AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 05-08-2006, 07:47   #3136

King tiger

Registered User

King tiger's Avatar

Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
King tiger is on a distinguished road
Nema veze sto je Oddu 30 moze sigurno jos 4 godine dobro da igra.
Imas vrlo malo slobodnih mladih dobrih odmbrambenih.
King tiger is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2006, 08:03   #3137

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
ej..sretan rođendan...
sve je to staro...na kraju krajeva ima miguel. propustili su grossa...bilo je i ima igrača...samo don silviu se ne troši izgleda.
a evo računam nešto...ispade da je ibrahimović zabio u prosjeku,u dvije sezone s ajaxom 16 golova po jednoj sezoni a u juventusu 11 po sezoni... malo je to bar meni. nije on onaj rasni golgeter ali ako će zabijat ko u ajaxu a još namještat gili...onda može..ali sve je to pod ali,ali,ali...
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2006, 08:42   #3138

Velja

Registered User

Velja's Avatar

Fave Players: Zigic, Maldini, Ronaldinho
Velja is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by David_18
I od mene velike čestitke,kolko pratim navijacke forume vidim da su Grobari dosta urbaniji od Delija,kako se kazu manje su seljacine od crno-belijh navijača,bar tako svi govore em u hr em srbiji
Grobari od delija? I u isto vreme crveno-beli od crno-belih? Koju si ti travu pusio?

Uostalom,sta god da si mislio, nije tacno... Bar ne za onaj deo da se prica u Srbiji da su jedni "urbaniji" od drugih. Osim, naravno, ukoliko nisi pricao samo sa "onim drugima", koji ni ne posecuju utakmice svog kluba, evo vec druga godina, zato sto im je rukovodstvo kluba "najseljachkije" u istoriji fudbala.
Velja is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2006, 08:57   #3139

King tiger

Registered User

King tiger's Avatar

Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
King tiger is on a distinguished road
Sretan Rodjedjan.

St ose tice Ibre u Ajaxu je igro 2x bolje nego u Juveu.
Grosso ima28- 29 godina.
King tiger is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2006, 09:01   #3140

Acmir^

Registered User

Acmir^'s Avatar

Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
Acmir^ is on a distinguished road
Sretan Rodjendan Enis

Izgleda da nasi cekaju dali cemo da se kvalifikujemo za ligu sampiona pa onda ce da pregovaraju za Ibrahimovica, ne znam sta reci za njega ako igra kako sto je igrao u Juve loso nam se pise, ali nadajmo se da pronadje formu ako dodje u Milana

Life ends when you stop Dreaming; Hope ends when you stop Believing; Love ends when you stop Caring; so Dream, Believe and Care. Life is really beautiful!
Acmir^ is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2006, 09:25   #3141

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

evo vam pa pogledajte prvi pas gourcuffa za prvi gol inzaghia
http://www.youtube.com/watch?v=Ch32dUDVvB0
GOLEMO TO ZA GROSSA..TAMAN NEMA NIKOGA

Last edited by milanista mosta; 05-08-2006 at 09:29.
Old 05-08-2006, 09:27   #3142

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by Velja
Grobari od delija? I u isto vreme crveno-beli od crno-belih? Koju si ti travu pusio?

Uostalom,sta god da si mislio, nije tacno... Bar ne za onaj deo da se prica u Srbiji da su jedni "urbaniji" od drugih. Osim, naravno, ukoliko nisi pricao samo sa "onim drugima", koji ni ne posecuju utakmice svog kluba, evo vec druga godina, zato sto im je rukovodstvo kluba "najseljachkije" u istoriji fudbala.
To mislis zato sto se za Partizan smatra da su ''hrvatski' klub vec znas zasto,ne pricam o klubu za njega me boli,nego o navijacima,sa svim srpskim navijacima sa pricao i svi mi potvrđuju da su Grobari ''normalniji'' više se furaju na taj casual stil i tako dok za Delije kažu da više sliče recimo Turskim fanaticima,čakijašima,ovo je sve bez uvrede ja samo pišem što su mi neki rekli,a svi od njih idu na tekme imaš neke i na www.tiribina.co.yu
Old 05-08-2006, 10:39   #3143

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
sedorf je dao pas a francuz sedorfu

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2006, 10:51   #3144

Velja

Registered User

Velja's Avatar

Quote:
To mislis zato sto se za Partizan smatra da su ''hrvatski' klub vec znas zasto,ne pricam o klubu za njega me boli,nego o navijacima,sa svim srpskim navijacima sa pricao i svi mi potvrđuju da su Grobari ''normalniji'' više se furaju na taj casual stil i tako dok za Delije kažu da više sliče recimo Turskim fanaticima,čakijašima,ovo je sve bez uvrede ja samo pišem što su mi neki rekli,a svi od njih idu na tekme imaš neke i na www.tiribina.co.yu
Ma ok, prvo si me zbunio u onom malopredjashnjem postu, jel si malo pomesao ko su crno-beli a ko crveno beli, pa nisam ni znao o kome pricas...
Ne znam tacno na sta mislis kada kazes da su delije veci fanatici...kada nas uporedjujes sa tuskim navijacima to moze da znaci jedno od sledeca dva:

1. Da su zvezdini navijaci veci fanatici na tribinama - jeste tacno(cini mi se), ali ne znam kakve to veze ima sa seljacenjem i urbanoscu(?)... Jednostavno i jedni i drugi su normalni ljudi...i jedni i drugi navijaju, smo delije malo vise "polude" navijajuci i po meni to nije nista lose, cak naprotiv... Evo kako je to izgledalo na utakmici sa ovim Ircima, kada je gotovo sve vec bilo odluceno: http://www.delije.net/av/fudbal/0607/0607_cz_kork_1.wmv Mnogo lepse nego recimo u pozoristu Santiago Bernabeu.

2. E, sad sto se tice ovog drugog, tu ne mogu pomognem sebi a da me Turci ne asociraju na najprimitivniji huliganizam van stadiona, presretanja svih tudjih navijacha koji imaju bilo kakvu oznaku protivnichkog kluba... Ako si na to mislio - sto bi rekao onaj petao iz crtaca: "Gresis silno sinko".

Edit:
I ne mislim "ono" o partizanu zato sto je "hrvatski klub", vec zato sto je cinjenica da su im u upravi najveci smradovi. Pa ni grobari vise ne mogu da ih trpe. I zvezda je imala takav problem pretprosle sezone, ali su nasi ipak ispali manji smradovi i povukli se, a ovi njihovi nece ni za zivu glavu. Jebiga, udobna fotelja, sta ces...

Last edited by Velja; 05-08-2006 at 10:57.
Old 05-08-2006, 11:20   #3145

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Ok tnx ,ali ipak su Boysi jači
Old 05-08-2006, 12:34   #3146

Velja

Registered User

Velja's Avatar

Quote:
Ok tnx ,ali ipak su Boysi jači
Ni u ludilu.
Old 05-08-2006, 16:01   #3147

AS13

Registered User

AS13's Avatar

Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
AS13 is on a distinguished road
Oddo je izjavio da zeli u Milan, ali problem je u tome sta Lazio trazi previse love (12 milijuna eura). I sam Oddo je izjavio da nemoze shvatit kako on moze kostat 12 milijuna dok je Real za Cannavara dao samo 7!
CHE CRESCE PIANO PIANO
STRINGIMI FORTE E STAMMI PIU' VICINO
E CHI NON CANTA E' UN PORCO JUVENTINO
AS13 is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2006, 18:52   #3148

blejim

Registered User

blejim's Avatar

Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
blejim is on a distinguished road
Quote:
I od mene velike čestitke,kolko pratim navijacke forume vidim da su Grobari dosta urbaniji od Delija,kako se kazu manje su seljacine od crno-belijh navijača,bar tako svi govore em u hr em srbiji
Evo ja cu ti odgovoriti na ovo, ono sto ti moras da shvatis jeste da su Delije sigurno najbolje organizovana grupa, najbrojnija pa samim tim i najbolja grupa u zemlji, pa su sve ostale grupe ljubomorne na nju. Vidim da kao izvor svojih tvrdnji spominjes tribinin forum hahhah onda mi je sve jasno. Tamo je gomila "internet huligana" koji se pale na svakakve gluposti i ne propustaju priliku da popljuju Delije, s ljudima tamo je ne moguce voditi razumnu diskusiju, pa zbog toga Delije bojkotuju taj forum i onda tim kompleksasima ostaje dosta mesta da zajedno pljuju po delijama iz ciste zavisti i naravno svi se oko toga sloze jel svi pate od kompleksa nize vrednosti (njihovih grupa).

Evo na primer utakmica od veceras protiv Vozda je cist primer tome ko su i sta su Delije. Ne znam da li su vec postavljene slike, ali mislim da nisu jos stigli da ih postave, tako da cim ih postave ostavicu ti link da vidis o cemu je rec, da ne bude da pricam u prazno.

A inace to sto je Velja rekao za njihovu seljacku upravu to je tacno, dva seljaka su im na celu kluba i to ce ih sjebati, pa Grobari su bojkotovali skoro celu proslu sezonu, a ove sezone bojkotuju sve utakmice kod kuce, samo zbog tih njihovih pedera u upravi.

Last edited by blejim; 05-08-2006 at 19:02.
blejim is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2006, 22:26   #3149

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz
sedorf je dao pas a francuz sedorfu
znam ko je kome dao,nisam ćorav nego..moćan paas. ko rui nekad.
i de vi ohladite u vezi zvezde,dinama,partizana i ostalih boga vam!!! forum se zove MILANEZI S BALKANA...
p.s. dolaze nam crespo i zlatan 100%...
FORZA MILAN.
Old 06-08-2006, 03:04   #3150

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
znam ko je kome dao,nisam ćorav nego..moćan paas. ko rui nekad.
i de vi ohladite u vezi zvezde,dinama,partizana i ostalih boga vam!!! forum se zove MILANEZI S BALKANA...
p.s. dolaze nam crespo i zlatan 100%...
FORZA MILAN.
a to ohladi malo oki da nebi bilo posljedica niko nije reko da si corav i ne seri djaba........

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules