![]() |
|
|
#3496 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Van Basten,Paolo Maldini!
![]() |
O cemu vi pricate?Milan zna sta kupuje i niko mu ne treba!Inter nikad nece uzeti titulu!Pa kako da je uzme sa Mancinijem,Mihajlovicem i Stankovicem?A da..I Materacijem!!!Milan zna da kupi igrace,dok inter kupuje sta god moze!To se pokazalo sa Sedorfom,Pirlom..Milan je Milan,a inter je inter i tako ce biti dok je sveta i veka!
|
|
|
|
|
|
#3497 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3498 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Vjerovatno cemo Torresa uzet.
P.S:kakve su to bile svadje nekakve? |
|
|
|
|
|
#3499 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
bezveze, ja se uopće ne želim javljat dok su tu ovakve GLUPE rasprave!!!!!!
i DR Ilic ima pravo, Inter kupi kaj god vidi i fala Bogu da mu se ništ od toga ne isplati... točno to i ja kažem, treba se mladim talentima okrenut, a ne napuhanim zvjezdicama (Ibra, Ronaldo, itd....) Torres još ajde, al nemojmo pretjerivat sad tu još s nekim Ronaldinhom i te gluposti...
|
|
|
|
#3500 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Napokon.......calciomercato piše da Lazio traži zamjenu za Odda koji je na pragu Milana!! Još Torres i Diarra i sve je ok. Iako, poznavajući Galliania, to neće ići tako lako...
|
|
|
|
#3501 |
|
Registered User
![]() |
ma kakav diarra..traže 38 mil. smiješno. ta nije rui costa nekad. čitam... piše da se milan okreće iaquinta. mogli su i hubnera onda. kako im na pamet nije pao tevez? jednostavni neće pare da troše i to je to. ne znam šta si na odda navalio. to je igrač kvaliteta jankulovskog,kaladzea,serginha. to ne bi bilo nikakvo pojačanje jednostavno obično krpljenje slično amorosu.
|
|
|
|
|
|
#3502 |
|
Registered User
![]() |
depor - milan http://www.youtube.com/watch?v=p9Ehq9PhBrw
|
|
|
|
|
|
#3503 |
|
Registered User
![]() |
Meni se čini da su Kaladze i Serginho odigrali odlično prošli sezonu, a ako ti misliš da Cafu može sam odigrati cijelu sezonu kao desni bek, onda promisli ponovno... za 5-6 miliona Oddo je najbojle riješenje.
|
|
|
|
#3504 |
|
Registered User
Fave Players: Ziga, batooo!!!!!
![]() |
Cinjenica da je inter najgluplji klub je da su prosle sezone doveli raspalog figa za pare za koje su mogli dovesti 5 klinaca koji su mnoooogo bolji od njega!!!
Milan se mora okrenuti mladjima! Ako cemo da cekamo neke matorce da nam dodju(npr. ronaldo) onda smo se dobro zajebali! Taj tevez je vrhunski igrac, za par sezona ce biti najbolji igrac. Nazalost, on igra u FC Corinthiansu ciji je gazda neki Abramovichev ortak(ili on mozda sam...) tako da je vrlo verovatno da ce tevez uskoro u chelsea! |
|
|
|
|
|
#3505 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
i ja sam za to da se kupe mladi igraci ili cak oni iz nasheg under 21 sastava tamo sigurno mora biti jedno 2 3 koji mogu uc ko zamjena nekom od prvotimaca.
Last edited by ENIS; 15-08-2006 at 10:10. |
|
|
|
|
|
#3506 |
|
Registered User
![]() |
Di Gennaro, Foggia, Gourcuff su naši i vrlo su perspektivni.
|
|
|
|
#3507 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
bloudek ce isto biti dobar sad je na posudbi
|
|
|
#3508 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
a imamo i onog Marzoratija, one je vec medju prvih 22 ja mislim, mislim da ce on zamijnit Maldinija
![]()
|
|
|
|
#3509 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#3510 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
sad sam pogledala ove nominacije UEFE za naj igrače i tak u prošloj sezoni.... I NEMA NIJEDNOG NAŠEG NOMINIRANOG - NIJEDNOG!!!!
to nije fer... ima više juventina nego Barcinih igrača skoro.... PTUJ, maimcu im glupu... kak tomože tak!! to nebi trebalo imat veze sa svjetskim prvenstvom...a mi smo bili u jebenom četvrt-finalu!!!!!!!!! JOJ, KAKO ME OVO LJUTI!!!!!!!!!!!!! Dobro, ni ja sam a neznam kojeg bi od neših nominirala jer se baš pojedinačno i nisu istakli... Sheva možda! (4 gola u jednoj tekmi!!!), al svejedno... GLUPANI GLUPI IDIOTSKI, ljuta sam! ![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|