AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 07-07-2006, 16:43   #2671

eve

Registered User

eve's Avatar

Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
eve is on a distinguished road
ma kuzim ja sve to.... oni fakat zive bas taj zivot i sve u zivotu im se vrti oko tog kluba i nogometa.... ali glavno da je jasno da to ne znaci neku vecu razliku u ljubavi prema klubu od "obicnih" navijaca! to je samo drukciji nacin potpore... vjerojatno ucinkovitiji, ali bolje i ovo nase "ishta" nego "nishta"!

ps. dobra ti je pustolovina.... jedva cekam neku svoju takvu... kad bih samo jos imala neku ekipicu za to...
Old 07-07-2006, 17:30   #2672

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
Irma is on a distinguished road
Eve neka si se vratila, fakat mi je bilo glupo biti sama cura među svim dečkima......
Irma is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2006, 17:53   #2673

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by Irma
Eve neka si se vratila, fakat mi je bilo glupo biti sama cura među svim dečkima......
Nismo puno grizli!
Old 07-07-2006, 18:02   #2674

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
@blejime onaj text je već bio ranije na forumu,već sam ga davno sebi isprintao, mislim da si ga baš ti il dragana stavili, al nek si ga opet stavio nek ovi noviji članovi pročitaju, ono vrijedi znati...

Što se tiče tih odlazaka na tekme, novac je samo jedan problem, drugi je viza, lako je vama što imate hrvatski pasoš, netreba vam viza, meni odbijali vizu za Slovačku, a šta bi tek onda uradili za Italiju da predam
Old 07-07-2006, 18:10   #2675

eve

Registered User

eve's Avatar

btw. nisam svjetsko prokomentirala....
suze lijem zbog nas, al nismo zasluzili... ne mozemo nesto ocekivat od svjetskog na temelju jedne dobre igre protiv Brazila! pa protiv njih su svi dobro igrali, kad su oni bili potpuno izgubljeni, pogotovo "veliki", ne, "najveci" = Ronaldinho! Ze Roberto i Kaka su bili medju najboljima, a uz njih Juninho, a i stari Ronaldo je iskoristio svoje sanse...
drago mi je zbog Italije i Francuske, al sam ipak za nase Milaneze... zasluzili su to...
Italija je dosta modernizirala svoju igru. prije su svi govorili kak im se oni ne svidjaju jer igraju predefanzivno, ali to se ne moze rec i sada. oni jos uvijek imaju i vise nego dobru obranu, ali su i jako poboljsali svoju igru prema naprijed... sad, nisam neki strucnjak, ali tako ja vidim njihov uspijeh na ovom prvenstvu... i nadam se da ce dobit, iako ce mi bit zao (nadam se ) ove stare elite - Zidane, Henry, Barthez....
Old 07-07-2006, 18:32   #2676

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Od naših igrača Pirlo je kandidovan za najboljeg igrača prvenstva, ostali kandidati su ITALIJA: Canavaro, Zambrotta, Bufon, FRANCUSKA: Zidane, Henry, Vieira, NJEMAČKA: Ballack, Klose, PORTUGAL: Maniche.
Volio bih da to bude Pirlo, al imam osjećaj da će to ipak biti Zidane...neznam stvarno šta svi vide u Ballacku, meni je on samo jedan prosječan igrač...
Old 07-07-2006, 19:32   #2677

eve

Registered User

eve's Avatar

slazem se za ballacka. al Zambrotta je fakat fenomenalno odigro na ovom prvenstvu... svaka mu cast. cak najbolji igrac italije po meni, iako je igrac djubradi
Old 07-07-2006, 20:02   #2678

blejim

Registered User

blejim's Avatar

Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
blejim is on a distinguished road
Niko ovde nikome nije osporavao vrednost kao navijacu, takodje se slazem da je finansijska situacija takva da se ne moze prisustvovati tekmama kolko mi to zelimo, a i nije kesh jedini problem, vas sa hr pasosima bole tuki, a mi dok izgrbavimo vizu za italiju poludimo. Ranije sam bas s Draganom imao raspravu oko toga da li pravi navijac moze biti neko ko ne posecuje utakmice tog kluba i tvrdio sam da je ne moguce da za prvi klub uzmes klub koji nije iz tvoje zemlje, ali ona me je razuverila, jel stvarno njena ljubav prema Milanu me je fascinirala i divim joj se zbog toga (gagili kad budes ovo citala mojne da se uobrzis :P). Medjutim siguran sam da je ona jedna od retkih tj. siguran sam u to, evo vecina vas je i priznala da ima neki lokalni klub na prvom mestu, medjutim jos jednom napominjem da ja to nikome od vas i ne zamera, pa ni meni Milan nije na prvom mestu, ja sam iznad svega Delija, a onda sve ostalo. Medjutim ono sto sam ja naglasio jeste zaljenje sto na ovom forumu ne postoji bas niko ko je akivni clan Milanove tribine. Stvarno mislim da ovaj forum mnogo gubi zbog toga, ali dobro, sta je tu je.

Sto se tice SP i najboljeg igraca SP, mislim da je to zasluzio neko od smradova iz Juvea ili Zambrota ili Canavaro, ljudi su stvarno odigrali fenomenalno sve i jednu utakmicu do sada.
blejim is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2006, 03:37   #2679

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
slazem se sa beljim billo bi odlicno da ima neko sa tribinie pa da imamo informacije iz rpve ruke i sve to , a meni u italiji je gattuso najbolji covjek na sredini bolji neg u milanu

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2006, 06:37   #2680

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
ej ljud jos neshto ako ima vas sto furate po tim tekmama imam 2 odlicne spitke, u odlicnom stanju pa ako hoce ko da kupi nek javi .

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2006, 07:49   #2681

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
Irma is on a distinguished road
Ma mislim da će ipak najbolji igrač biti Zidane!
David 18, ma niste grizli ali ko će vas razumjet???
Irma is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2006, 16:16   #2682

ambro_foreverr

BANNED!

Fave Players: ambro,maldini,kala
ambro_foreverr is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by eve
zatim, NAVIJAM jos i za Dinamo! i idem na tekme i tamo pjevam, derem se i nije me sram ni u skoli ponavljat za kog navijam! profesoru iz splita sam dinamov sal objesila u razredu, na test napisala dinamo, itd.... napisala sam puno puta i Forza Milan....i pisem to valjda na svaku klupu u koju sjednem (nadam se da me necete tuzakat zbog unistavanja skolske imovine ) i jako me nerva to kaj ste spomenuli o tucnjavama, jer mozes bit i pravi navijac iako se nisi potuko!!! jer to nece pomoc nit tebi, nit klubu... druga stvar je ak te neko bas je*e u mozak s necim, pa onda malo (al nikad cure naravno! jer nama je zanovijetanje jednostavno u krvi )

e qq kakav post,ahahahah,odavno nisam citao nista slicno
a jesi li ti ona sto sa majkom pljujes po ambru?
jao,ma jos si dijete pa da te ne crnjacim previse
zop
ambro_foreverr is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2006, 16:20   #2683

ambro_foreverr

BANNED!

Fave Players: ambro,maldini,kala
ambro_foreverr is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by blejim
. Ranije sam bas s Draganom imao raspravu oko toga da li pravi navijac moze biti neko ko ne posecuje utakmice tog kluba i tvrdio sam da je ne moguce da za prvi klub uzmes klub koji nije iz tvoje zemlje, ali ona me je razuverila, jel stvarno njena ljubav prema Milanu me je fascinirala i divim joj se zbog toga
nije moguce,to i sam valjda znas,toga svako mora biti svestan,koliko god da ti srce kuca za neki klub,ako nikada nijesi bio na stadion i navijao,ne mozes ti biti nikakav navijac,samo simpatizer,kao sto sam i ja simpatizer milana a navijac jednog drugog kluba
ambro_foreverr is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2006, 19:27   #2684

Max

Registered User

Fave Players: Gattuso!!!
Max is on a distinguished road
Ljudi, je li to Gattuso zaista napusta Milan???
Max is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2006, 21:31   #2685

blejim

Registered User

blejim's Avatar

Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
blejim is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ambro_foreverr
nije moguce,to i sam valjda znas,toga svako mora biti svestan,koliko god da ti srce kuca za neki klub,ako nikada nijesi bio na stadion i navijao,ne mozes ti biti nikakav navijac,samo simpatizer,kao sto sam i ja simpatizer milana a navijac jednog drugog kluba
pa ne bih se bas slozio sa tobom, i ja sam mislio da e nemoguce da neko sebe naziva navijacem ekog gkluba a da nikad nije boi na tekmi tog kluba, medjutim ona me je razuverila, jeste da bi onda mozda trebala da se svrsta u simatizere, medjutim ti nemozes ni zamisliti kolka je to ljubav prema klubu, pa ja poznajem ljude koji su redovni na severnoj tribini marakane, a da zvezdu ne vole toliko ko liko je ona luda za milanom, uvek postoje izuzeci, a dragana je sigurno jedna od izuzetaka, moras je licno poznavati da bi se uverio u tako nesto, stvarno fascinatna ljubav prema klubu Razumem ja tvoju logiku oko navijaca-simpatizera, ali veruj mi nije uvek sve tako crno belo kolko hod mi to hteli tako da predstavimo, Pijan sam nemogu bise da pisem, cao
blejim is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules