![]() |
|
|
#4741 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
.
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#4742 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja sam gledao tekmu ,imali smo prilika nismo ih iskoristili
ALI DEFINITIVNO danas trener nije nista kriv i nemojte da serete na njega. Danas su definitivno igraci krivi, Trener sto je imao na raspolaganju i upotrijebio je... Pa 20 min zadnji smo igrali sa 3 napadaca i oni opet neznaju dati gol, sta je trebao ancelotti da on udje i da ga da,,,, i dosta stim sranjima POTPISUJEM ovo Potpisujem ono, napisite sami nesto ako znate... Sezona je tek pocela ali realnost je da igramo lose i igracima treba dobra kazna da se malo trznu iz sna.... ali nesumnjam da cemo se dignutu,ocekujem to odmah poslje rep pauze... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#4743 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
E pa evo ga jos jedan razlog zasto bi Modric trebo doc u Milan!!!!!
Treba nam jedan vezni na ljevoj strani!!!!! ![]() Last edited by KAKA_22; 01-10-2006 at 14:03. |
|
|
|
|
|
#4744 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#4745 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
NAPRAVA UPOLJE
![]() |
|
|
|
|
|
#4746 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
.-
Quote:
Možda je ovo donekle i dobro, otkud mi znamo šta se Ancelotiju "vrzma" po glavi,,,,,,,,,,,,drago mi je zbog sranja u Interovoj svlačionici al se bojim da neće doći do sranja među Igračima poslije ovog danas.. Nadam se da neće, a sad malo u reprezentaciju pa ROSSONERI idemo na Sampdoriu, pa u Belgiju po 3 boda protiv Anderlechta..... ![]() A brine me i to što je Berlusconi napustio tekmu na poluvremenu..............mogu mislit kako mu je bilo. Ne gubite nadu prijatelji!!!!!!!!!!!!!!!!, ko što kažemo-početak je sezone, a ako budemo imali sreće kao dosad u Ligi Prvaka,možda je i osvojimo... Pozz
|
|
|
|
|
#4747 |
|
Registered User
![]() |
Jebiga decki to vam je tak!!!! To je zato sto nemamo Modrica u momcadi!!! Seedorf je sad nula mamina, ali prije je bio Isus u udarcima iz daljine!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#4748 |
|
Registered User
![]() |
Jebiga decki to vam je tak!!!!
To je zato sto nemamo Modrica u momcadi!!! Seedorf je sad nula mamina, ali prije je bio Isus u udarcima iz daljine!!!!!!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#4749 |
|
Registered User
![]() |
Milan je od najbolji klub na svijetu zato sto funkcioniraju kao ekipa!!!!
I nikad ih neki klub poput Intera nece moc dotuc!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#4750 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Kakve su to gluposti o upravi, neću ni komentirati. Pa nije to Dinamo i Hajduk da tjeraju upravu nakon 3 remija. Sve je ok osim Carla i super izmjena s kojima vadimo Cafua ( i ostavljamo Gattusa na desnom beku , i tako i dalje igramo s četvoricom odozada), i umjesto Seedorfa koji je kreativac i može sve s loptom, ulazi Ambro koji služi samo za prekršaje i skok. Oliveira je UŽASAN i što je još gore, totalno sebičan! to je neprihvatljivo za igrača koji je tek sada došao u Milan. Modriću ne bih preporučio da dođe u serie a ako želi ostati živ, čitav, ili kako god hoćete... Pa zamislite duel Vieira-Modrić!! smješno....
|
|
|
|
#4751 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
De se malo opustite svi zajedno ja se zajebavam uprava napolje samo laganini pa milan je ozbiljan klub da bi otpustali upravu nije to Napredak swasta sto se vi brzo napalite....
Ali stoji da galliani nije doveo dobra pojacanja i da sad carlo lose vodi ekipu.... Ali bice bolje samo hrabro naprjed sad ce pauza pa da se to dovede u red pa u genovu po 3 boda Hajmo milano nema predaje !
|
|
|
#4752 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#4753 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
mislim, ja nikad nisam za brzo smjenjivanje trenera... al zbilja mi je već dosta Ancelottia... trebamo se dovest u red! RED, RAD i DISCIPLINA... mogli bi se igrači tog malo prisjetit!
|
|
|
|
#4754 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
ja bih doveo smajića koji bi puno toga dobroga donio na srednjoj strani,prema centru,malo više udesno sa aspiracijama na lijevu stranu ulijevo. mislim da bi to pomoglo da se zamijeni shevchenko.
|
|
|
|
|
|
#4755 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Daj se makni!!!!!! Imaj malo respekta prema Modricu!!!! Jesi ga vidio kak je igro protiv Argentinaca!!!!!! I ti sad njega nebi u Seriu A!!!!Daj se pokopaj!!!! ![]() |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|