![]() |
|
|
#2971 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
blejim je uvijek govorio da se može navijat samo za jednu ekipu, i da ona mora biti čak ispred reprezentacije......vidi sad situacije??!! Forza Milan i nitko više!!!!
|
|
|
|
#2972 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
uuuu
ovo će bit zanimljivo.... MILAN MILAN kaj Dinamo na Arsenal?? neeeee iako volim Arsenal ja sam onda za Dinamo!!! joj, jedva čekam, ovo će bit pakleno!!!
|
|
|
|
#2973 |
|
Registered User
Fave Players: Barbarez
![]() |
Pozdrav ljudi ,,nemam više interneta tak da se neću javljati malo duže..SENAHID
C.Zvezda,,,,al će delije da padnu .......kolena PER SEMPRE MILAN SENAHID1 |
|
|
|
|
|
#2974 | |
|
Registered User
Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
![]() |
Quote:
Upravo tako, a uvek sam govorio i da sebe ne smatram navijacem Milana, vec samo simpatizerom Milana, a da se smatram navijacem Zvezde, pa ako vec pokusavas da se napravis pametan onda bar gledaj da to sto kazes ima neku osnovu. |
|
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Mamaaaaaa ...............
Jao Beogradjani Stizemoo....... Na Marakani U Ciganskom Gnezdu Jebace Milan Crvenu Zvezdu......
|
|
|
#2976 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
ahahahaaha jako fino i na miru nabijemo zvezdu krivu
|
|
|
#2977 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
blejim, nisam se pravio pametan, samo sam se sjetio toga što si rekao. Nema potrebe za svađom. Nadam se da ćete napravit lijepu atmosferu i na kraju zapljeskat Milanu koji ce se plasirati u ligu prvaka! opali par slika na Marakani pa nam stavi na net, jer ja ne idem tamo. To ne bi bilo baš pametno.
|
|
|
|
#2978 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Ima jedna stvar koja me malo zabrinjava u vezi tekme sa Zvezdom. Na stranu to da je Milan kvalitetnija momcad, problem bi mogao biti u tome sta ce zvezda biti u puno boljoj formi ad igraca Milana jer oni su vec odigrali neke tekme Milan je tek danas poceo sa pripremama (svi su u Milanellu osim 3 brazilaza, da mi je znat sta sad oni glume) i bit ce jako tesko dovest ekipu u puno natjecateljsu formu za desetak dana. Ono sta je najgore je da nas jos uvijek moza UEFA isprasit van
|
|
|
#2979 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Kolko znam Brazilci su se vratili, 2 agusta imamo tekmu sa Leccom.
|
|
|
|
|
|
#2980 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
nema tekme sa leccom zbog LP
|
|
|
#2981 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#2982 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Maldini, Kaka, Nesta
![]() |
IMAMO BONERU!!!!!!!!!!! TO!!!!!!!!!!!!!! SLUŽBENO JE!!!!!!!!!
MILAN - A.C. Milan comunicates that they have acquired Parma FC defender Daniele Bonera, born 1981, on a contract until June 30, 2010. The player will be presented to the press at 13.00 on Saturday at Milanello. ![]()
|
|
|
#2983 |
|
Registered User
![]() |
Konacno su se sijetili da ga uzmu. Oduvijek sam ga htio u Milanu jer je decko, osim sta je odlican obrambeni igrac, deklarirani navijac Milana a kao takav igrat ce ko zmaj jer mu puno znaci taj dres koji ce nositi.
|
|
|
#2984 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
jasta dobro je neg dobro neko mlad da dodje ko ce se borit i dokazivat poput gile e sad jos jedan stoper diarra i torres ili tevez
samo da carlo ne usere nes da trazi neko iskustvo nesto.......
|
|
|
#2985 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Beograde Dolazimo........
Ja Ako Bod Da Idem na tekmu i vec sam zvao prijatelje da mi probaju Kupiti kartu za Gostujucu tribinu gdje ce biti rossonery,što ce biti jako tesko bar su mi tako rekli... jedino nedaj Boze nečega pa da me spriječi da neodem ...NEDAJ BOŽE.... To za Boneru je OK, ali jeli on desni/lijevi bek ili bas centralni ? Hvala "Blejim" gdje ce Dragana biti ? Sa vama ili sa Nama? ![]() FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|