![]() |
|
|
#4681 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Ajde dosta s tim sranjima oko Ancelottia, ne trebate ga volit ali molim vas makar malo postovanja prema covjeku koji je za Milan dao sve!!!! Ako danas serete tako po njemu onda cete sutra tako i srati protiv Baresia i Maldinia ili van Bastena ako ikad budo postali treneri Milana (a to ce se sigurno desit) i ako stvari krenu lose. Covjek je kao igrac Milana osvojio sve zivo i nezivo, dao je cijeli zivot za crvenocrne boje a kao trener nam je donio Ligu Prvaka i prvenstvo Italije. Ne trebate ga volit ali makar mu date malo postovanja. Svi bi mi sad tu neke drugacije taktike, neke druge igrace na terenu, itd. Sta mi znamo u kakvoj su igraci formi, koliko snage imaju, dali ih muce nekakve ozljede ili su bolesni. Jer smo svi mi sa foruma svaki dan u Milanellu da vidimo kako koji igrac trenira????? Milsim da nismo i stoga nemozemo vidjeti i znat ono sta Ancelotti vidi i zna!!!!!!!!!!!!! DOSTA S TIME, komentirajte tekme ali nemojte srat protiv Milanovih legendi!!!!!!
|
|
|
#4682 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Lako je nama na manageru il sokeru napravit neku taktiku i sa njom harati svijetom, al ovo je ipak stvarnost.. I glupo mi je to što igrači daju te izjave u novinama, ipak trener je glavni, i treba se poštovati bezobzira kakav on bio... I šta ste odmah digli viku,pa nemožemo ni mi stalno pobjeđivat, bitno je da smo još prvi u LP, pa bolje je i sad igrati loše neg u 1/8 finala....
|
|
|
|
#4683 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
Quote:
potpon se slažem s tobom care :-) ja mislim da je bod kod lilla je odličan , oni su prošle sezone izbacili man utd tak da ono , nije to talijanski kup pa da igramo protiv neke momčadi iz c1 lige , sad pobijedimo doma ove glupe belgijance i več smo jednom nogom u 1/8 finala , a to se tiče taktike milan je s tom taktikom osvojio ligu prvaka tako da kaka nema pravo prigovarat taktitci , jedino mu preostaje da se privikne na nju jer ja mislim da je ta taktika dobra za gostovanja kad prvenstveno ne želiš izgubiti a mi smo mogli pobjedit da je priznat regularan gol seedorf i da je gila bio malo precizniji . sad se treba okrenut utakmici protiv juventusa 2 ( siene ) i pobjedit te jednike pod svaku cijenu , još samo da inter kiksa i tjedan bi bio odličan |
|
|
|
|
|
|
#4684 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4685 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
hvala carlu ali mislim da je bilo dosta...ponavljam...bez obzira na ishod ove sezone vrijeme je za promijene. hvala
radom za boljitak ![]() |
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
OFFICIAL ANNOUNCEMENT
9/28/2006 Yoann Gourcuff underwent a TAC scan this morning which confirmed a cracked rib. |
|
|
|
|
|
#4687 | |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4688 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ma sve dok je Ancelotti trener njegova je zadnja i gotovo. Jer uvjek će on bit odgovoran za rezultat, pa nek ga puste da radi kako zna.
|
|
|
#4689 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Milan-Siena 2:0
Inzaghi Pirlo KONACAN PREDICT |
|
|
|
|
|
#4690 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Samo još jednom da se osvrnem na Inter,neznam da li je ko procitao danas u sportskim izjavu Felixa Magatha prije tekme sa Interom,citiram: Da igramo protiv Milana zabrinuo bi se,ali protiv Intera se nemamo čega bojat,oni nisu momčad!
Strašno,počet će mi biti i taj Magath simpatičan ![]() |
|
|
|
|
|
#4691 |
|
Registered User
![]() |
Milan - Siena 4:1
inzaghi,gilardino,kaka,oliveira KONAČAN PREDICT Last edited by Lang; 29-09-2006 at 09:36. |
|
|
|
|
|
#4692 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
.
Quote:
Rekao sam da u dubini duše vjerujem Ancelotiju,,ali ruku na srce ,on i jest odgovoran za slabiji izhod nekih tekmi,,,a što je on trener,drago mi je samo zbog lige prvaka 2003,i zbog toga što je legenda Milana........,( a ne bih baš volio Van Bastena na klupi AC Milana,onda radije nek ostane Anceloti) Kajem se zbog nekih postova ,jer dođem poslije tekme na internet i jeb----,ga on mi bude kriv, ja sav iznerviran,,, a poslije skontam da nisam u pravu,, i sad mi ga je nekako žao jer se čovjek trudi da i dalje održi Milan u samom vrhu evropskog fudbala,,(a što je teško sa trenutnom postavom,) a svi ga optužuju( pa i ja nekada kada sam ljut...),,nije mu lahko, to je sigurno... ![]()
Last edited by Senahid1; 29-09-2006 at 06:34. |
|
|
|
|
|
|
#4693 |
|
Registered User
![]() |
mislim da je danas berlusconiju rodjendan...nisam siguran al mislim da je...pa mu cestitam !!!!!!
svaka cast covjeku.... |
|
|
|
|
|
#4694 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
.
Quote:
Sretan rođendan Berlusconi (ako upošte i jeste danas) ![]() ---------------------------------------------------------------------- AC Milan 3 - 0 Siena Konačno
|
|
|
|
|
#4695 |
|
Registered User
![]() |
ne znam nesto je...vjerovatno njegov rodjendan zato jer na acmilan.com pise BEST WISHES PRESIDENT i onda tanti auguri il tak nesto i prije toga milanova statistika kolika toga je milan osvojio dok je berlusconi glavni
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|