AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 13-07-2006, 08:52   #2761

Acmir^

Registered User

Acmir^'s Avatar

Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
Acmir^ is on a distinguished road
Dobrodosao Pajo socuvstvo i od meni
konacno jos jedan Makedonac u MM

Life ends when you stop Dreaming; Hope ends when you stop Believing; Love ends when you stop Caring; so Dream, Believe and Care. Life is really beautiful!
Acmir^ is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2006, 09:17   #2762

blejim

Registered User

blejim's Avatar

Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
blejim is on a distinguished road
MORA se jos jednom naglasiti da je onakva reakcija Zizua krajnje nesportska i da za nju nema nikakvog opravdanja, sto on i sam priznaje ""Želim zatražiti oprost od sve djece koja su gledala finale SP-a. Nema opravdanja za ono što sam napravio.", dakle svestan je da je pogresio.

@Senahid
ako nisi primetio ti si prvi koji je u sve ovo uneo to da je on musliman, tako me zabole koje je on vere (inace kao sto rece sale, on vise nije musliman), onakav potez je za svaku osudu bez obzira na to sta mu je materaci rekao. Ovaj Zidanov potez je sa onim Runijevim gazenjem po jajima protivnika, verovatno najprljaviji potez na svetskom prvenstvu. Naravno da je zasluzio crveni karton, pa najbolje bi bilo da se onakva reakcija zaboravi samo zbog toga sto je zidan, mos misliti. Pa da Maldini na nekoj utakmici uradi tako nesto ja bi ga kritikovao, tako da sve te vase price o tome da neko ovde pljuje zidana zato sto ga ne voli su glupost. Zidan je veliki majstor fudbala i to je u vise navrate dokazao, ali je ispao kretencina sto je ono uradio na svojoj zadnjoj utakmici, koja je jos finale sveta i samim tim zajebo sve svoje sunarodnike.

**Off-topic
znam da ce sad pasti gomila prozivki od strane svih, ali samo jedno pitanje za jezik ne mogu da odolim.
Da li postoji americki jezik ili mozda australijski ili pak kanadski? Kad date iskren odgovor na to, onda ce te shvatiti kolko je glupa prica o tome kao e mi ne pricamo srpski mi pricamo npr. bosnjacki. (da znam da ce me sada svi napasti, ali pristupite realno toj prici i odgovarajte argumentima, a ne da lupate i shvaticete i sami o cemu vam pricam).
blejim is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2006, 10:40   #2763

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
raja, Zidane je zasluzio crveni karton i jako razočarao svojom reakcijom ma kako on isprovociran bio, ali jos nesto Zidane je musliman i nije tacno da je zbog zene presao na katoličku vjeru ali takodje ovdje niko nije napadao Zidana zbog vjere
prema tome mislim da je vrijeme da se ta tema zakljuci...
jest majstor ali po meni Pirlo je zasluzio Zlatnu loptu Svijetskog Prvenstva...

Sto se tice tebe Pajo odmah cu ti reci da mi nisi drag jer zaista MRZIM svakog Interovca i juventina ali nesumnjam da si dobar decko ,
pa prema tome nemoj zamjerit...

FORZA AC MILAN FORZA B H F
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2006, 12:27   #2764

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by blejim

**Off-topic
znam da ce sad pasti gomila prozivki od strane svih, ali samo jedno pitanje za jezik ne mogu da odolim.
Da li postoji americki jezik ili mozda australijski ili pak kanadski? Kad date iskren odgovor na to, onda ce te shvatiti kolko je glupa prica o tome kao e mi ne pricamo srpski mi pricamo npr. bosnjacki. (da znam da ce me sada svi napasti, ali pristupite realno toj prici i odgovarajte argumentima, a ne da lupate i shvaticete i sami o cemu vam pricam).
Jebga što si morao ovo napisat pa znaš do čeg će samo dovest ovakvi komentari, samo ćemo se opet džaba počet svađat i tak, jer kolko god probao da se suzdržim moram ti odgovorit na ovo, sa jednim pitanjem ZNAŠ LI OD KAD POSTOJI BOSANSKI (nije ispravno reć BOŠNJAČKI) JEZIK?? I jesili ikad čuo za BOSANČICU
Jebga taman pomislim sve se smirilo kad opet neko počne, previše sam osjketljiv na ovakve stvari...

Last edited by MIRZA; 13-07-2006 at 12:41.
MIRZA is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2006, 13:24   #2765

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Ja koliko znam da je prva Ćirilica,a Bosančića je druga koja je i inače prešla u Latinicu...Isto koliko znam da je sve to više kura-palac,svi se prave blentavi ili su stvarno blentavi,stvaraju velike zbrke a što je smiješno u svemu tome jest ljudi samo slušaju nitko se ni nebuni,jer svi pričaju kako im paše i uopće im to ne smeta,jer k**** ćeš recimo sklopiti danas posao u BiH ,jer ti recimo smeta drugi tj treći jezik...Ljudi žive normalno svi su susjedi(komšije) malo se tko svađa naravno uvijek će biti pravih debila,ali ova ostala ''normalna'' cijelina je sasvim ok sa onom drugom...To samo nam političaru stavlja svima barut u ruke..Mediji previše isto tako sve napucavaju da bi dnevni list bio čitan...Ljudi u BiH sasvim normalnu pričaju svaki jezik i nitkome to ne smeta neka ljudi budu toga svijesni,jer mi je pun kurac više tog ispiranja mozgova...UHHHHHH nek sam i to izbacio iz sebe SORRY svima..
Old 13-07-2006, 14:19   #2766

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
pa neznam ko je poceo tu temu o jezicima ja mislim da je blejim, jer prije njeg ja mislim tome nikom nije problem a ima nasiz svih zemalja regiona i on se nehto sad ubacuje , i ovdje mi se sve rjedje i rjedje dolazi radi vakih budalastinja o jezicima . i ostalim sranjima . Fakta mi je dodajdilo i ja se moram ispucat jer vec par dana citam postove i onda samo iskljucim broswer jer mi je sve beze , nije ko prije al et vremena se mjenjaju .
to oko zidana neznam da je bio neki drugi igrac vjervatno se ne bi toliko komentarisalo npr da je neki iz ghane al posto je zidane to se odma mora prosirit , neznam ja da sam bio umjesto zidana vjervatno bih isto uradio jer to sam i radio kad sam trenero basket , fakat te izivcira to sta ti ima pricat neke licne stvari o materi il sestri pogotvo ako ih nemas . i materazzi je ispo kreten . al et ja sam se malo isprico nadam se da mi necete zamjerit . jbg ja sam direktan covjek

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2006, 15:22   #2767

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ponovo vam moram reći da prestanete s raspravama ( svađama ) o nacionalnosti, jeziku itd... Navijači Intera su također dobrodošli ako će se ponašati korektno kao mi ovdje,do sada. Što se tiče Materazzia, trebao ga je Zidane udariti šakom u tu ružnu facu, i kad padne još ga šutnit nogom jer je Materazzi obična stoka od čovjeka. Ako se malo prisjetite, i Sheva ga je udario glavom!!
Presuda ( neslužbena ) je ona koju je Sale potvrdio. Juve u B, Milan -9 bodova.
Što se tiče mercata ; Ze Roberto je odbio ponudu Sao Paola i čeka potvrdu Milanovog ostanka da bi potpisao za Milan. Slično je i sa Buffonom i Zambrottom. zamislite ovo..........

----------------buffon------------
oddo----nesta----kaladze--zambrotta---
----------------pirlo-----------
-------gattuso-----ze roberto----
--------------kaka'---------------
-------gilardino/pippo----torres

meni ovo liči na dream team!!
Old 13-07-2006, 16:49   #2768

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
uredu je,, i ja ga osuđujem što se onako ponio,,nije to trebao na utakmici,,a da je negdje izvan,bilo bi uredu

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2006, 17:13   #2769

V.R.

Registered User

V.R. is on a distinguished road
milan forever
V.R. is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2006, 17:18   #2770

V.R.

Registered User

V.R. is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by V.R.
milan forever
we eill have what to watch this year in san siro
V.R. is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2006, 17:25   #2771

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
@blejim,blejim pravi si ------------,,,samo počinješ svađu ko da nemaš šta drugo raditi na ovom forumu,,,vučeš me za jezik ,,nije BOŠNJAČKI,,već BOSANSKI,,,džaba si bolan počeo o ovim jezicima vidićeš dokle će ovo dovest,,,,
ja sam ti unio to da je on musliman jer u Doboju ga ne vole baš zato što je musliman, a jeste musliman, a ko god kaže da nije, LAŽE.
Nemoj i ti da lažeš ,ne bi ti bilo svejedno da to uradi Zlatan Bajramović u Šalke-u, i Nikola Žigić u C.Zvezdi.....,
a kako da pristupimo ralno ovoj tvojoj priči kada ti prvi napadaš sve Bošnjake na ovom forumu(ra se razumjemo Bošnjak nije isto što i Bosanac),,
ambro_forever je kao čovjek pitao kojim jezikom pišem i ja sam mu odgovorio,,a ti bi malo da se svađaš??????????????????????????????????????????????????
Što se tiče zidanea trebao ga je išutati onde na terenu,razbiti mu glavu,slomiti ruku.....baš sam se napalio,,,joooooooj
a ti blejim čitaj
Povelja Bosanskoga Bana Kulina je napisana 29.avgusta 1189. godine na starobosanskom jeziku i Bosanskim pismom Bosancicom.Ovaj dokument je ne samo najstariji ,dosad pronadjeni, Bosanski drzavni dokument,nego je Povelja Bosanskoga Bana Kulina i najstariji drzavni dokument,od svih juznoslovenskih drzava!!
Ban Kulin,u glavnom dijelu te Povelje,kaze:
....Ja,Ban Bosanski Kulin,obecavam Tebi kneze Krvasu i svim gradjanima Dubrovcanima pravim Vam prijateljem biti od sada i dovijeka.
I pravicu drzati sa Vama i pravo povjerenje,dokle budem ziv.
Svi Dubrovcani koji hode kuda ja vladam,trgujuci,gdje god se zele kretati,gdje god koji hoce,s` pravim povjerenjem i pravim srcem,bez ikakve zlobe,a sta mi ko da svojom voljom kao poklon.
Nece im biti od mojih casnika sile,i dokle u mene budu,davati cu im pomoc kao i sebi,koliko se moze,bez ikakve zle primisli.Neka mi Bog pomogne i svo Sveto Evandjelje.
Vsi Dubrovcane kire hode po moemu vladaniju,trgujuce,gdje si kto hoce kretati,gdje si kto mine,pravov vjerov i pravim srcem drzati je,bez vsake zledi,razvje sto mi kto da po svojov voljov poklon,i da im ne bude od mojih castnikov sile,i do kole u mene budu,dati im svijet i pomoc kakore i sebi,kolikore moze,bez vsega zloga primisla.Tako mi Bog pomagaj i sije Sveto Evandjelje.

ma što se ja raspravljam sa tobom,ti mrziš Bosnu i sve što je bosansko,tak da nemamo šta pričati-------------------------
------------lahak sam na uvredama,gori od zidanea 100%,, ja dosad nisam vrijeđao Srbe,pa nemoj ni ti Bošnjake i tak,,
---------------i krv svoju za BOSNU moju--------------------

P.S. ovo gore je bilo namjenjeno samo za blejima

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2006, 17:49   #2772

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
jebem ti nas glupe balkance i onda pitaju sto se mi udaramo ratujemo glupo je sto pises to blejime nije to dobro al nikako to se hvatat za istorijju i kulturu i brate profesora istorije za ruku pa ga pitaj ak te interesuje a ovdje samo o milanu najvecim djelom mozes pisat.......
glupo sto tako nesto uopce pises i provociras s tim temama i vrjedjas neke na fin ancin isto ko kad bi ja reko da si ti veci turcin od mene 500 godina ipak nije mal...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2006, 19:17   #2773

DeejaySale-Ri

Registered User

DeejaySale-Ri's Avatar

Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
DeejaySale-Ri is on a distinguished road
Ma daj svi odjebite s tim glupim pricama oko jezika,ovo je MILANOV FORUM,jeste li razumjeli MMMIIILLLAAANNNOVVVV FORUM!!!DOOOOSSSTTTAA oo tome,idite na nacionalisticke forume pa se tamo prepucavajte oko jezika!Ko god nastavi temu oko jezika prijavit cu ga administratorima da ga baniraju pa sad vi vidite
Old 14-07-2006, 02:50   #2774

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Slazem se da niste trebali počinjati tu priču o jezicima,
jer "blejim" vidis sta si sad izazvao a ZNAO SI da će do ovoga doci...
NEMAM RIJEČI...

I mislim ako nastavite ovako da će zaista biti banovanih pogotovo ako ovo i
Dragana vidi ...

Nego da se mi okrenemo našoj velikoj ljubavi AC Milanu...
Jedva čekam tu KONAČNU presudu... uuhhhhhhh

FORZA AC MILAN FORZA B H F
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote
Old 14-07-2006, 03:11   #2775

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

E evo izgleda da smo se uključili u utrku za Canavara... JOOOJ
A Mrki vidi ovo:

----------------buffon------------
oddo----nesta----canavaro--zambrotta---
----------------pirlo-----------
-------gattuso-----ze roberto----
--------------kaka'---------------
-------gilardino--torres/pippo

Ako Ze roberto i ne dodje ima Sedorf ha ha
a i ako Oddo nestigne onda Zambrota na desnu a Kaladze na lijevu,,he he
Jao bili bi k'o NATO