![]() |
|
|
#4336 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
I mislim vidio sam svakakvih glupih postova ali necu sada da se uzbudjejem beze
tko hoce da sudjeluje u ovoj mojoj ligi predvidjanja neka nitko mu ne brani niti ga tjera,ali nije baš uredu da se neki sprdaju na temu nagrade (a to je dres) za koji sam ja izdvojio svoje vrijeme i novac da ga osiguram konacnom pobjedniku...nadam se da cete me razumijeti..hvala opet ![]() |
|
|
|
|
|
#4337 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
Quote:
ja sam u subotu stavio x na inter , a dans reko valjda ce pobjedit te jadfne portugalce kad ono *urac ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4338 |
|
Registered User
![]() |
Ac Milan - Aek 3:0
Pipo , Seedorf , Oliveira Konacan predikt ![]() |
|
|
|
|
|
#4339 |
|
Moderator
![]() |
EVO NISAM MOGAO DA IZDRZIM,ZA ONE KOJI NEZNAJU
OBAVIJEST ZA SVE FORUMAŠE MANIA-MILANEZI SA BALKANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pošto za nekoliko dana počinje pretkolo LP-a a samim tim počinje i AC Milanova sezona sa nekoliko svojih frendova odlučio sam nam malo uljepšati naš forum,imao sam raznih ideja ali sam se an kraju odlučio sa AC Milan Bet o6/07...Mislim da su neki već igrali na ovom siteu igru a to su zapravo pogadjanja Ac Milanovih utakmica tj. rezultata,samo što sam ja odlučio napraviti jednu drugu zanimljivost a to je NAGRADA!!!Ove tj. prve godine prva i jednia nagrada će biti AC Milanov novi BetAndWin originalni dres!!!Dakle ako netko nema nikakav Milanoc dres a želio bi ga imati ovo mu je prilika,ako mislite da je neki zajeb zavaravate se,dres će vam biti zaista uručen naravno ako pobijedite!!!E sada malo o pravilima: 1.Sudjelovati mogu SAMO članovi podforuma-MILANEZI SA BALKANA,dakle sa nikakvog drugog podforuma ne može da bude učesnik. 2.Predvidjanja su za sve Milanove tekme osim prijateljskih znači Seri-A,Liga Prvaka,Kup ili eventualno Kup UEFA. 3.Možete pisati svoja predvidjanja najkasnije 1min prije tekme,znači kad utakmica krene a netko napiše predvidjanja ono se NE PRIHVAĆA,dakle ispada iz kruga za to kolo... 4.------Točno pogođen predznak tj 1,x,2 donosi vam 1.bod ---točno pogođen rezultat tj 2:0 ,3:1 donosi vam dodatni 1.bod ----Točno pogodjeni strijelac Kaka' ,Seedorf,Gila donosi vam dodatni 1.bod ---Mislim da je svima sve ovo jasno ako nije pitajte na PRIVATE MESSAGE!!! 5.Imate pravo mijenjati mišljenje kolko god hoćete ali konačno predvidjanje kad napišete morate ispod njega napisati ''KONAČAN PREDICT'' samo uz ovaj potpis prihvaćam predvidjanja,bez njega nema ništa on je BOG I BATINA 6.U slučaju da bodovna razlika bude jednaka izmedju prvog,drugog ili možda trećeg,a sve Milanove tekme budu završene (Što ne bih volio) uzimam momčad po MOM izboru i morat ćete pogadjati rezultate od tog tima,ali čisto sumnjam da će takav scenarij biti ipak za svaki slučaj... 7.Nagrada je novi kao što znate Milanov dres sa BWiN reklamom i bez broja je!!! 8.Kao glavni organizator igre i ja sudjelujem u predvidjanjima 9.Pobjednik predvidjanja ostavlja mi na kraju svoju točnu kućansku adresu da mu dres može biti isporučen,ujedno on plaća poštarinu maksimalno nekih 3-5 eura. ****NAPOMENA*** AKO VAM NEŠTO NIJE JASNO NE PIŠITE TU NA PUBLIC FORUMU NEGO SVA PITANJA PIŠITE MI NA PRIVATE MESSAGE!!!!!!!!Predviđanja kreću OD SAD PA NADALJE I UBUDUĆE!!!SRETNO SVIMA!!! __________________ |
|
|
|
|
|
#4340 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Milan - AEK 2 : 0
Inzaghi , Oli KONACAN PREDICT kad ces davide postavit rezultate prole tekme '
Last edited by ENIS; 12-09-2006 at 17:03. |
|
|
|
|
|
#4341 |
|
Moderator
![]() |
Nakon 3.kola poredak je slijedeći:
1.Acmir 7bod 2.Mirza 7 3.AS 13 5 4.Maji_tz 5 5.Uvijek_rossoner 5 6.Eve 4 7.Enis 4 8.Irma 4 9.David 3 10.King tiger 2 11.Paolo Maldini 2 12.Lang 2 13.Josip 2 14.Mrki 1 15.Milanista mostar 1. 16.Adnan 1 __________________________ |
|
|
|
|
|
#4342 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Milan-AEK 3:1
Pippo 2 puta,Kaka 1 Konacan Predict |
|
|
|
|
|
#4343 |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
aj da osvojim taj dres
milan-aek 3-1 pippo,oliveira i ambro Konacan Predict |
|
|
|
|
|
#4344 |
|
Registered User
Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
![]() |
Milan - AEK
2:0 Pirlo daje oba konacan predict |
|
|
|
|
|
#4345 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Milan-AEK 3:0
Pippo, Gila, Kaka konacan predikt
|
|
|
#4346 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Milan-Aek 3:1
pippo2x, oli konacan predict
|
|
|
#4347 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
ko meni stalno briše postove? dajte majku mu...
|
|
|
|
|
|
#4348 |
|
Registered User
![]() |
Milan - AEK 2:0 Inzaghi,Kaka'
KONACAN PREDICT |
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Registered User
![]() |
Jedna informacija,mozda je off topic i mozda svi vec znaju al eto osjetih potrebu da napisem.Utakmicu Milan - AEK ce prenositi Rai Uno a link za kanal mozete naci preko http://www.asiaplate.com/live.today.htm s tim sto morate instalirati streamer one (koji isto mozete naci na toj stranici).Kanal test 3 je ustvari rai uno i stream je odlican.Nadam se samo da ce radit i za vrijeme utakmice.
Pozdrav svima! |
|
|
|
|
|
#4350 |
|
Registered User
![]() |
AC MILAN - AEK 3:0