AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 16-06-2006, 17:50   #2521

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
bruka na svjetskom brate dragi sta im uradise 6 komadaaa lose skroz

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2006, 09:46   #2522

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
huh......6 komada! Vamos Muchacos!!
Old 17-06-2006, 17:46   #2523

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
joj jesam se iznerviro dok sam gledo italiju gila-pirlo dobar go i ponovo je zasvirala violina al utakmica najcudnija dosad na svjeskom.......

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2006, 18:11   #2524

sheva-gila

Registered User

sheva-gila's Avatar

Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
sheva-gila is on a distinguished road
gila novi friz

sheva-gila is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2006, 07:39   #2525

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
Irma is on a distinguished road
Htjela sam reći da prevod stiže za koji dan
Sheva priznaje: “idem zbog moje supruge”
Ukrajinac debituje danas na SP protiv Španije i priznaje: "U London zbog porodice, jer tako želi Kristen”
Ruski tabloid: Ona nije nalazila udobnost u Milanu!

MOSKVA (Russia), 14 giugno 2006 – Prelijepa Shevina supruga Kristen Pazik je imala jednu veliku ulogu u trransferu Andriy Shevchenko iz Milana u Chelsea. Svi su to znali, ali sada je stigla i oficijalna potvrda od strane ukrajinskog nogometaša, u intervjuu u moskovskom tabloidu “Komsomolskaia Pravda”. Na dan ukrajinske debitacije na Mondialu protiv Španije (on će biti na terenu poslije povrede), bivši ROSSONERO priznaje otvoreno izbor živote i svoje porodice.
"Glavni razlog transfera – objašnjava Sheva, (koji je u 7 godina, koliko je bio rossonero, ostvario 173 gola i osvojio sve što se moglo opsvojiti) – je porodica, želja moje supruge. Na dogovr sa porodicom odlučio je: Idemo u London! Zbog toga sam vezao svoju sudbinu za četiri godinu uz Chelsea". Na osnovu ove izjave tabloid još piše da je divna Kristen – američki model – “primorala” Shevu da postane igrač engleskog tima čiji je vlasnik Roman Abramović jer “ nije nalazila udobnost u Milanu, ne pričajući Talijanski i ne imajući dovoljno posla na modnim pistama”.

Shevinoj supruzi, koja je podkraj Marta/Ožujka bila u jednom milanskom parku, prišla je skupina navijača i rekla: “Ti si kriva, ako on ode rascijepat ćemo ti lice” .
Jedan neugodan događaj, koji je mogao utjecati na život porodice Shevchenko.
Da ne zaboravimo da sve što su pokušali navijači Milana sa e-mailovima i sms-ovima koji su slali ukrajinskom šampionu: jedna lavina ljubavnih poruka, poruka sa molbama da ostaje,... Sve je bilo beskorisno, sudbina je već odlučila..
U intervju-u Sheva kaže da je Silvio Berlusconi, vlasnik Milana, sve shvaćao : “Silvio je saslušao sve probleme naše porodice i iznio svoje mišljenje. Nije bilo nikakvih konflikata. Sva pitanja su riješena na prijateljski način”.
Nogmetaš dalje priča je upoznao Abramovića u hotelu nakon što je Chelesa postao prvak (ili nešto osvojio, nisam sigurna) : ” Razgovarali smo i poslije smo se čuli telefonom ponekad. Roman Abramović je jedna veoma inteligentna, interesantna, obrazovana osoba”
Gianluca Oddenino

Oprostite ako ima nekih pravopisnih grešaka (a znam da sigurno ima) ili ako nisam sve prevela baš onako kako je pisalo jer ni ja ne znam baš savršeno talijanski.

Mirza jesi li zadovoljan???

Jedna novost: Odustala sam od Kake' ali zato je nova meta Gila ili C. Ronaldo ili Kranjačar (ma svi evropski južnjaci kao i ja )
A onaj Baha neki dan reče da je Kaka' već u pregovorima sa R. Madridom!!!!!
Irma is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2006, 07:57   #2526

King tiger

Registered User

King tiger's Avatar

Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
King tiger is on a distinguished road
Koliko se sjecam Baho to nije rekao nego da je bilo glasina ali da mu je otac sve opvrgnuo.
Ostace on ovdje
King tiger is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2006, 08:52   #2527

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Quote:
Originally Posted by King tiger
Koliko se sjecam Baho to nije rekao nego da je bilo glasina ali da mu je otac sve opvrgnuo.
Ostace on ovdje
Na poluvremenu tekme Argentina - SCG Baha je rekao da je kaka' u pregovorima a sada je li to glasina ili ne, ne znam!
Old 18-06-2006, 09:48   #2528

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
Baha tj. Sabauhin jel . ma ne slusaj njeg on nema pojma ni ocemu vishe mi znamo od njeg i od svih ovih nashih komentatora .Nevjerujem da ce Kaka otic ,ima on jos ugovor do 09 ako se ne varam.
Znaci irma nisi vise navijacia Milana .lol heheh , salim se ja malo
A neznam zasto hrvati tolko blate onog Kranjcara al pokazo je protiv japana barem u prvom poluvremenu da je dobar i da se moze racunat na njeg, bio je najagilniji u prvom pouvremenu.

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2006, 10:00   #2529

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Quote:
Originally Posted by ENIS
Baha tj. Sabauhin jel . ma ne slusaj njeg on nema pojma ni ocemu vishe mi znamo od njeg i od svih ovih nashih komentatora .Nevjerujem da ce Kaka otic ,ima on jos ugovor do 09 ako se ne varam.
Znaci irma nisi vise navijacia Milana .lol heheh , salim se ja malo
A neznam zasto hrvati tolko blate onog Kranjcara al pokazo je protiv japana barem u prvom poluvremenu da je dobar i da se moze racunat na njeg, bio je najagilniji u prvom pouvremenu.
S tim se i ne šali. MILAN PER SEMPRE!!!
Baha - Sabahudin , da to je taj. Joj koliko me puta nanervirao onim svojim izjavama. A Kranjčar je odličan igrač ali još više je slađi i odlično izgleda. Konačno jedan nogometaš s ovih prostora koji je lijep a ne da ja moram tražiti nekoga u Evropa a i J. Americi....

P.S. I Bajramovic nije loš!!
Old 18-06-2006, 10:05   #2530

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
heheh, sta pricas da vidis u Slobodi onaj Krupinac jarane znas kakav je , pitaj Majog maneken hehehe

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2006, 11:03   #2531

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by ambro_foreverr
scg-holandija je gledalo oko 2 mil. o 600 hiljda ljudi,a brazil-hrvatska oko 3 mijeona ljudi na rts-u,ali ima tu vise faktora,brazil,vrijeme u kojoj se utakmica igrala,itd
inace,kod nas u pg,ima ljudi da navijaju za hr prije nego za scg,sto je po mene bolesno!
Ne kuzim zasto ti je to bolesno sta ti mislis da cno-gorci vise vole srbe nego hrvate hehhehe dokaz ti je jasan ,mislim na referendum dobro su skontali se odjebat od njih,ko god ovdje reko da nema nista protiv srba a hrvat je ili bosnjak laze ko foka jer rat se desio nedavno a rane sporo zacjeljuju boli me za politiku ali to su cinjenice recimo ja sam neizmjerno sretan sto su srbi spuslili 6:0 kao i svi ostali hrvati i bosnjaci i to ce tako uvijek biti to su cinjenice od kojih ne treba bjezat
Old 18-06-2006, 11:06   #2532

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Ti stvarno nemas pojma o kranjcaru ja sam zivio i u st i u zg i gledao sam ga 100 puta sto je velika razlika nego TV i kazem ti ovo mali jest talent ali sa onakvom igrom u zadnje 3 god kurca nece uspjet lopata je udebljo se ne trci faza obrane mu je uzasna sutne na gol 1 put u 100godina... da ne nabrajam vise uglavnom nikako ne zasluzuje milan bar ne za sada
Old 18-06-2006, 11:58   #2533

ambro_foreverr

BANNED!

Fave Players: ambro,maldini,kala
ambro_foreverr is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by David_18
Ne kuzim zasto ti je to bolesno sta ti mislis da cno-gorci vise vole srbe nego hrvate hehhehe dokaz ti je jasan ,mislim na referendum dobro su skontali se odjebat od njih
neces ti da me ucis koga ja treba vise da volim,inace za tvoju informaciju,u crnoj gori ima 31 posto srba,a ja kao crnogorac(inace to se pise zajedno) od svih ostalih naroda najvise volim srbe i ruse
i mislim da odje nikoga ne zanima je li tebi milo kad sicg izgubi,to su gluposti
ambro_foreverr is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2006, 12:54   #2534

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Nino Kranjčar je sramotan igrač, a Cico me toliko razočarao da nemam riječi. Mali Modrić je duplo bolji, brži i svestraniji igrač od njega. Niko je jadan totalno. Nogometna sramota obična. A što se tiče SiCG, oni su najavljivali polufinale i nešto takvo a sad se čude i kao nije im jasno. Igrali su katastrofalno i to je to.
Old 18-06-2006, 13:02   #2535

ambro_foreverr

BANNED!

Fave Players: ambro,maldini,kala
ambro_foreverr is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki
. Igrali su katastrofalno i to je to.
tacno tako,a ne samo katastofalno,nego i sramno
ambro_foreverr is offline   Reply With Quote

Tags
balkan