![]() |
|
|
#3106 | |
|
Registered User
Fave Players: Zigic, Maldini, Ronaldinho
![]() |
Quote:
Ko je bre Stojkić??? Nemamo takvog... |
|
|
|
|
|
|
#3107 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3108 |
|
Registered User
Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
![]() |
Stojkic?
Nema takvog, al nije ni bitno. Pa realno gledajuci po imenima vi sigurno imate jaci tim, medjutim ja se nadam da ce Milan olako shvatiti utakmicu protiv Zvezde i da cemo mi uspeti da izvucemo neresen rezultat u Milanu (iako je to veoma tesko, skoro neizvodljivo), a onda na Marakani spektakl. Ovi nasi mozda nemaju taj kvalitet kao igraci Milana ali imaju srce i poneseni nama sa tribina mogu show da naprave kod kuce, a to se vec sto puta pokazalo tacnim. Po meni idealno bi bilo kad bi u Milanu igrali 1:1, mada i da bude 2:1 ja bi bio zadovoljan, a onda dobro dosli na Marakanu ![]() Znas kako, jedino sto ja mogu da garantujem jeste da ce atmosfera u Beogradu da bude paklena, ko je ikada bio na Zvezdinom stadionu zna o cemu pricam, sam stadion se dosta razlikuje od ostalih velikih stadiona u evropi posto je ukopan, pa se dobija drugaciji utisak na terenu. Mislim da je svima vama dobro poznato to kakvi smo mi na tribinama, Delije su sigurno svima poznate, tako da to nemam potrebe ni komentarisati. Samo da ovi nasi na terenu pokazu i dokazu Zvezdinu velicinu, mi na tribinama sigurno necemo omanuti (iako ce za ovakvu veliku tekmu biti svakakvih cobana na tribinama) |
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Registered User
![]() |
stari da vam nije bilo tite kurac bi bili "veliki". forza milan.. razvalite ih momci!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#3110 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
ha ha joj dobra ti ta za DRUGA TITA...
Ali to si vjerovatno rekao zato sto dobro znas da JE naš DRUG TITO cijenio samo Velez a Zrinjski nije ni postojao... pa tako da ti "blejim" može reci da vam nije rata ne bi ni postojali... he heJer ipak druže samo je jedan VELEŽ ... a kamoli prijasnji dueli Velež-C.Zveza To Zrinjski nikad nece dostići... Ali dobro eto malo sam "upao" na tu temu... sorry ha ha ha Što se tiče C.Zvezde njih se lično ne bojim,jer ipak je AC Milan za dvije klase iznad najmanje... ALI SE BOJIM BAJEVIĆA jer taj čovjek kad postavi taktiku, je*o Hidinka sta je on... Ali dobro ,nadam se u Milanu 2:0, a onda u revansu (na kojem cu i ja biti, Ako Bog Da ), kad se Zvezda otvori jedno 3 komada i sretno Zvezdo u Kupu Uefa... ha ha ha joj "blejim" negdje sam pročitao ovu : Gazi Gazi Delije Da Bi Živjeli Veselije . . . he he he FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#3111 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
!!!!!dobrodoŠli Na Marakanu!!!!!
|
|
|
#3112 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ne znam, ja se malo pribojavam Zvezde jer ipak nisu bilo tko, alvjerujem u našu pobjedu!
FORZA MILAN!!!! ps. ja sam kupila kartu za Dinamo-Arsenal i postoji šansa da ipak ne idem na more na taj dan! YEEEEEE glavno da ja karte imam, jer ih više nema nigdje...a ak ne bum išla ja, ići će mama ![]() - s kamerom!! ak naučim kak to preselit na net = svi ćete moć vidjet
|
|
|
|
#3113 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ne bitno...ne znam jeste pratili prijateljsku MILAN - LECCO (2:0) ali samo je kaka falio i to me malo zabrinjava.. |
|
|
|
|
|
|
#3114 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ma biće ba sve uredu za Kaku...
Btw golove su dali Pippo i Borielo....
|
|
|
#3115 |
|
Registered User
![]() |
valjda će gila proradit. nikako da zaigra ko u parmi. tamo ih je davo zatvorenih očiju. a valjda je s rickyem sve u dure...
|
|
|
|
|
|
#3116 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
zato sto se u parmi sve svodilo na njeg, nije on za velikih klubova
|
|
|
|
#3117 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Kaka nije igrao jer ga nisu htjeli riskirat s obzirom da je imao samo par treninga u nogama (brazilci su dosli nekoliko dana kasnije na pripremama). Cuvaju ga za slijedeci tjedan
|
|
|
#3118 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
slažem se s Enisom u vezi Gile.... ne znam, nekako...volim ja Gilu, al Enis ima pravo. ovdje se ne svodi sve na njega pa mu realizacija i nije tako čista. dobro, uspije on ugurat nešt tu i tamo, al ne kolko bi zapravo trebao!
Torres!! Torres!! ne bih htjela komentirat u vezi Kake' jer se samo molim da ostane... ![]()
|
|
|
|
#3119 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
tako ti je to, al nama torres treba i niko vise od napadaca jos jedan sredina i za ovu sezonu je dovoljno
|
|
|
|
#3120 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
drugovi ala smo najebali al pravo......
za prvi mec protiv zvezde nema neste kaladze maldinija cafu i bonere tako da ce odbranu ciniti costacurta favalli brochi i jankulovski....... to je to pametovanje gallijanija netreba nam niko u odbrani pazi sad ko mora igrat brocci beka swasta................ ako hitno ne krenemo s pojaanjimaa uuuu lose nam se pise usput znal ko dokle traju transferi
|
| Tags |
| balkan |
|
|