![]() |
|
|
#3991 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
ako dvojica odlaze,pogotovo amoroso ( napadač ) onda minimalno dolazi jedan napadač!!!
|
|
|
|
|
|
#3992 | |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
Quote:
odkud sad Mascherano...?? da bar...nadam se da dodju svi koje si ti sad spomenuo....a ako je Amoroso zbilja otišo u Corintias onda Tevez mora doć ovdje... |
|
|
|
|
|
|
#3993 |
|
Registered User
![]() |
Završetak "sapunice" o Carlosu Tevezu trebao bi biti danas, odnosno posljednjeg dana prijelaznog roka. Mnogi veliki europski klubovi pokazali su ozbiljan interes za talentiranog Argentinca, koji želi napustiti svoj trenutni klub, Corinthians.
Prije dva dana menadžer Carlosa Teveza, došao je u Europu kako bi obavio pregovore sa svim zainteresitanim klubovima. Tevezov agent, Adrian Rucco, jučer je boravio u Italiji, gdje je pregovarao sa čelnicima Milana i Rome, a prema pisanju sportskih medija, Rucco je trenutno u Engleskoj, gdje razmatra ponude prije svega Chelsea i Manchester Uniteda. Pored ovih klubova interes za Teveza pokazali su i Lyon i Arsenal. Sam Tevez se nada da će do kraja sutrašnjeg dana naći angažman u Europi, jer je izjavio da nakon uvreda navijača Corinthiansa na utakmici protiv Gremia nema želju da nogometnu karijeru nastavi u Brazilu. od svih ovih klubova...nadam se da je Milan dao najbolju ponudu za njega...ali jako je velika konkurencija za kupnju....ne znam...vidjet ćemo |
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Registered User
![]() |
oliveira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! konačno prema pisanju calciomercata i as-a je naš!!!!! a amoroso ide izgleda u corinthians što ne mora značit da dolazi tevez jer imamo boriella!!!!!!!!!!!!!! oliveira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#3995 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3996 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Igleda da ce Tevez i Mascherano u West Ham.
|
|
|
|
|
|
#3997 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
pročitajte ovo : http://home.skysports.com/transferar...px?hlid=413252 tu piše o tome...west ham je ipak jači klub ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3998 |
|
Registered User
![]() |
Nisu jaci al ocito imaju mnoooogo vise para od siromasnog Milana.
|
|
|
|
|
|
#3999 |
|
Registered User
![]() |
ha,ha,ha....
malo sutra... |
|
|
|
|
|
#4000 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4001 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4002 |
|
Registered User
![]() |
ahh....izgleda da će samo Oliveira i niko više....možda Oddo
|
|
|
|
|
|
#4003 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
znaci vogel u betis amoroso otiso a dosao oliviera!?
ja mislim da sad to pise na officijalnoj milana na italijanskom calciomercat objavio da je foggia posudjen lazio a da oddo ostaje u lazio ovo fakat nije mi jasno
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 31-08-2006 at 04:16. |
|
|
|
|
|
#4004 |
|
Registered User
![]() |
Oliveira potpisao do 2011!!!
|
|
|
|
|
|
#4005 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ništa mi nije jasno....možda već neki novi igrači osim Oliveire jesu u Milanu ali novinari nisu uspjeli otkrit... ahhh barem Oliveira...baš me zanima kakav će bit...možda on uzme sedmicu od Sheve btw...ovo piše na portalu novina 24 sata...DOLAZAK RONALDINHA U MILAN PITANJE JE DANA - rekao je brat i menadžer Brazilca nakon zatvorenog sastanka s direktorima milanskoga kluba. Cijena ne bi trebala biti problem jer Berlusconi, za kojeg je poznato da ima novca, a za Ronaldiha je, tvrde upućeni, spreman izdvojiti koliko god bude trebalo. ali ovo mi je najvažnije....pitanje je dana....a jbg...trebali su prije o tom razmišljat...sad bi oni u jednom danu to...al ak ne dodje danas...možda na zimu nešt bude Last edited by Lang; 31-08-2006 at 04:49. |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|