![]() |
|
|
#3856 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Evo ekipa,kolega sa satelitskog foruma koji prati transfere u europi i nikad ili rijetko griješi je ovo mi napisao,a ja ga citiram
''Il Milan insiste col Betis per l'ingaggio dell'attaccante brasiliano Ricardo Oliveira. La dirigenza del club rossonero, secondo quanto riprota l'agenzia Europa press, ripresa da 'Marca', si sarebbe riunita col presidente betico Manuel Ruiz de Lopera proprio per chiudere la trattativa. Intanto Roberto de Assis, agente del carioca spera di "regolare la cosa in modo intelligente. Non volgio anticipare nulla- ha detto - perchč stiamo lavorando in silenzio per cercare una soluzione." La trattativa ha subito un brusco rallentamento a causa delle diveregenze economiche tra i due club mentre il giocatore ha giŕ effettuato le visite medica a Milan Lab.... Ha finalmente lasciato andare Joaquin al Valencia, ha preso Rafael Sobis dall'Internacional di Porto Alegre e David Odonkor dal Borussia de Dortmund, ma il presidente del Betis Siviglia Manuel Ruiz de Lopera non ha ancora deciso se lasciar andare Ricardo Oliveira al Milan. E il direttore generale rossonero Ariedo Braida e' ancora in Spagna per cercare di chiudere una trattativa che si e' rivelata piu' complicata del previsto. Proprio l'acquisto di Sobis potrebbe sbloccare l'arrivo in rossonero di Oliveira, anche se il presidente del Betis continua a chiedere piu' soldi di quanti il Milan pensava di spendere. Ieri De Lopera ha alzato il prezzo del cartellino fino a 17-18 milioni di euro, forte dell'offerta dello Zenit di San Pietroburgo deciso ad acquistare il brasiliano per creare una squadra competitiva non solo in Russia. In serata e' previsto un altro incontro tra i dirigenti del Milan e quelli del Siviglia, ma e' ovvio che da Milano si seguono sempre con grande attenzione le strade che portano a Ronaldo. Le voci sul brasiliano vorrebbero ora l'Inter in vantaggio, ma il Milan non ha certo intenzione di rimanere a guardare e sfruttera' tutte le possibilita' per arrivare al 'fenomeno'. ja ne pisem bezveze....gledao sam jutros i studio sport...imas nocas u 00:50 na Italia 1 Studio Sport pa odgledaj...'' Opusti se @Milanista Mostar,imam ja jos posla pa ne mogu visit na netu non-stop!Bit ce sve u redu,samo cool i navijaj za Milan i dalje takovom žestinom ![]() |
|
|
|
|
|
#3857 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
e ovako....
1. oddo želi u milan ali lazio ko prekida pregovore (Corriere dello Sport) 2.prelazak vogela u betis i pare bi trebale dovest oliveiru u milan. u međuvremenu,gattuso komentira milanov mercato:" ronaldinho ili ne dovodimo nikoga"(Corriere dello Sport). 3.drogba se u milanu sastao s gallianiem koji je spreman za njega ponudit 30 mil. eura.(Gazzetta dello Sport) 4. sad smo ko ušli i u pregovore oko robinha. nudimo 25 mil. (AS). još tri dana do završetka prelaznog roka!!! dakle treba dovest odda,oliveiru i gallasa u roku tri dana.... teško moguće ali sjećanje me vodi u prošlu godinu kad je gila došo na kraju prelaznog roka. robinho ili oliveira? - oliveira -. drogba ili oliveira? - drogba!!!! dajte nam drogbu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Last edited by milanista mosta; 29-08-2006 at 03:53. |
|
|
|
|
|
#3858 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
jooj....da bar svi ovi igrači dodju....da bar se galliani i drogba dogovore i da robinjo dodje.....a ako oni dodju za oliveiru mi je svejedno....a isto bi jako rado da oddo dodje ali ne da zbog odda šimić ne može igrat....ja jako volim šimića i rado bi da igra u prvoj....možda kao stoper uz nestu...ali jako je velika konkurencija...
sad se moramo samo nadat da dovedemo il drogbu il robinja....a ko zna možda i ronaldinja.... |
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
tak bi rado da sljedeća vijest koju pročitam bude : "drogba i robinjo sretno doputovali u Milano....Oliveira stigo po puno manjoj cijeni....Amorosa prodali a Boriella na posudbu...Oddo je već u Milanu"
|
|
|
|
|
|
#3860 |
|
Registered User
![]() |
Ronaldo je spreman da napusti Real i priznaje da bi mogo potpisati za milan ili inter do kraja tjedna!!!
nadajmo se da su to samo nagađanja..... |
|
|
|
|
|
#3861 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
znači: robinho,ronaldo,adriano,oliveira,ronaldinho...........hahahahaha!!!! kakave su to gluposti, pa nema šanse da je Milan poslao sve te ponude! Oliveira i Oddo i ja sam zadovoljan. Iako bi Drogba bio jos bolji.
|
|
|
|
#3862 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Milan ili Inter???Pa ne bih ga sad da je besplatan,čuj on se konta između ta dva kluba,dabogda u Inter otišao di mu je i mjesto!
|
|
|
|
|
|
#3863 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
ja bi najrađe da dođe robinho i oddo , jer robinjo može ulazit sa boka u šesnaest metara i ima sličan zip igranja ko i ševa dok je drogba igrač tipa gila koji igra leđima okrenut golu i mislim da nam ne trebaju 2 takva igrača
|
|
|
|
|
|
#3864 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Moderator
![]() |
Ne znam više,još su preostala tri dana i veoma sam skeptičan oko bilo kakvog transfera u Milan,ko zna možda štede lovu za polusezonu...sve je moguće
|
|
|
|
|
|
#3866 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3867 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Moderator
![]() |
Ej nmoraš se truditi evo našao sam jedan site na koji ubaciš ovaj tal text i prevede mi ga na eng..svakako cijenim tvoj trud
![]() |
|
|
|
|
|
#3869 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ev sad bas nista ne kontam ovaj nas managment a trudim se stvarno......
daju vogela za olivieru hehe smjesno ko da mjenja pirla mozda ambro brochhi nema sanse jedino vogel igra slicno pirlu.... dalje drogba i nije tako los ali nes nestima bar meni daju za drogbu 30 mil eura a atletico je za torresa trazio 35 mil i nasi su odbili ??!!?!! i sad nesto pricaju o robinho pa on je krilo a carlo ne igra s krilima ko prati milan zna da je carlo reko da ima zelju da trenira c.ronalda ali on je krilo i neuklapa se u nas stil igre tako da nema nis od transfera.... oddo ocajnicki zeli napustit lazio cak se preko vikenda u cup utakmici posvadjao s trenerom cudno jos 57 sati da se nes dogodi pozitivno barem se nadam
|
|
|
#3870 |
|
Registered User
![]() |
od svih napadača ja preferiram drogbu i oliveiru jer to su pravi golgeteri koji nisu tipični igrači šesnaesterca...robinho je nedefiniran igrač,ne znam...mada ne bi imo nšta protiv da dođe. bilo ko od njih,nije bitno jer mi već imamo ubitačan napad,ne zaboravite a inter će sigurno imat problema u svlačionici što nas dovodi do 18 scudeta!!!!!!!!
evo malo robinha http://www.youtube.com/watch?v=3ChwH7hcfz8 i malo drogbe http://www.youtube.com/watch?v=iz3W98wdQsU da se podsjetimo Last edited by milanista mosta; 29-08-2006 at 08:21. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|