![]() |
|
|
#3736 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
može mi neko navest sve ovakve forume ili websiteove sta se tice Milana ??? , please..........
pretpostavljam da ima vise tih websiteova i foruma a mozda i blogova o Milanu |
|
|
|
|
|
#3737 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Nema veze cak da si i registriran opet moras platit za skidanje svega...
Neslužbene navijačke stranice: www.acmilan.net www.acmilan.rules.it www.ac-milan.tk www.acmilan-online.com www.acmilanweb.com www.deviliszone.com www.milanfollia.com www.rossoneri.rules.it www.planetmilan.com www.acmilanonline.tk www.brigaterossonere.it www.tifomilan.cjb.net ____________________________________ TO JE ZA ONE KOJE JA ZNAM ... ALI IPAK TI JE OVAJ SITE NAJBOLJI WWW.MILANMANIA.COM----NA NJEMU SVE IMAŠ OD SLIKA,MULTIMEDIJE,FORUMA...AMA BAŠ SVEGA ![]() Last edited by David_18; 26-08-2006 at 12:32. |
|
|
|
|
|
#3738 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
imas fino www.google.com pa tamo mozes naci milion siteova i foruma , koristi internet
![]()
|
|
|
|
#3739 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3740 |
|
Moderator
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3741 |
|
Registered User
Fave Players: The one and only Paolo Maldini
![]() |
|
|
|
#3742 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
napokon doma!!! blaženi moj komp!!! uglavnom, naši su takva đubrad bezobrazna! ja nemrem vjerovat da oni još nisu niš vrijedno spomena doveli...?!?!?!?! i sad opet berlusconi sere nešt i svijet ga samo čudno gleda! dođe mi da sve lijepo pošaljem u p i m..... btw. danas sam na trgu skužila da je tam cijeli milanov kamp... pa nevjerojatno.. oni trampolini i možeš pucat itak... to je za dječicu, al ja ću se skrpat tam nekom redaru pa žicat majcu... hehe inače, vidim tu dosta novih članova... ![]()
|
|
|
|
#3743 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Ako ne kupimo nikoga i onda po pocetku sezone Galliani pocne sa pricom da je Inzagi najjaci na svijetu i da imamo najbolji tim, izvrsit cu atentat na njega.
|
|
|
|
|
|
#3744 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
A naši umjesto Ronaldinha, Torresa, Buffona i koga još nisu spominjali doveli Oliveiru?! Ma bolje da bezze ne troše novac ove sezone na neke igrače koji ništa ne vrijede i sačuvaju ga za iduću sezone jer i ovako ništa ovim transferima nismo dobili....... Last edited by Irma; 26-08-2006 at 17:31. |
|
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
po meni je Inzaghi najaci napadac na svijetu ali drugi to ne vide...publika bi nekog atraktivnog koji zabija golcine sa centra....a on je zapravo najaci u tome sto je spretan da moze i slucajno zabit gol a to nije zelio....ali mislim da nam isto tako treba neko veliko ime da zamijeni Shevu.....iako nitko nece moc zamijenit Shevu....jedino da dopeljaju nekog mladog napadaca i da ostane ovak dugo u Milanu ko Sheva.....recimo Torres....al mene isto tako bas zanima Oliveira...
kak ce on igrat..... ali opet mislim da su pippo i gila i oliveira dovoljni za ovu sezonu moramo imat razumijevanja orema upravi naseg kluba......bili smo optuzeni za namjestanja.....trebalo se od toga izvuci....trebali smo u serie B i imat zabranu nastupa u ligi prvaka....a sad imamo samo -8 bodova....a Berlusconi više nije premijer Italije.....optuzen je za nekakva politicka namjestanja i mislim da to jos traje.....mislim da je morao i novcano platit itd..... ali opet mislim da moramo dokazat da smo moćan klub.... da smo uz Real najbolji klub u Europi i na svijetu....i moramo pokazat da imamo vise para od onog gada Romana......i da je Silvio moćniji.....a da bi to dokazali moramo kupit neko veliko ime ili više velikih imena..recimo..Ronaldinha.....mada ja Ronaldinja ne bi rado u Milanu zato jer mislim da je Kaka bolji....a pošto Kaka u Milanu igra istu poziciju kao i Ronaldinjo.... ja za sve imam više mišljenja.....prilično sam nesiguran ![]() |
|
|
|
|
|
#3746 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Nego, je li ti ono navijaš za Sarajevo?? |
|
|
|
|
|
|
#3747 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Ne ne navijam za sarajevo
![]() |
|
|
|
|
|
#3748 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3749 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Istina je, nije ni čudno što nemamo love za transfere. Pa....morali smo ostati u prvoj ligi, UEFA je morala dopustiti da igramo ligu prvaka, sve to košta
Šalim se, hm....kao što su navijači Zvezde rekli " UEFA mafiosi "ali mislim da je Oliveira ok igrač, čak odličan kada je u formi. Ne zaboravite da je on bio redovni reprezentativac kada je igrao u Betisu prije 2 godine. Vrlo je brz i igra i na krilima. Transfer rok je 31.09. u ponoć, tako da uopće nemamo vremena. A niti Oliveirin transfer nije gotov!!!?? Pozdrav novim članovima i pozovite još ljudi koji navijaju za Milan da nam se pridruže....
|
|
|
|
#3750 |
|
Registered User
Fave Players: The one and only Paolo Maldini
![]() |
Velez do groba !
Moguli vas ljudi jos zamolit nesto? http://www.soccervision.co.uk/forum/...ad.php?t=13967 Pogledajte ovo molim vas i napisite sta mislite, poludi sa ovim navijacima Juventusa.
|
| Tags |
| balkan |
|
|