![]() |
|
|
#3001 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
e ovako milan igra 8 ili 9 augusta kod kuce pa poslije dvije sedmice ide u beograd na uzvratnu .Znaci 23 se igra uzvratna uff ja se prepo .
|
|
|
|
#3002 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
ja neću u Beograd , ne jer mi je daleko, nego jer mi je previše opasno. A mislim da bi mi starci poludili kad bi im rekao: " e,mama, idem ja u Beograd navijat protiv Zvezde....ajd, uživaj..."
![]()
|
|
|
|
#3003 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
hehja reko materi odo u beograd kaze ona aj dobro sine a ko igra ja reko milan- cr.zvezda aha kaze tu mozes ici samo nemoj ici kad igra bosna lol.
|
|
|
|
#3004 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
E javite kako je bilo a ja ću vama kako je bilo u Zagrebu,naravno ako odem jer...Beograd...teško. nemam nikakvu sliku,kako,kamo...s kim,s čim???
FORZA MILAN I ZRINJSKI....NARAVNO!!! |
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Francuzi se jos nisu pomirili sta su ispusili od Italije u finalu svjetskog prvenstva pa su sada poslali dopis UEFA-i kojim traze da se onemuguci Milanu da igra u ligi prvaka te da se talijanima oduzme jedno mjesto u Champions league tako da bi ih islo 3 umjesto dosadasnjih 4. Ma..u im zabarsku
![]()
|
|
|
#3006 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
nista od toga, Milan ce igrati, ne može nas LENS spriječiti, glupost.
|
|
|
|
#3007 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
FORZA MILAN
mani je od sad najveća želja da nam dođe Srna.... ne znam, al mislim da bi nam on dobro došao! sad se nešto nagađa da bi mogao napustit Šahtar! kad bi ga bar naši htjeli.... i Seedorf i Serginho su već stari ... ps. AKO ITKO NEMA SREĆE ONDA SAM TO JA!!! taman kad se treba igrat Dinamo - Arsenal, ja sam na moru!!! to nikad neću prežalit! NIKAD! al da je Milan došo, ne bi išla na more!
Last edited by eve; 29-07-2006 at 18:53. |
|
|
|
|
|
#3008 |
|
Registered User
![]() |
pa nije loše ni na moru....
|
|
|
|
|
|
#3009 | |
|
Registered User
Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Registered User
Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
![]() |
e da inace nema sanse da Milanu UEFA ne dozvoli da igra kvalifikacije za ligu sampiona, UEFA je to sve lepo sracunala i sigurno je da ce vise para zaraditi ako Milan bude igrao LS a ne Lens, ali iz iskreno se nadam da se ni jedan od ta dva kluba nece naci u LS vec da ce se Zvezda nekim cudom kvalifikovati
Jeste da je to malo nerealno, ali ja bi bio najsrecniji covek na planeti kad bi se to dogodilo, zao mi je sto je to na stetu Milana, ali ipak Zvezda je Zvezda, vreme je da se vratimo u vrh evropskog klupskog fudbala ![]() ako nista drugo, ja mogu da vam garantujem da cete ako dodjete na utakmicu u beogradu prisustvovati fenomenalnom izdanju Delija, da cete videti kako zvuci Zvezdin Sever, a ovi na terenu sta urade urade... Last edited by blejim; 29-07-2006 at 22:12. |
|
|
|
|
|
#3011 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
I sta bi bilo kad bi se Zvezda kvalifikovala?Ispala bi u grupi ili u osmini naletila na Real i ispala.
Sa svakog aspekta je bolje da Milan prodje jer je ovo Maldinijeva zadnja sezona. |
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Registered User
![]() |
bojim se ja da će nas uefa izbacit jer je izbacila i marseille 93. a tad su bili prvaci europe...
p.s. onaj je mislio na francuze a pogrešno se izrazio pa reko žabari... FORZA MILAN...I ZRINJSKI NARAVNO!!! |
|
|
|
|
|
#3013 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Quote:
Osim toga nikad nebi pljuvao po Italiji i talijanima jer i sam sam talijan.
CHE CONFUSIONE SARA' PERCHE' TIFIAMO E' UN EMOZIONE CHE CRESCE PIANO PIANO STRINGIMI FORTE E STAMMI PIU' VICINO E CHI NON CANTA E' UN PORCO JUVENTINO Last edited by AS13; 30-07-2006 at 07:08. |
|
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Moze li mi neko objasnitit sta nije u redu sa jedenjem zaba?
Zablji bataci su odlicni. |
|
|
|
|
|
#3015 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|