![]() |
|
|
#2551 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
Last edited by David_18; 19-06-2006 at 12:38. |
|
|
|
|
|
|
#2552 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Nevidim razlog uopste da tako reagujes jer sam te lijepo zamolio da napises
sta ti znači lokacija HB , i to je to... Naravno nadao sam se da nije ono sto sam mislio JER TO NEPOSTOJI , ali nisam htio započinjati (NASTAVLJATI ) tvoj i Ambrov političi obračun... Vec ranije sam napisao da nije politika za ovaj forum niti mene ona licno zanima, sta vise imam toliko prijatelja druge vjere tako da mi nepada na pamet spustati se na taj nivo... Ali sam te pitao onako neobavezno jer me ZANIMALO (KAO I DRUGE) i nije mi bilo bas načisto sa tim... A kad ste se već ti i ambro raspravljali palo mi je na pamet da te pitam... Meni lični nije vazno odakle je bilo ko (najmanje ti) ja ljude negledam kroz vjeru i porijeklo da to odmah rasčistimo... Kazes "JA" TEBE VOLIM NAPADAT I DA MI JE TO GUST ??? ne znam zasto si sebi taj komplex nabio zaista mi nisi interesantan...Pošteno! Još ti jednom ponavljam tvoja lokacija mi ne moze nista nazao uraditi, ali ti si to očito malo drugačije shvatio... u ostalom nisi se ni udostojio da napises konkretan odgovor na moje pitanje... Mislim da smo svi shvatili i zašto! TO JE TO ŠTO SE TIČE OVE TEME! ![]() |
|
|
|
|
|
#2553 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
E sad malo one prave teme fudbalske...
F.Torres 90% u AC Milanu! a izgleda da nam je i Gallas jako blizu! Bilo bi jako dobro da nam Torres dođe zaista je paklen igrač... evo i večeras zabio 2 ! |
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ev ja procita malo prije da su nashi prijavili fifi real madrid radi ilegalnog dogvora sa kakom neshto slicno kao sto je murhino radio sa ashley colom. A toresa madrid neda ispod 40 miliona ,
|
|
|
|
#2555 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Prekinite s tim (odnosi se na svađu između David 18 i uvijek_rossonera) ili hoćete da vam ja prokomentarišem izgled mladih/lijepih/zgodnih igrača Španije?
![]() Last edited by Irma; 19-06-2006 at 17:25. |
|
|
|
|
|
#2556 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2557 | |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2558 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
hajde smirite se malo. Ja mislim da ovdje se nebi trebalo spominjati ni Hrvatska, ni Srbija, ni BiH nego samo Milan i desavanja oko njega. Ako hocete da komentarisete SP ima sekcija i za to ha ja. Bez svadje haj vozdricaaaaaa
|
|
|
#2559 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Following the delivery of the Calciopoli report handed over by Borelli to the Federal Prosecutor, it emerges that four teams are risking much more than they were initially expecting.
The club which is risking most is surely Juventus, who might end up in Serie C rather than "just" Serie B. Fiorentina and Lazio will most likely receive a heavy point deduction for the start of next season, whereas Milan's position is worse than first thought and their penalty might range from a heavy point deduction to a demotion to Serie B football. According to Borelli, apart from the 'Juve system', there also was the 'Milan system' which Adriano Galliani has denied in recent weeks. In the report it emerges that even though the system created by Moggi and Giraudo was the most powerful, the one involving the Rossoneri was only a step behind the Bianconeri's, and for this reason Milan are risking a lot. Only a few more weeks before the final verdict is out. [u] ovo mi se nesvidja nikako sto se puno spekulise oko nas da idemo u nizi rang takmicenja jel nevjerujem da ce neko htjet od velikih i jakih igraca koji nam trebaju prec u tim koji igra u seriji b a dok se to odluci hocel necel nas kaznit svi igraci ce bit rasprodani ili ce im narast cijena pravoo... sto se tice torresa on je prava zamjena za sevu i 40 mil je taman za njega jer mu je tek 22 a uostalom imamo tolko novca od prodaje seve......
|
|
|
#2560 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Iz ovog skandala neće izaći ništa dobro, a šta to sad ispade, da smo mi namiještali utakmice za 2. mjesto
![]() Ak bi se nedo Bog to desilo, mislim da bi nam od igrača ostali Maldini, Ambrosini, Serginho, Inzaghi pa možda i Gila i Pirlo, a za ostale nevjerujem...
|
|
|
#2561 | |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
Quote:
paolo,ambro,bily,pippo,gatu,cafu,ovi ostali,svi put pod noge i aj,u slucaju da milan ispane(nisam siguran za djenara) |
|
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Registered User
Fave Players: [ 14 ]T. Henry,[ 22 ] Kaka',[ 21 ] Andrea Pirlo...
![]() |
M dao nama Bog Torresa,kako bih volio..On je fenomenalan igrač.Ali šta Kaka radi na prvenstvu haaa ? najbolji u Brazilu dosad.Ostalih nigdje nema...a ljudi pun nam je qrac politike i rata,ne zelim o tome razgovarati.Barem jednom bez toga,ja bih bio presretan.
Dobra ona Argentina dosad.Prijatno su me iznenadili-a sto se ostalih stvari tice dragi rossoneri jedino mogu da kazem misljenje da ni Juve ni MIlan nece u drugu/trecu ligu,bar ja tako mislim-neznam... Eto tako uhh da nam je Torresa... !!!!!hehe Ajde POZDRAV...iz zemlje SAFARI--- !!!!
|
|
|
#2563 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Ma pustite to ba, tu ce samo biti oduzimanje bodova i to je to. Kakva ce liga biti bez Milana i Juveta???? Al inter ima sansu da osvoji scudetto tada. Hihihi
|
|
|
#2564 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
milan je vec jednom ispadao u nizi rang nisu valjda nasi sefovi toliko ludi da ponovo isto urade bas bi im psovo sve po spisku valjda do petka ce bit rjeseno nesto oko tog skandala i do kraja svjetskog prvenstva ce se sve znat 100%
|
| Tags |
| balkan |
|
|