![]() |
|
|
#2671 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ma kuzim ja sve to.... oni fakat zive bas taj zivot i sve u zivotu im se vrti oko tog kluba i nogometa.... ali glavno da je jasno da to ne znaci neku vecu razliku u ljubavi prema klubu od "obicnih" navijaca! to je samo drukciji nacin potpore... vjerojatno ucinkovitiji, ali bolje i ovo nase "ishta" nego "nishta"!
![]() ps. dobra ti je pustolovina.... jedva cekam neku svoju takvu... kad bih samo jos imala neku ekipicu za to...
|
|
|
|
#2672 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Eve neka si se vratila, fakat mi je bilo glupo biti sama cura među svim dečkima......
![]() |
|
|
|
|
|
#2673 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
@blejime onaj text je već bio ranije na forumu,već sam ga davno sebi isprintao, mislim da si ga baš ti il dragana stavili, al nek si ga opet stavio nek ovi noviji članovi pročitaju, ono vrijedi znati...
Što se tiče tih odlazaka na tekme, novac je samo jedan problem, drugi je viza, lako je vama što imate hrvatski pasoš, netreba vam viza, meni odbijali vizu za Slovačku, a šta bi tek onda uradili za Italiju da predam ![]()
|
|
|
#2675 |
|
Registered User
![]() |
btw. nisam svjetsko prokomentirala....
suze lijem zbog nas, al nismo zasluzili... ne mozemo nesto ocekivat od svjetskog na temelju jedne dobre igre protiv Brazila! pa protiv njih su svi dobro igrali, kad su oni bili potpuno izgubljeni, pogotovo "veliki", ne, "najveci" = Ronaldinho! Ze Roberto i Kaka su bili medju najboljima, a uz njih Juninho, a i stari Ronaldo je iskoristio svoje sanse... drago mi je zbog Italije i Francuske, al sam ipak za nase Milaneze... zasluzili su to... Italija je dosta modernizirala svoju igru. prije su svi govorili kak im se oni ne svidjaju jer igraju predefanzivno, ali to se ne moze rec i sada. oni jos uvijek imaju i vise nego dobru obranu, ali su i jako poboljsali svoju igru prema naprijed... sad, nisam neki strucnjak, ali tako ja vidim njihov uspijeh na ovom prvenstvu... i nadam se da ce dobit, iako ce mi bit zao (nadam se ) ove stare elite - Zidane, Henry, Barthez....
|
|
|
|
#2676 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Od naših igrača Pirlo je kandidovan za najboljeg igrača prvenstva, ostali kandidati su ITALIJA: Canavaro, Zambrotta, Bufon, FRANCUSKA: Zidane, Henry, Vieira, NJEMAČKA: Ballack, Klose, PORTUGAL: Maniche.
Volio bih da to bude Pirlo, al imam osjećaj da će to ipak biti Zidane...neznam stvarno šta svi vide u Ballacku, meni je on samo jedan prosječan igrač...
|
|
|
#2677 |
|
Registered User
![]() |
slazem se za ballacka. al Zambrotta je fakat fenomenalno odigro na ovom prvenstvu... svaka mu cast. cak najbolji igrac italije po meni, iako je igrac djubradi
![]()
|
|
|
|
#2678 |
|
Registered User
Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
![]() |
Niko ovde nikome nije osporavao vrednost kao navijacu, takodje se slazem da je finansijska situacija takva da se ne moze prisustvovati tekmama kolko mi to zelimo, a i nije kesh jedini problem, vas sa hr pasosima bole tuki, a mi dok izgrbavimo vizu za italiju poludimo. Ranije sam bas s Draganom imao raspravu oko toga da li pravi navijac moze biti neko ko ne posecuje utakmice tog kluba i tvrdio sam da je ne moguce da za prvi klub uzmes klub koji nije iz tvoje zemlje, ali ona me je razuverila, jel stvarno njena ljubav prema Milanu me je fascinirala i divim joj se zbog toga (gagili kad budes ovo citala mojne da se uobrzis :P). Medjutim siguran sam da je ona jedna od retkih tj. siguran sam u to, evo vecina vas je i priznala da ima neki lokalni klub na prvom mestu, medjutim jos jednom napominjem da ja to nikome od vas i ne zamera, pa ni meni Milan nije na prvom mestu, ja sam iznad svega Delija, a onda sve ostalo. Medjutim ono sto sam ja naglasio jeste zaljenje sto na ovom forumu ne postoji bas niko ko je akivni clan Milanove tribine. Stvarno mislim da ovaj forum mnogo gubi zbog toga, ali dobro, sta je tu je.
Sto se tice SP i najboljeg igraca SP, mislim da je to zasluzio neko od smradova iz Juvea ili Zambrota ili Canavaro, ljudi su stvarno odigrali fenomenalno sve i jednu utakmicu do sada. |
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
slazem se sa beljim billo bi odlicno da ima neko sa tribinie pa da imamo informacije iz rpve ruke i sve to , a meni u italiji je gattuso najbolji covjek na sredini bolji neg u milanu
![]()
|
|
|
|
#2680 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ej ljud jos neshto ako ima vas sto furate po tim tekmama imam 2 odlicne spitke, u odlicnom stanju pa ako hoce ko da kupi nek javi .
|
|
|
|
#2681 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Ma mislim da će ipak najbolji igrač biti Zidane!
David 18, ma niste grizli ali ko će vas razumjet??? |
|
|
|
|
|
#2682 | |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
Quote:
a jesi li ti ona sto sa majkom pljujes po ambru? jao,ma jos si dijete pa da te ne crnjacim previse ![]() zop |
|
|
|
|
|
|
#2683 | |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso!!!
![]() |
Ljudi, je li to Gattuso zaista napusta Milan???
|
|
|
|
|
|
#2685 | |
|
Registered User
Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
![]() |
Quote: