![]() |
|
|
#3886 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Hebote Capello ce unistit Real, cuj Zebina lol
|
|
|
|
|
|
#3887 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ma sretno mu bilo s tim idiotom.... on od reala pravi novi juventus! što mi je jako žao jer tjera dobre igrače, još čekam da Raula potjera... strašno! nikad nisam pretjerano voljela Real, al žalosno je što ovaj kriminalac radi iz tog kluba =(
al cicinho nije loša ideja
|
|
|
|
#3888 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
mislim da je bolje da uzmemo cicinha jer je bolji u ofenzivi dok je oddo bolji u defanzivi , ali ako hočemo cafuovog nasljednika onda je to cicinho
|
|
|
|
|
|
#3889 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
oddo (cicinho - malo vjerojatno) te oliveira,(robinho,drogba - malo vjerojatno) i to je to!!!! jer pipo je....bog golova!!!! a gila je klasa,klasa.... amoroso nije za bacit tako da nam ipak treba 4. napadač. a obrana će bit u redu ako svi budu zdravi. što se tiče ronia...nije nemoguće jer sjetite se barca je prodala i maradonu i ronalda ubrzo nakon što su ovi došli.... a budite sigurni ako rijkard(jebi ga ne znam kako se piše) bude mijenjo klub da će njegovo buduće odredište bit milan,to vam je sigurno!!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3890 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
Oddo im 30 godina....po meni je svaki talijanski branič bolji od bilo kojeg drugog tako da mi je i Oddo bolji od Cicinha...ali Oddo je star a Cicinho nije...pa ako tražimo Cafuovog nasljednika onda je to Cicinho....koji baš i nema tolko iskustva kao Oddo....ali Oddo je isto star ko i Šimić pa će Šimić još moć odigrat recimo 3 sezone na dobrom levelu....pa mislim da bi tek za dvije tri sezone trebali tražit braniče
a Cafu još uvijek može igrat...a šimić je super....( po meni ) isto tak mislim da bi Ronaldino trebo stić u milan kao šta i milanista mosta kaže...a i posvadjo se sa rajkardom....a meni je ancelotti najbolji trener....jel kad pogledate sve velike klubovi svi su promijenili treneri sa dobrim razlozima...a ancelotti je osto....svake sezone može dovest Milan do vrha...uvijek mu malo fali....a i uspio je to sezone 2002/2003 i 2003/2004 mislim da bi trebo ostat isto dugo ko i Ferguson u Manchi.... ali slažem se da ako Rajkard i Karlo dobe otkaz rajkard dolazi Last edited by Lang; 29-08-2006 at 10:20. |
|
|
|
|
|
#3891 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
sjeti se malo početka devedesetih.... |
|
|
|
|
|
|
#3892 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3893 |
|
Registered User
![]() |
mislim da mu to čak stoji u ugovoru s barcom...
|
|
|
|
|
|
#3894 |
|
Registered User
![]() |
ma da ? stvarno ?
naka onda usput donese i ronaldinja i puyula sa sobom :-) |
|
|
|
|
|
#3895 |
|
Registered User
![]() |
šta će nam puyol ???
španjolski branič u serie a ??? kolko se to često vidja ?? ne vjerujem.... po meni puyol nije ništa posebno nego je dugogodišnji zaštitni znak barce i njezin kapetan i zato je tako razvikan.... imamo Nestu koji je najbolji branič na svijetu...kupili smo mladog dobrog Boneru...i da ne spominjem ostale... ne vjerujem da bi se puyol snašao u serie a |
|
|
|
|
|
#3896 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Puyol nekad pravi neobjasnjive greske.
|
|
|
|
|
|
#3897 |
|
Registered User
![]() |
neznam za vas ali po meni je puyol jedan od najboljih braniča na svijetu i milim da bi dobro igarou paru sa nestom
|
|
|
|
|
|
#3898 |
|
Registered User
![]() |
protiv seville je bio jako loš....krivac za prvi i treći gol......
a za drugi cijela barcina obrana....mislim da je barcina obrana jako loša...a to su pokazali zadnjih par sezona |
|
|
|
|
|
#3899 |
|
Registered User
![]() |
a po meni španjolci i talijani nikako nedu zajedno.....zato ne bi ni da tores dodje iako je jedan od boljih napadača na svijetu...a pogotovo jer je i mlad...mi trebamo mlade talijane...kao Gila
primera i serie a su najrazličitije lige na svijetu.... |
|
|
|
|
|
#3900 |
|
Registered User
![]() |
[quote=Lang]protiv seville je bio jako loš....krivac za prvi i treći gol......
a za drugi cijela barcina obrana....mislim da je barcina obrana jako loša...a to su pokazali zadnjih par sezona[/QUOT ako je tebi ovo slaba obrana onda sam ja lud : puyol , thuram , zambrota , markez |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|