![]() |
|
|
#2926 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2927 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Ako smo pametni uzet cemo iz Fiorentine Pasqual-a (cudno prezime za talijana), jednog od najperspektivnijih mladih talijanskih igraca koji je vec prosle sezone palio i zario u Fiorentini.
|
|
|
#2928 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ma i mene ste sad zagrijali za tog Odda!
![]() pa naši su fakat uberglupi ak ga ne dovedu i daj molim te, zakaj su nam potpise makli kad je isti k**** tu napišem dve rečenice i onda dva metra praznine... bezveze ![]()
|
|
|
|
#2929 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Vidim da sam napisao "kakau", glupost....hehe. Uglavnom, torres je održao pres konferenciju na kojoj je objavio da ostaje u Atleticu i sljedeću sezonu.
|
|
|
|
#2930 |
|
Moderator
![]() |
ZELIMO PRAVO SLOBODE GOVORA tj PISNAJA!!!WE WANT OUR SIGNATURES BACK!!!ALL COPS ARE BASTARDS!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#2931 | |
|
Registered User
Fave Players: Zvone,Nesta...
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2932 |
|
Registered User
![]() |
Evo sta je danas odluceno:
Milan: Serie A -8 bodova i kaznjen teren za 1 kolo (za proslu sezonu Milanu je oduzetu 30 bodova i ne vise 45 tako da igramo pretkolo Lige prvaka - naravno ako ponovo nesto ne zajebu) Juventus: Seria B -17 bodova i kaznjen teren za 3 kola Fiorentina: Serie A -19 bodova i teren kaznjen za 3 kola Lazio: Serie A -11 bodova i kaznjen teren za 2 kola Neki klubovi su vec najavili da ce se zalit
CHE CONFUSIONE SARA' PERCHE' TIFIAMO E' UN EMOZIONE CHE CRESCE PIANO PIANO STRINGIMI FORTE E STAMMI PIU' VICINO E CHI NON CANTA E' UN PORCO JUVENTINO Last edited by AS13; 25-07-2006 at 14:56. |
|
|
|
|
|
#2933 |
|
Moderator
![]() |
Na Apeninima se čeka odluka o žalbama kažnjenih klubova. Čini se da će Lazio ostati u prvoj ligi, Milanu će biti omogućeno igranje u Ligi prvaka, a kazna će vjerojatno biti smanjena i Juventusu.
Predsjednik drugostepenog sportskog suda u Italiji Piero Sandulli izjavio je da će u utorak navečer donijeti konačne presude protiv četiri nogometna kluba (Juventus, Lazio, Fiorentina i Milan) koje je prvostepeni sud teško kaznio zbog sudjelovanja u namještanju rezultata utakmica sa sucima. Do utorka je, inače, Italija trebala prijaviti UEFA-i klubove koji će sudjelovati u europskim kupovima, ali je rok produžen za 24 sata. Sudsko vijeće, nakon što je saslušao žalbe odvjetnika klubova i tužitelja, povuklo se u ponedjeljak uvečer na vijećanje. Prema prvim najavama, drugostepeni sud bi trebao smanjiti kazne nekim klubovima. Lazio, koji je u prvostepenoj presudi bio osuđen na izbacivanje iz Serie A, uz još 7 bodova kazne, trebao bi ostati u prvoj ligi, ali će startati s minus bodovima, i to vjerojatno više od sedam. AC Milanu, koji je ostao u elitnom razredu talijanskog nogometa, ali je kažnjen sa 15 bodova, pa nije mogao igrati u europskim kupovima, sada bi mu kazna mogla biti smanjena i omogućeno sudjelovanje u Ligi prvaka. Juventus će biti izbačen u Serie B, ali će startati s minusom od 15, a ne 30 bodova koliko mu je bilo prije određeno, pa bi se 'Stara dama' mogla već nakon prve godine igranja u drugoj ligi vratiti u viši rang. Net.hr |
|
|
|
|
|
#2934 |
|
Registered User
![]() |
Sta si ovo stavio David_18? Nemoj se ljutit ali sa si procitao moj post o danasnjim odlukama suda shvatio bis da je totalno nepotrebno bilo stavit ovaj clanak, nema smisla
|
|
|
#2935 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
lopovi Juve, vratit ce se za jednu sezonu! a milan je propustio Zambrottu, Cannavara itd.... Mrzim Juve!
|
|
|
|
#2936 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
tek sam sad skuzio jel sad Milan u LP?? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2937 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#2938 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
EJ ljudi da znate koliko su BIANCONERI ljuti!!!!!!!!
![]() A naša LP!!! Last edited by Irma; 25-07-2006 at 17:17. |
|
|
|
|
|
#2939 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
TO,TO,TO,TO,TO!!!!!!!!!!!!!! LIGA PRVAKA,LIGA PRVAKA!!!!!!!!!!! DAKLE NOVA POJAČANJA...GORI!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#2940 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ne znam, meni je to malo bezveze. drago mi je zbog nas i Lige prvka, ali glupo mi je kaj su sad TOLIKO spustili kazne... trebali su prema juveu bit još stroži! oni su pol tekmi iz prošle sezone namjestili! sad mi je to sve nekak tak očajno... čini mi se da sad ima nekak premalo vremena da se bolje organiziramo, dovedemo nove igrače, uigramo... ne znam, ne sviđa mi se to... ne mrem si zamislit još jedan fijasko
![]() i još nisam Zabrottu prebolila joj da mi bar Milan u Maksimir sleti... uffff... dušu bi prodala da se na stadionu nađem! jedino... ne znam za kog bi navijala.... za Milan jer mi je u srcu , a za Dinamo jer bi da se i oni malo proslave i jer mi je i on u srcu ah... znam... sanjam...
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|