![]() |
|
|
#2806 | |
|
Registered User
Fave Players: Barbarez
![]() |
Quote:
Vidi govneta konektovalo se na net ehhe |
|
|
|
|
|
|
#2807 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Quote:
nećemo svi moć sve pratit. glupo bi bilo sad odjelit forum, kolko god se mi tu prepirali! bar nam je zanimljivije ![]()
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Registered User
![]() |
Al što se tiče preglednosti.
|
|
|
|
|
|
#2809 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Quote:
www.ilmilan.forumfree.net
|
|
|
|
#2810 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Lijepo su nam ga smjestili, ovo je pravi politicki revansizam protiv Berlusconia. Presuda protiv Milana donijeta je bez ikakvog dokaza o upletenosti sluzbenih osoba kluba oko namjestanja tekmi. Ovaj tip, Meani, nema veze sa Milanom a uostalom on nije trazio nikakve suce nego je samo rekao da im vise ne salju linijske suce koji stalno ostecuju Milan. Isto tako zu zajebali Lazio, njihova je jedina greska bila sta su podrzavali Galliania oko izbora u Lega Calcio. Lazio je kaznjen radi namjestanja utakmica a suci koji su navodno namjestali tekme u korist Lazia su proglaseni nevinim i oslobodjeni optuzbe.
jeste li znali da ovaj glavni sudac, Rossi, na tom sudjenju do nedavno bio u izvrsnom odboru Intera? Ma vidi ti te kombinacije!
|
|
|
#2811 |
|
Registered User
![]() |
Ma jest ono al tam ima 13O postova a ovdje ih.
Ovdje dolazi više raje. PejZZ |
|
|
|
|
|
#2812 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma daj kakva preglednost..nama je dobro i mislim da ne treba nista mijenjati...
Jesu nam ga smjestili sto se tice sudjenja ali iskreno bolje i ovo nego 2 liga, dajte ljudi malo realno, pa sta i minus 15 pa nema veze , ali smo ostali bez svih euro natjecanja za sljedeću sezonu, mada izgleda da Empoli NEMA LICENCU i nama se otvara mogućnost Kupa Uefa mada lično mislim da nam neće ni to dati... Ali bi nam dobro dosao i Uefa uhhh... ps: Vidim kažu ko se bude žalio na presudu automacki gubi pravo nastupa u Lugi, pa bi volio ako neko zna nesto vise da napise recimo Da li će se naši zaliti, ili neko od ova ostala 3 ... HVALA FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ej ba mcelidn prestani spamati pricat gluposti, i senhadi nemoj se uposte zezat jer djaba samo to ako ga vec vidjas reci mu onda kad ga vidis nemoras ovdje na forumu djaba guzvu pravit.
mislim da cemo igrat u cup uefa
|
|
|
|
#2814 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
Milan ponder court action Saturday 15 July, 2006 -------------------------------------------------------------------------------- Milan have refused to rule out court action in their bid to overturn the Calciopoli verdict that may rule them out of European football next season. “There are lots of reasons to challenge this contradictory verdict,” insisted the Rossoneri’s lawyer Leandro Cantamessa. “I read the whole verdict and there’s no explanation for 59 points that have been deducted.” The Calciopoli verdict saw 44 points subtracted from Milan’s 2005-06 total – leaving the Diavoli one place shy of UEFA Cup qualification – and a 15-point deduction imposed from the start of the new season. However, Milan may still enter the UEFA Cup as Empoli – who claimed a spot as a result of the scandal – don’t have the necessary licence to enter the competition. The Azzurri face a race against time to acquire the documentation but club President Fabrizio Corso is determined that his club can take advantage of their unexpected chance. “This would be a unique opportunity for us,” the Tuscan minnows’ owner said. “Given that we’re a small club, it’s probably an unrepeatable opportunity.” If Empoli are admitted to the UEFA Cup they may need to play their home games at Fiorentina’s Stadio Artemio Franchi. Meanwhile, Cantamessa has also criticised the action taken against Milan’s Vice-President Adriano Galliani, who was banned from football for a year. “It’s based on a phone call that lasted less than two minutes,” he claimed. “From reading the verdict it sounds like they haven’t even heard the call. I hope that we don’t need to resort to the local courts but we haven’t ruled it out.” ja mislim da ovo ti moze dat neku vrsto odgovora......... ali sam jos cito da ce juve i fiorentina uputit zalbu italijanskom savezu a lazio uefi ![]()
|
|
|
|
#2815 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
da od Skopje sum Aerodrom potocno inace nema veze so si za Inter svi su dobrodojdeni tu dobrodosao profesore ![]()
|
|
|
|
#2816 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
inace sta mislite hoce li Empoli dobiti licencu ili ce Milan igrati u Uefa?
ja mislim da ce Uefa dati licencu na Emploija i oni cu igrati na Fiorentinov stadion samo da mi ne igramo u evropu. ali videcemo nadam se da ce se sve resiti u nasoj polzi.
|
|
|
#2817 | |
|
Registered User
Fave Players: Adri, Deki, Solari, JZ, Kaka, Torres, Goran Pandev
![]() |
Quote:
Kade od Aerodrom?
|
|
|
|
#2818 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini
![]() |
ac milan sajtovi na balkanu
Ne znam dali ste videli Bugarski sajt
http://www.acmilan-bg.com/ i Makedonski http://www.acmilanmac.cjb.net/ mada ne radi u zadnje vreme. Nekoj od Makedoncive znae neshto za sajtot? pozdrav, Profesor Maldini |
|
|
|
|
|
#2819 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Ma ljudi kazna je prevelika! Ispade da smo mi kažnjeni sa 59!! bodova.......
Kaka, Gatusso, Gila, Pirlo su potvrdili da ostaju u Milanu! Buffon i Zambrotta 97% dolaze! Nadam se da će bit nešto od ove žalbe! |
|
|
|
|
|
#2820 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
odakle sad 59 bodova ,,, to bi bilo previše,,,trebale bi nam sve pobjede da ostanemo u ligi sljedeće sezone,,,,,,
volio bih ja i Cup UEFA,,,,osvojili bi ga 99%,,,,mislim da ni 15 bodova nije loše,,,samo ne više,,
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|