze mlade bez iskustvah mada i da budu mnogo dobri igraci ahhhhhhh kaka se osisao da gledap sam tekmu ptotiv new zeland joj pravi igrac loptu od [pola terena da zabije im gol no coment
|
| Tags |
| balkan |
|
|