![]() |
|
|
#4456 | |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
Quote:
ajd super..baš mi je drago radi njega..trebali bi on i nesta igrat u obrani.. Last edited by Lang; 18-09-2006 at 03:54. |
|
|
|
|
|
|
#4457 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Parma - Milan imas na acmilan.com
|
|
|
#4458 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Odlicao je Milan sinoc odigrao,nova formacije nije bila losa...Simic je bio fantastican sprijecio je sigurna pogotka!!!Sad smo samo na -2!
|
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Milan - Ascoli
4 - 0 Kaka', Pippo X2, Seedorf KONAČAN PREDICT
|
|
|
|
#4460 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
Talijanski prvoligaš Milan osigurao je produženje ugovora sa svojim napadačem i talijanskim reprezentativcem Albertom Gilardinom
Gilardino, koji je u Milan stigao pred početak prošle sezone iz Parme, potpisao je jednogodišnje produženje prethodno važećeg ugovora, tako da je sada uz Milan vezan do 2011. godine. Prije njega, ugovore su sa Milanom produžili i Andrea Pirlo i Alessandro Nesta. |
|
|
|
|
|
#4461 | |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
Quote:
citavu utakmnicu imali smo smao jednu sanasu,oliveira glavom,NISTA VISE,dok je parama kod 1-0 za nas imala par lijepih pluprilika,koje na srecu nije iskoristila i tacno se zna,a meni je i to bitno,ko je dobro igrao a ko se nije uopste trudio npr,onaj seedorf,da nije dao gol,po meni bi bio najgori igrac utakmice,stvarno je covjek ocajno odigrao,a o oliveiri da ne pricam ostali su bili losi,al su se bar trudili,osim gore(u mom predhodnom postu) navedenih i naravni,dida je bio ok |
|
|
|
|
|
|
#4462 |
|
Registered User
![]() |
NEZADOVOLJAN STATUSOM
Adriano sve bliži odlasku u Real Madrid? Nakon što je postalo jasno da u ovom trenutku nije prvi napadač milanskog Intera, već tek treći iza Ibrahimovića i Crespa, Brazilac Adriano sve više kuha u sebi. Njegovo nezadovoljstvo je toliko da će u zimskom prijelaznom roku zatražiti da ga klub proda. Talijanski su se listovi u ponedjeljak raspisali o nezadovoljstvu brazilskog reprezentativca Adriana koji je nezadovoljan svojim statusom u Interu. Točnije, u planovima trenera Mancinija ispred Adriana su Crespo i Ibrahimović, a takva situacija izuzetno ljuti Brazilca. Isti listovi navode, pozivajući se na bliske izvore brazilskog igrača, da će Adriano u siječnju, kad započne zimski prijelazni rok, zatražiti od kluba da ga proda. I tijekom ljeta dosta se pisalo o nesuglasicama između Brazilca i trenera Mancinija, no do početka sezone obojica su zakopala ratne sjekire. Prema Adrianu se ponašam kao prema bilo kojem drugom igraču iz momčadi. U ovom trenutku su napadački par Crespo – Ibrahimović najbolja opcija za klub, kazao je Mancini novinarima objašnjavajući im razloge zašto Adriano nije u prvoj momčadi. Ipak, primirje očito nije dugo moglo potrajati, te je Adriano ponovno poludio, a ovog puta očito da je napuštanju Intera bliži nego ikad. Nova Brazilčeva destinacija trebao bi biti Real Madrid, klub koji je već odavno zainteresiran za njegove usluge i koji već dugo prati što se događa na relaciji Adriano – Inter te kao mačka spremno vreba da ugrabi priliku i 'otme' Adriana |
|
|
|
|
|
#4463 |
|
Registered User
![]() |
vec je pocelo ludilo u interu
![]() |
|
|
|
|
|
#4464 | |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
Quote:
ja sam rekao da pojma nije imao u ovu utakmicu,a sto je milion puta gore,nije se trudio kolko je trebao ja cu ti isto reci da je on,za onih 15,20 minuta protiv lazia,bio najbolji,ubjedljivo,znaci ja samo realno pricam i glupa ti je ta prica za podrzavanje igraca meni,imas mnogo na ovom forumu ljudi kojim stvarno treba da uputis tu recenicu,ali ti bas nadje pogresnog jer ja da sam takav,davno i ja rekao,ovaj ambro nema pojma...davno bi ja rekao ovaj kaladze nema pojma...ali ne,za kalu sam uvijek pricao da je igrac sa najvise potencijala u nasoj odbrani(naravno posle maldinija koga uopste ne uporedjujem sa nikim,jer nema mu ravnog) i da ce to on da pokaze i tako za mnoge igrace,za razliku od 90%ovoga foruma Last edited by ambro_foreverr; 18-09-2006 at 05:43. |
|
|
|
|
|
|
#4465 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
evo vam stranica na kojoj uvijek bude sašetak poslije utakmice. nekad poslije 2h,nekad pola dana a nekad čitav dan no uvijek bude sažetak i lako ga je pogledat jer nema nikakvih loigiranj,registriranja i sl.
|
|
|
|
|
|
#4466 |
|
Registered User
![]() |
AC Milan approach Sporting Lisbon for Nani
tribalfooball.com - September 18, 2006 AC Milan have approached Sporting Lisbon about striker Nani. Milan made the preliminary enquiry last week and are still to decide whether to make a firm bid for the forward. Bordeaux's Faubert watched by AC Milan tribalfooball.com - September 18, 2006 Bordeaux playmaker Julien Faubert has attracted interest from AC Milan. Milan have made a preliminary enquiry after Faubert, who has made an exciting start to the season in Ligue 1. AC Milan make Real Madrid contact over Cicinho tribalfooball.com - September 18, 2006 AC Milan have made contact with Real Madrid for fullback Cicinho. Aware that Real are keen to cash in on the Brazil international during January, Milan have registered their interest, despite the frosty relations between the two clubs over the Kaka affair. Along with Milan, Cicinho is also the subject of confirmed interest from West Ham United and Roma. AC Milan expect new Man Utd bid for Pirlo tribalfooball.com - September 18, 2006 Manchester United boss Sir Alex Ferguson is considering a fresh move for AC Milan midfield ace Andrea Pirlo. Milan directors are convinced Ferguson is ready to try again for Pirlo, having made enquiries over the summer immediately before and after the World Cup. Pirlo only signed a new contract with Milan last week, but ControCampo this morning says that Ferguson has the midfielder top of his shopping list and hasn't ruled out making an offer as early as January for the World Cup winner. |
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Ovo za PIrla cisto sumnjam jer bi njega samljeli u engleskoj.
|
|
|
|
|
|
#4468 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4469 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Pirlo je Milanov glavni fantasista, nema šanse da ode. A što se tiče Intera...haha...nekad su se dobro držali do pred kraj sezone, pa do sredine, pa sada do 2. kola!! Već se smjenjuje Mancini, prodaje Adriano, kupuje 316 igrača itd...
A Milan...sve je ok. Taktički Carlo dobro rotira, Seedorf je pravi lider ove sezone, još kad proradi Oliveira (jer igra dosta slabo sada ), i Gourcuff se malo uigra, bit ćemo super jaki. Milan-Ascoli 3-1 Pippo, Pippo, Kaka', Bjlelanović KONAČAN PREDICT
|
|
|
|
#4470 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Redoslijed tabele nakon 5.kola:
----SERIA A ---- 1.Acmir 13 2.David 10 3.Mirza 10 4.Maji_tz 10 5.AS 13 9 6.Uvijek_rossoner 9 7.Eve 8 8.Enis 8 9.Irma 8 10.PaoloMaldini 7 11.Josip 6 ______________________________ ----SERIA B ---- 1.Shadow_hunter 6 2.Ambro_forever 5 3.King Tiger 5 4.Mrki 4 5.Lang 4 6.Warp05 4 7.DeejaySale 4 8.E-Milan 3 9.MilanistaMostar 2 10.Adnan 1 11.Blejim 1 _________________________________ |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|