![]() |
|
|
#3181 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
zna li iko na kojem bi se kanalu mogla gledat utakmica? prenosi li rts satelit možda?
|
|
|
|
|
|
#3182 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma vjeratno ce prenosit neka srpska televizija .
|
|
|
|
#3183 |
|
Moderator
![]() |
pa sve sudeci, ako dida ode u Corintias vjervatno nam dolazi buffon.
|
|
|
|
#3184 |
|
Registered User
Fave Players: Zigic, Maldini, Ronaldinho
![]() |
RTS1 prenosi sigurno, juce su objavili, mada nisu azurirali TV program na svom sajtu, tako da ne znam da li ce biti na satelitu, ali ko ima brzu konekciju moze gledati ovde:
http://www.rts.co.yu/rts1uzivo.ram @Mirza(ostalima se izvinjavam): Evo ja imam sada 21 godinu i iskreno one '91 se ni ne secam. Mislim da sam gledao finale protiv Colo Colo-a, ali ni to nisam siguran, imao sam 6 godina. Kada sam poceo da se zaista interesujem za fudbal, nasi klubovi nisu ni igrali u Evropi zbog sankcija. A posle toga, zvezda nema nikakav uspeh u Evropi, najdalje sto je stizala je 3. kolo kvalifikacija lige sampiona ili neko 2. ili 3. kolo kupa uefa. Sto se tice "guzonja" koje si spomenuo, pa sta ja da kazem? Ovi moji su dozvolili da jedan, nekada medju najvecim klubovima u evropi potpuno propadne. Ej bre kad se samo setim kad smo prodali Drulica za 20.000.000 DEM i Bunjevcevica za 10.000.000 jedne sezone, a doveli neke retarde iz Milicionara i ko zna cega, koji loptu bre nisu videli u zivotu, pa onda prodali Vidica za 4.000.000 evra( ) i te pare potrosili za renoviranje WC-a na marakani(za ovo nemam odgovarajuci smajli). Sva sreca dosao je Piksi, ali ne znam koliko ce imati snage da se bori mucenik...Esad, da sam ja iz nekog mesta u kome ne postoji dobar fudbalski klub, ne znam da ti kazem sta bih radio, ali (s obzirom da oduvek volim Barsu) sigurno ne bih prozivao sada celu Evropu kako pojma nemaju i kako ce ih Barsa ubiti, da vise nece postojati, jer jelte "moj" klub je osvojio ECL. |
|
|
|
|
|
#3185 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
žao mi je Irma, al starci su mi rekli da je bolje da ne nosim da neće dat na stadionu kamere... al sad ću nazvat Maminja pa provjerit... sigurno će dat meni kao VIP gostu
ma ja samo čekam da osjetim tu atmosferu i čujem huk s Maksimirskih tribina....a Cesc ... već ću nešt smislit...uglavnom, jel Ibra zadnje naše pojačanje il možemo očekivat još koji biser? ja njega ne volim zbog njegovog ponašanja i pristupa, a o igri mu ne mogu sudit jer ga nisam gledala dok je igro za Ajax, a u Juveu i nije nešt posebno pokazao s detaljima se vratim poslije tekme ![]()
|
|
|
|
#3186 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
zlatan dolazi 99% za 28 mil evrica
pisu novine italijanske da su se dogovorili sve da ce transfer bit realiziran sutra ili mozda cak veceras a kazu da su ga kupili jer ih posjece na van bastena
|
|
|
#3187 |
|
Registered User
![]() |
e velja,hvala za adresu!!! ibra je 100% naš...valjda će bit dobar majku mu...
|
|
|
|
|
|
#3188 |
|
Registered User
![]() |
ej mozel mi nek pomoci oko gledanja ove tekme velja sto si stavio
kako s gleda i to ..... ak moze ikako do sutra bicu zahvalan do neba
|
|
|
#3189 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Registered User
![]() |
e velja legendo,hvala!!!
|
|
|
|
|
|
#3191 |
|
Registered User
![]() |
tnx kralju.......
|
|
|
#3192 |
|
Moderator
![]() |
znas li velja kolko sida mb,kad se gleda live ???
|
|
|
|
#3193 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3194 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Sigurno da skida dosta, naravno sve zavisi i od brzine interneta koji imas...Sa 128Kbps slika je onako...sta znam moze da se gleda ali je ipak mutna, ali sa 512 je dosta dobra. Sve u svemu ne bih ti bas preporucio ako placas po megabajtu. |
|
|
|
|
|
|
#3195 |
|
Registered User
![]() |
OK razumme
Ni veliko razlike na netu. Mogoče nekaj sekund. |