![]() |
|
|
#2881 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
..
Quote:
I ja mislim da Berlusconi čuva lovu za 2007/08 kada budemo igrali u ligi šampiona,,ne sumnjam da će nas on iznevjeriti,držim fige za subotu,,,daj Bože samo da ne najebemo još gore,već smo najebali al eto,,,priča se i za Crespo-a (izgleda da će mi se želja ispuniti),,možda se vrati u milan,,,a oko njegovog prelaska u milan vidio sam cifru od 18 mil,,pa sad nezna m šta je to ,,on ima ugovor sa Chealseom još 2 godine,a volio bi da ode,,a san mu je uvjek bila Italija.......,a i Murinho bi da ga proda,nešto zbog Sheve ja mislim(nisam siguran),,, ima 31 godinu ,,,mislim da ako ništa ,,on bi bio odličan za naš tim,,slažete se?,,on i Gilardino,uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuužP.S. Dresovi mi se sviđaju,,nisu loši,,mada su ovi od prošle godine bili dosta bolji,,,najbolji su bili 2003 godine,,,jebiga sad nam sportska kladionica sponzor,,možda je i dobro što nismo doveli Buffona,,šta bi on sve radio(ŠALA) ![]()
|
|
|
|
|
#2882 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
da se i ja malo javim!
zbilja sam se razočarala kaj nisu došl zambrotta i buffon. zambi mi je bio najveća želja!!! i dresovi su mi odvratni, pogotovo ovaj bwin! bolji je opel! mah, glavno da su boje ostale! ps. Boook Dragana ![]()
|
|
|
|
#2883 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
ode nam i zambrota od ruke jeb.....
|
|
|
#2884 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ne znam taj transfer za buffona jos nisu nis gotovi ceka se subota ....siguran sam
a sto se tice dresova bezze nekako previse su jednostavni classica neka a mogu mislit kolko smo dobili love od bwin kad su opela skinuli al haj cekam te ttransfere jebo ga ja svi odose nedje a sto pricate da berllu cuva pare za sljedecu godinu hehe on ima tolko da nece do kraja zivota nista cuvat zao mi je za zabrottu on nam je bio najpotrebniji al ja mislim da su tu nes zasrali ovim iz juneta jel ne zele svoje igrace u milanuu
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 20-07-2006 at 17:37. |
|
|
|
|
|
#2885 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Ljudi nitko stvarno nije svjestan kolko je teska situacija u Italiji stalno se spominju transferi i igraci ,a ima jedna druga strana a to su veliki novcani gubitci,koji su milijunske naravi ne samo u Jueveu nego i u Milanu,ja mislim da netreba trositi lovu,treba ovu god izdrzat sa ovakvim igracima koji po meni nisu losi,a i ne zaboravite da je glavni kandidat za scudetto INTER
hehehe svakako iduce sezone pola igraca ode,mislim na one za mirovinu...I mislim da je najvazinije da se vjeruje klubu jer postoje ljudi koji su zavrsili školu za te stvari i koji se brinu o svemu tako i transferima,Silvio je šef zadnjih 20god i tih 20god je digao Milan iz ponora ,zato se nimalo ne brinem ipotpuno vjerujem Klubu neznam zašto ne biste i vi?p.s. Uvijek_rossoner procitaj zadnju rečenicu 2 puta,jer me zanima sljedeće:ako dodjes u jedan kafic i narucis capucino i veoma ti se svidi,a kafić ti je blizu kuće,ti ćeš logično često ići u taj kafić jer imaju preeejeben capucino i blizu ti je kuće opet sama logika,e sad malo pogledaj Milan od dana kad si se rodio pa sve do danas,kolko su tocno svih trofeja osvojili i pogledaj kolko su trofeja osvojili i gdje su bili prije nego je SIlvio dosao u klub...Moja poanta je:Ako vec navijas za nekog, govoris za taj klub da ga volis tu mora biti i povjerenja jer ljubavi nema bez toga...Ovo sudom prema tvojim izjavama,bez ikakave uvrede,ali to je moje vidjenje koje sam napisao citajuci tvoje poruke...Da se tu ne svadjamo za replike ili nesto srugo napisi mi na pm da ne tusimo ostale Last edited by David_18; 20-07-2006 at 18:12. |
|
|
|
|
|
#2886 |
|
Registered User
Fave Players: Barbarez
![]() |
Dresovi ko kurac jedino što je šorc moćan o maica bezweze, ona reklama skroz loše ba
|
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Registered User
![]() |
Dresovi odlični,slažem se sa david_18,,treba imati povjerenja u klub,i njegove igrače,trenera,presjednika,....
ja vjerujem da se ovi igrači mogu nositi sa Interom i sa -15 bodova,,,, ------------------------------Dida----------------------------------- --------------------------------------------------------------------- -----Cafu------------Nesta---------------Maldini----------Kaladze--- --------------------------------------------------------------------- ------------------------------Pirlo------------------------------------ ---------------------------------------------------------------------- -------------Gatusso-------------------------Seedorf----------------- ---------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- -----------------------------Kaka` ----------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- ---------------Gilardino------------------Inzaghi----------------------- meni ovo izgleda SAVRŠENO,,uigrano prije svega P.S. niste me prokomentarisali u vezi Crespo-a,,šta mislite???'
|
|
|
|
#2888 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma ne sasvim je ok... ali ja sam mislio ako vec mozemo
dobiti neke jako kvalitetne igrace da to netreba tek tako propustiti... Znam ja David 18 sve to ali jeb ga nekad te ponesu emocije i u svemu tome neka ljutnja tako da ni sam ne znam sta napisem... Jesmo dosta osvojili i svaka cast Bergiu ali takodje treba uzet u obzir da zadnje 2 sezone takodje nismo nista osvojili a i starosna dob nasih igraca u odbrani nije nimalo ohrabrujuca i sve to kad se pogleda (Cafu 36.Maldini 38,Costakurta 40,Favali 34) ne uljeva bas samopouzdanje jer je danas sve vise ovih mladih klinaca (npr:Arsenal) koji bi nam zaista zadali muke, jer dzaba ti iskustvo kad te decko preleti ko ptica a jos duplo vise snage ima... A Intera se najmanje bojim oni su sami od sebe "nigdje veze" pa tako da imaju i + 30 opet bi ih stigli i prestigli.... Ako nista od ublazavanja kazne onda Kup Uefa je koliko toliko dobar... A Scudetto uzimamo bez obzira na sve.... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#2889 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma ja uzimamo scudeto uzimamo uefa sve cemo uzet al u snovima. ljudi ba u kojem ste svjetu
. slazem se to sa davidom u pvjerenje i sve la sjetite se kakva nam je bila prosla sezona kako smo se mucili i sve , Inter je za sad favorit gledano realno jer nasha odbrana je jako stara ako se nesh ne promjeni ostasmo mi bez scudeta. I pitanje je samo kako cemo igrat bez Sheve, sa 2 spica koji nemogu uzet loptu i trcat, pravo loshe moramo dovest neke jake mlade igrace il nam je hatma .
|
|
|
|
#2890 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#2891 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2892 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2893 |
|
Registered User
![]() |
biće problema,,,ali se nadamo,,,,sutra obavezno moramo nešto mlađe dovesti u tim,,,
jednog mladog napadaša(npr.torresa),,i jednog , ili dva u odbranu(miguel,oddo,zambrotta) inače hatma,
|
|
|
|
#2894 |
|
Registered User
Fave Players: Barbarez
![]() |
@Spaha
Ha da ti je kokvog mlađeg igrača ehhe beskoo A jebot ga (Zambrotu), ako hoće ako neće ima i boljih neg on. |
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Moderator
![]() |
Treba kupit Da Slivu i Modrića!
![]() |