![]() |
|
|
#4036 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Kako Sem Ja Čeo.....veĆ Bi Trebo Bit Gotov...( 7 H) ..
|
|
|
|
|
|
#4037 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
ne mi se veruje Ambrosini opet povredjen jeli to moguce
|
|
|
|
#4038 | |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
Quote:
ljudi brinu u kakvoj je pirlo formi(odakle je dosao taj pirlo) ljudi brinu u kakvoj je kaka formi(sto je govorila ta pickica ljetos za najvece klubove) ljudi brinu je li nesta povrijedjen(sto je govorila ta pickica ljetos za njegov lacio) boli vas kurac(cast izuzecima) za ambrosinia,ali to je najmanji problem,i mene boli kurac za gore navedene,problem je sto vas boli kurac za milan Last edited by ambro_foreverr; 31-08-2006 at 12:19. |
|
|
|
|
|
|
#4039 |
|
Registered User
Fave Players: The one and only Paolo Maldini
![]() |
Od kad to? Zar nije uvijek bilo u 23:59/00:00?
|
|
|
#4040 | |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
Quote:
i po meni bi trebalo izbacit kafua i maldinia jel su stariiii..... trebali bi se mijenjat sa po meni ovim prvotimcima : Dida Šimić Bonera Nesta Kaladze/Jankulovski Gattuso Pirlo Seedorf Kaka Gilardino Inzaghi na početku bi Oliveira još trebo ulazit tokom drugog poluvremena dok se ne dokaže...a onda Pippo i Oliveira Last edited by Lang; 31-08-2006 at 12:31. |
|
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Registered User
![]() |
ambro_forever jel znas dali ja povreda seriozna, sad smo sjebani nemamo zamenu za Pirlo nismo trebali dati Vogel na Betisu ali jebiga
|
|
|
#4042 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#4043 | |
|
BANNED!
![]() |
Quote:
uzgred da vam kazem da je ovaj rok zavrsen,i prosle godine je trajao do 7 pa i ove.THE END |
|
|
|
|
|
|
#4044 |
|
Registered User
Fave Players: The one and only Paolo Maldini
![]() |
|
|
|
#4045 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Quote:
kao ti najviše voliš milan od svih, mi smo ništa naspram tebe, a sve što ti zapravo radiš je to da neprestalno cviliš nad tim Ambrosinijem!!! i ne poštuješ nimalo ni jednog drugog igrača i sad bi to trebalo značit da si ti najveći navijač svih vremena da Ambrosini otiđe iz kluba, vjerujem da bi ti presto navijat za Milan ti se ne orijentiraš uopće na cijelu momčad, već samo brineš šta će bit s Ambrom, zato prestani nama ostalima srat!
|
|
|
|
|
#4046 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
šta se tiče transfera, zadovoljna sam što se tiče Oliveire, nezadovoljna jer nije došao Oddo, a odrekli smo se Vogela... trebamo bit sretni kaj Ronaldinho nije došao, a mislim da je to ionako bila novinarska patka da se podigne malo bura, ali sve u svemu imamo dobru momčad i čak nam i netreba neko velko pojačanje koje su naši najavili, a nisu ispunili! eto tolko od mene...
|
|
|
|
#4047 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
katastrofa "transfer window", užas. Jel oni misle da Cafu može igrati cijelu sezonu desnog beka u instom tempu?? Zamijena je - Bonera! Koji uopce ne moze ici naprijed kao Oddo ili Cafu. I još što je najgore dali smo Foggiu koji je super dobro desno krilo i mogao je unijeti promjene u tempu itd... VOgela smo mijenjali, i sada nemamo zamjenu za Pirla. Naravno, tu je Brocchi!!! FUJ! Galliani ko te j....!
|
|
|
|
#4048 | |
|
BANNED!
![]() |
Quote:
a maxe,iskuliraj |
|
|
|
|
|
|
#4049 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
de dado makni ovog tipa majke ti....
|
|
|
|
|
|
#4050 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
nije fakat djeticu sta ti je kaki su ono komentar dobro je neki dan neko reko milan ispred svih pa tek onda dolaze igraci....
cuj kaka nema ni grama mozga sta ti je meni je zao sto ambro ponovo povrjedjen nema srece covjek fakat i ja ga postujem sto je odan klubu malo je danas takvih al brate pljuvat po pirlu(jednom od najboljih igraca na svjetskom) kaki i comp.stvarno je bezze ne znam sta ti je cilj........ mrki je u pravu losi transferi pravo samo da vas napomenem da milan u zadnje dvije god nis nije osvojio a ekipa je otprilike ista tu nes ne stima i treba dovodit svjezu krv.... Nista mrki drug do januara
|
| Tags |
| balkan |
|
|