![]() |
|
|
#2596 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
Divno je vidjeti te ovdje,a danas sam preplanuo od srece kada je Totti dao gol(jest da nije bilo penala).Krivo mi je bilo sto je Gili izasao a nesta povrijeđen,a inzaghi nije usao.... Sto se tice neste, ako voli milan nece pohitati za parama,iskreno ne mislim da je takav čovjek.. Svaka čast za naše INVALIDE....................... FORZA MILAN BHF FOREVER ps.ne dolazi mi na e- mail nista(ne znam zasto)tako da se ne mogu logovati na ACMILAN.NOGONET.COM forum ak moze posalji mi porukom(na bhmobile.ba imas 3 besplatne poruke dnevno)
|
|
|
|
|
#2597 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ono nije vidili penala, al džaba je jkad sudije uvijek navlače velikim timovima (repkama)... Pirlo je trebao pucat onaj penal...
Puno bolja bi tekma Švicarska-Ukrajina, neg Italija-Australija. Dado je rekao da će ti poslati novi pass na mail, ak on nepošalje za dan dva, onda ću ja, jebga sad nemam vremena, al nebrini sve će bit sređeno...
|
|
|
#2598 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Ne bih se slozio da je bila bolja tekma ukrajina-svica kao da su se na pocetku dogovorili ajmo na penale pa sta bude-bude,nije bilo nikakvih akcija,prilika,osim penala nikakva uzbudljivost.
|
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Registered User
![]() |
ako on ne posalje,posalji mi ti na [email protected].
fala buraz što se trudiš...... Ja danas navijao za GHANU, al sta ćeš , 2 gola iz offsidea, gana mi je djelovala jače, a drago mi sto Spanija ispade ( mestalla 1:1 ).....................................................
|
|
|
|
#2600 |
|
Registered User
![]() |
usput, drago mi je sto je Ukraina prosla, a posebno što je Sheva promasio(mogo bi se pridruziti nasim invalidima(odbojka)... )
|
|
|
|
#2601 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
e sad i ti senahide pretjera , poredis shevu sa nashim invalidima to znaci da su oni smotani ko sheva
, nemoj tako brate .A prvi go nije iz offsidea pogledaj bolje drugi jest .A przeljkivo sam ovu tekme brazil francuska , jer mi je bilo krvio 98' kad je francuska pobijedila bezvze .
|
|
|
|
#2602 |
|
Registered User
![]() |
i meni je bilo krivo jer sam tad navijao za brazil,
sad mi je favorit Italia od saamog početka,a na evropskom prvenstvu 2008 navijaću za Bosnu i Hercegovinu.... ACM BiH što se tiče Sheve, nije ni dorastao našim INVALIDIMA
|
|
|
|
#2603 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
neznam kaka ti je furka BHF stavit crveno crnim bojama
![]()
|
|
|
|
#2604 |
|
Registered User
![]() |
nek ovi italijani misle da je nešto u vezi milana,,,jel cool,,,,,,,,,,,,,,,,,,,prava FURKA
(da promjenim u žuto-plavu,bil bilo bolje) vozdra---------------------------- FORZA MILAN
|
|
|
|
#2605 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Gdje ćeš bolan naše legend zvat INVALIDIMA!!!
Trebaš se izvinut ljudima.. Nisam sad kod uće, provjeriću ti pass kad dođem za 10tak dana POZZ!!!!
|
|
|
#2606 |
|
Moderator
![]() |
Da ovaj thread ne bude unisten svakakvim glupostima za sve BHF-se o svojoj repki neka CHATAJU do jutra...OVDJE SE VODE TEME SAMO O MILANU I MISLIM DA TAKO TREBA DA I BUDE NE SAMO STO SE TICE BIH NEGO I HRVATSKE I TAKVIH TEMA...AKO NETKO HOCE O SVJETSKOM NAPRAVIT CEMO I ZA NJEGA THREAD!PA KO VOLI NEKA IZVOLI!
|
|
|
|
|
|
#2607 |
|
Registered User
![]() |
Što si ti neki pametan čovjek,jebo te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Navijam i ja za AC Milan,samo gotivim svoju navijačku skupinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napravi taj thread,bilo bi dobro P.S. nemoj ovo gore shvatati kao uvredu,samo se zajebavam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FFOORRZZAA MMIILLAANN
|
|
|
|
#2608 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ej ljudi aj polako lagzam mani prepucavanja.......
moja prognnoza ko ide u polufinale: argentina-ITALIJA brazil-portugal
|
|
|
#2609 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2610 | |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
Quote:
nije da nisu pametni,nego vecina njih nema nikakve veze sa nasim klubom misli malo o tome... |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|