![]() |
|
|
#3811 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
ja sam bivsi blueman sam da se zna....
opet nadjem ovakve likove po raznim forumima i tak jako poludim : neki lik veli : Zasto mrzim Milan? Mrzim ih zato kaj inace mrzim skoro sve talijanske klubove i taj nacin igre...uvijek se provuku...produ kad nisu zasluzili prolaz, zabijaju iz nekih odbijanaca u zadnjim sekundama(svaku trecu tekmu...), mrzim zato kaj mislim da je u talijanskoj lizi bilo varanja i prije ovog skandala, mrzim ih zato kaj nisu skoro nikakvu kaznu dobili za laziranje tekmi...jednostavno klub koji NEPODNOSIM!!!! |
|
|
|
|
|
#3812 |
|
Registered User
![]() |
još jedan lik :
Gol protiv zvezde u drugoj tekmi je dao iz ofsajda.imaš malo izopačen pogled na ljepotu nogometa ali ajde.ako su ti ti golovi koje inzagi daje super ajde ima nas svakakvih,mene se taj lik gadi,gledam milanove tekme i to vrlo pozorno i šta vidim-inzaghi stoji u živom zidu i smeta likove,rui costa se zaleti i pukne slobodnjak lopta stepe pippa u bulju i odbije se u gol,i šta cigančina radi trči okolo i veseli se zjapi mu ona odurna gubica lik vrišti kao da je uzo loptu od svog golmana prešao cijelu protivničku ekipu zavaljo golmana došo do gol linije vratio se nazad do svog golmana napravio sve to isto opet samo kaj je opalio s 35 metara lopta se odbije od obadve stative u uđe u gol.To mi se gadi,za njega tim ne postoji postoji samo on to smo vidjeli i na SP kad je išao valjat golmana u situaciji 2 na golmana umjesto da doda,ima takvih primjera mali milion. Neko valjda mora i to voljet,lik samo nakon karambola u 16 ercu ugura loptu bubregom i vrišti tamo ko curica.A tek ono nevino lice kad bude 5 metara u ofsajdu i onda onako teleći gleda suca i maše šačicama ko da su mu zglobovi od putra. |
|
|
|
|
|
#3813 |
|
Registered User
![]() |
i još nešto....meni ne smeta kaj vi pričate o ex-yu ligama.....meni je samo važo i da nam je to zajedničko da smo svi navijači Milana....
ali što se mene tiče meni su sve ex-yu lige jako loše....ja recimo HNL uopće ne mogu gledat kak ti dečki loše igraju....izuzev Dinamo i Rijeku....ajd i Hajduk neki put može dobro odigrat.....ali sve ostalo loše.... isto tako i mislim da se u Srbiji može gledat samo Partizan i Zvezdu..... to je moje mišljenje šta se tog tiče |
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
e sad, zašto ja volim Milan??
naprotiv ovom kaj je ovaj gore na nekom forumu napiso, ja baš mislim da Milan ne igra onaj "pravi" talijanski nogomet (koji se jako modernizirao kao prvo i prvo!). mi igramo pravi europski nogomet, a ovi ostali nek se onda žderu i nek pišu gluposti... sad jednostavno nismo u najjačoj formi i možda nam fali pravi (tj. mladi) igrač il dva da još dobijemo na kvaliteti, al kad igramo protiv najjačih vidi se naša prava snaga!
|
|
|
|
#3815 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
Ma šta se imate svađat? I kako David kaže: "Vodimo ljubav a ne rat" A sada još se ništa ne zna za Oliveiru..... Prošao je na medicinskom pregledu ali još nije ništa dogovoreno sa njegovim klubom..... Vidjet ćemo |
|
|
|
|
|
|
#3816 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Betis traži još 3 mil eura, ili tako nešto....ne znam sad ništa, nismo još ni Odda kupili, a čovjek se već sa svima u Laziu posvađao i želi otići.
|
|
|
|
#3817 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ronaldinho u Milanu? Vrijeme će pokazati Milan-Ronaldinho, san je moguć. To je potvrdio brat-agent dobitnika «Zlatne lopte», Roberto de Assis Moreiera, koji je, nakon transfera Oliveire u Milan izjavio za «Corriere dello Sport»: « Sada završavamo sa Oliveirom, dok je Ronaldinho komplikovan slučaj, vrijeme će pokazati, treba ići polako.Milan je, ipak, jedan od najvećih klubova na svijetu». Navijači se mogu nadati... ( MEDIASET ) |
|
|
|
|
|
|
#3818 | |
|
Registered User
Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
![]() |
Quote:
![]() Sto se tice Ronaldinja iskreno se nadam da nece doci, previse para bi potrosili a nebi dobili toliko koliko kesa bi stukli. Mnogo pametnije bi bilo da pare koje hoce da daju Ronaldinju uloze u par kvalitetnih odbrambenih igraca, jel odbrana postaje kriticna. |
|
|
|
|
|
|
#3819 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
![]() p.s. da,za oliveiru još 2 mil.kako sam pročito...kažu da je menadžer teveza u italiji,navodno i da smo prišli interu zbog adriana,pošto je navodno nesretan...on vazda nesretan. .evo jedno pitanje za sve... HOĆEMO LI IKOGA DOVESTI? |
|
|
|
|
|
|
#3820 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3821 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
a za Ronaldina ne znam kak bi se snašao u serie a.....u španjolskoj ligi može muljat tamo one blesave španjolske klubove...ali serie a je drukcija....mislim da je serie a čak i jača od lige prvaka.....i mislim da je Kaka bolji od ronaldinja a ak bi mogli igrat zajedno u Milanu super.... |
|
|
|
|
|
|
#3822 |
|
Registered User
![]() |
i mislim da je Milan u ovih 107 godina uvijek u formi......
![]() |
|
|
|
|
|
#3823 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
ja mislim da se ronaldinho nebi snašao u talijanskoj ligi , možda bi ali nebi mogao radit sve one fintice koje radi u španjolskoj . pogledaj samo ronalda dok je bio u italiji , lik je bio više od 50% vremena ozlijeđen , sad nije ni čudo da nemože više hodat
|
|
|
|
|
|
#3824 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
upravo čitam da je tevez na pragu poptpisa ugoravora sa romom pa tako taj transfer propada s milanom ako je ikad bio zainteresiran za njega
|
|
|
|
|
|
#3825 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ljudi evo i mene nisam kod kuce pa da se malo javim i vama .
Imal kakih problema da se odma to rijesava hehe , sala mala .ž kak ovidim jos nismo doveli nikog , super . Ja mislim da je ovdje mjesto nogometu bilo to ex-yu ligama ili seriji A ili o Cl je dobro sve dok se prica o fudbalu, a kad se pocne pricat o politici i tim sranjima meni se odma povraca. pozdrav iz grada piramida )
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|