![]() |
|
|
#4441 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Parma-Milan 1:3
Morfeo,Oliviera Kaka Clarens S. Konacan Predict
|
|
|
#4442 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
milan: dida-bonera-simic-billy-jankulovski-pirlo-gattuso-ambrosini-seedorf-oliveira-gilardino
Opet Ambrosini i Gennaro zajedno, to nikad nije funkcioniralo a ni neće!
|
|
|
|
#4443 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Upravo tako mrki...
Da nije majstorije Sedorfa sa 29 metara ko zna sta bi bilo... Costacurta se povrijedio u 20 min Gilardino iznesen sa terena Ambrosini i Bonera jako jako losi... a samo jos jednu izmjenu imamo... Nadam se da ce odrzati barem ovaj 0:1 Ovi bodovi nam trebaju ko gladnom hljeb... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#4444 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
--------------------Dida----------------------
-----Bonera----Šimić----Nesta-----Serginho---- --------gattuso-----pirlo------gourcuff------- -------------kaka-----------seedorf---------- --------------------inzaghi-------------------- mislim da bi takva taktika mogla dobro funkcionirat s tim da umjesto bonere bi mogo cafu...a umjesto šimića maldini..i umjesto serginha janky ili favalli....a pogotov da se skoro svaku tekmu u napada mijenjaju oliveira, pippo i gila...znači da recimo jedna tekma bude ovak kak sam ja sad napiso i da odma na poluvrijemenu ili barem u 55 min udje oliveira...i onda ak je ušo oliveira onda će sljedeću tekmu otpočetka igrat gilardino a umjesto njega na poluvremenu pippo ili oliveira....tak da ispadne da svi na kraju ipak igraju..jel sa onom taktikom od 2 napadača i jednom polušpicom sa trojkom ispod znači da recimo gorkaf koji je jako dobar nemre igrat..zato jer nemre zamijenit jednog gattusa ili seedorfa....ili da recimo u LP igramo sa jednom taktikom drugim igračima a u serie a opet sa drugačijim...recimo ja bi stavio da u serie a igraju gila i pippo sa nravno ulaskom oliveire umjesto pippa u durgom poluvremenu...(prošle sezone je gila mogo zabit samo u serie a)...a u LP-u da igraju pippo i oliveira sa nravno ulaskom gile u drugom poluvremenu umjesto oliveire i još nekaj...na acmilan.com još nisu ni stavili sažetke od aeka a kamoli da će stavit sad odma i od parme...pa jel može ko ovdje nakon tekme i stavit sažetke protiv parme ali i protiv aeka Last edited by Lang; 17-09-2006 at 14:59. |
|
|
|
|
|
#4445 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
eh et dobro je bodove pisi .............0:2 clarens i kaka
Šime igrac utakmice
|
|
|
#4446 |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
ma imali smo srece,citavu utakmicu nismo imali bez jednu sansu
slaba igra svi su bili losi osim simica koji je odlicno odigrao i bonere koji je bio sasvim dobar i ambra koji je bio ok i jos da dodam da ovaj oliveira je poceo da igra kao gilardino kad je dosao u milan,tj. da se trudi a veze nema,samo se nadam da iduce godine u ovo doba nece biti kao gilardino sada,tj. da se ne trudi i da nema veze Last edited by ambro_foreverr; 17-09-2006 at 15:54. |
|
|
|
|
|
#4447 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Glavno je da smo uknjižili nova 3 boda, i sad smo -6 u odnosu na Inter, ma kažem vam seria a je naša ove sezone.
Pozz!
|
|
|
#4448 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Kaka, Gilardino
![]() |
ja sam pogodio obadva strijelca, i pobjedu, 3 boda
|
|
|
|
|
|
#4449 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
raduje me što smo dobili s onakom igrom i raduje me što će carlo dobit otkaz ove sezone jer čovjek to sam traži. p.s. sobis dao 2 gola za betis...
|
|
|
|
|
|
#4450 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
Last edited by David_18; 17-09-2006 at 17:47. |
|
|
|
|
|
|
#4451 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#4452 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4453 |
|
Moderator
![]() |
Ovo ti je žestoko Davide:" Pobogu nismo na kraju krajeva INTER"
![]() Ma Oliveira je dobar pravo igrač, treba mu samo vremena da se privikne na talijanski stil igre, svidio mi se odmah čim sam ga u prvoj tekmi vidio kak barata loptom, biće od njeg neš, sam da malo uđe u "fazon" talijanske igre....
|
|
|
#4454 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
ljudi sve će biti ok samo nek bude igrala ova postava što je vidite. dajte umjetnike. ne bih imao ništa protiv toga da milan postane najpopularniji i za oko najpoželjniji klub na svijetu. a to će postat samo ako budu igrali ljudi kao kaka,pirlo itd. rezultati će sami doć.carlo je ipak odradio svoje...ja ne mogu više gledat ambrosinia,broccia a vjerujem da ne može ni silvio tako da mu je ovo vjerojatno zadnja sezona čak i ako osvoji nešto jer berlusconi je puno puta izjavio da hoće lijepu igru i trofeje. pa pa carlo i hvala ti za sve....
bojim se da gilardino nije TAJ...teško mi je to priznat ali mislim da to nije sam vrh napadača. promašiti onakav zicer...ne znam |
|
|
|
|
|
#4455 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Bitna su tri boda, nista vise. Ja sam sretniji ak cemo s nikakvom igrom u svakoj tekmi tri boda uzet nego da igramo prekrasno pa nista! Ionako treba stic razliku, izac iz minusa... A ove godine bi bilo ljepo uzet scudetto nikad jačem interu, zato ih treba stic dok se ne uigraju (al i to ce tesko jer svi su zvijezde u tom interu i svi hoce igrat, a ima samo 11 mjesta u prvoj postavi). Jos sta mi se svidja ove godine sto ancelloti mjenja, tj. odmara igrace. Ima onaj kostur momcadi i prepoznatljivu igru, al rotira momcad, tako da se neki igraci stignu odmorit, a tako nesto je falilo prije dve godine, pa i proslu, kada su sve imali do pred kraj natjecanja, a tada su padali zbog umora.... A tu je i zimski prijelazni rok jos!
Forza Milan! |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|