![]() |
|
|
#4201 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
malo pišemo u zadnje vrijeme...gotovo ništa....nemamo više nekih dobrih tema..??
ja se ne mogu sjetit.....imate vi ideju o čem da raspravljamo osim ovih prediktova....?? |
|
|
|
|
|
#4202 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
imam....zašto je zemlja skoro pa okrugla? rekli su da će danas ta nova stranica. ja tamo kad sve po starom!
|
|
|
|
|
|
#4203 |
|
Registered User
![]() |
čim sam došo na net odma na stranicu...i ono opet ista...a možda će do ponoći tek zgotovit...tek kad završi 7.rujan
|
|
|
|
|
|
#4204 |
|
Registered User
Fave Players: The one and only Paolo Maldini
![]() |
Milan - Lazio 2-0
Kaka, Gila Konacan predict ![]()
|
|
|
#4205 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
milan-lazio 3:0
pippo sedorf kaka konacan predict
|
|
|
#4206 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
pa stavili su novu stranicu. ful je cudna. morat cu se naviknut, ali sve u svemu malo ljepse izgleda nego stara.
evo vidim da je i pirlo produzio ugovor. |
|
|
|
|
|
#4207 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
hehe nako nije nes nova str al u svakom slucaju bolja od prosle
|
|
|
#4208 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka, Maldini
![]() |
Milan-Lazio 3:0 Kaka postiže prvu "tricu" za Milan, ako se nevaram... (Kaka 18, 45, 63)
![]()
|
|
|
|
#4209 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ako je ovo stranica neznam meni je ona bila bolja fakat neznam
ova nishta ni sa cim .
|
|
|
|
#4210 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
slazem se sa tobom stranica je katastrofa valjda ce je popravit narednih dana
|
|
|
|
#4211 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Molim onoga ko je napravio stranicu nek se samoubije.Kriza zesca
|
|
|
|
|
|
#4212 |
|
Registered User
![]() |
vidio sam stranicu....još gora od one prošle....duplo gora....ali mislim da još to nije gotova stranica..ne bi sve onako bilo bijelo i onak izgledalo ko iz 90-ih godina....mislim da još rade na stranici..vidit ćemo
|
|
|
|
|
|
#4213 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
Jedan od najvažnijih igrača AC Milana proteklih godina produljio je ionako prilično dugotrajan ugovor s 'rosso-nerima'. Andrea Pirlo produljio je vjernost sa sadašnjim klubom na još tri godine, što znači da će na San Siru, u crno-crvenoj majici, igrati najmanje do 2011. godine
Vezni igrač AC Milana i talijanske reprezentacije, Andera Pirlo, produljio je ugovor sa sadašnjim klubom na još tri godine, što znači da će u dresu višestrukih prvaka Italije i europe ostati najmanje do 2011. godine. Pirlo se tako pridružio svom suigraču Kakhi Kaladzeu koji je prije nekoliko dana također potpisao ugovor s Milanom do 2011. Mnogi stručnjaci smatraju da je upravo Pirlo jedan od rijetkih nezamjenjivih igrača AC Milana i da bez njega ni 'rosso-neri' ne bi ni izbliza značili ono što ovog trenutka znače ne samo u Italiji, nego i u Ligi prvaka. Za razliku od Andrija Ševčenka koji je pušten u Chelsea, Pirlu je nesumnjivo ponuđeno pravo malo bogatstvo za ostanak u momčadi Carla Ancelottija. Pirlo je u AC Milan stigao 2001. godine i to iz najljućeg rivala - Intera. U posljednjih pet sezona (uključujući i aktualnu) za 'rosso-nere' je odigrao 122 utakmice i zabio 23 pogotka. Istovremeno, u dresu 'azzurra' upisao je 32 nastupa i pet pogodaka. Naravno, u posjedu je zlatne kolajne s nedavno završenog Svjetskog nogometnog prvenstva. |
|
|
|
|
|
#4214 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
AC Milan medicos uncover Gourcuff hidden potential
tribalfooball.com - September 07, 2006 AC Milan's medical scientists say new signing Yoann Gourcuff still has a good two years of rapid development inside him. The France U21 international signed for Milan over the summer and while he is 20 years of age, studies in the MilanLab indicate his biological age is actually 18. "This is very positive," said Milan medical chief Daniele Tognaccini. "It means that Gourcuff, over the next two years, has wide margins of improvement from the athletic point of view." Milan coach Carlo Ancelotti is already convinced he has a star on his hands. "He has great technique and now that he's at Milan he can look forward to having an excellent career," said Carletto. |
|
|
|
|
|
#4215 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
AC Milan - Lazio 2-1
ACM: Pirlo, Kaka KONAČAN PREDICT