![]() |
|
|
#4831 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
nema nista sljedeci tjedan, jos se igraju kvalifikacije za euro, al sljedeci vikend 15/10 acm gostuje kod sampdorie moglo bi biti tesko gostovanje
![]()
|
|
|
#4832 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Pozdrav Zagreb !
Sad cu kvalifikacije za Euro2008, A iduci vikend je gostovanje kod Samp... Nadam se da ce do tada mnoge stvari da dođu na svoje mjesto i da iz Đenove kreće nas POBJEDNIČI niz koji će trajati JAKO JAKO DUGOOOOOOO... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#4833 |
|
Registered User
![]() |
moraju stvari doc na svoje mjesto, gledo sam prosli vikend acm-siena na PINKbh zivciro sam se previse i jos sam stavio u kladionici cistu jedinicu poludio sam golman od siene se nakrko red bulla poludio je od branjenja, al sampdoriu trebamo nakantat mada ce bit tesko, e da i oliveira me nije bas impresionirao skrt je na loptama
![]()
|
|
|
#4834 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
.
@Enis,
nije mi baš drago zbog tih avatara, al eto možemo bar to imati malo "slobodnije".......valjda mi je potpis OK, sem onog"BHF", al de nek to stoji, nije ništa previše Bit će za:ebano kod Sampdorie, (sjetite se prošle godine),a 18.10. Anderlecht- AC Milan! Pozz
Last edited by Senahid1; 07-10-2006 at 15:37. |
|
|
|
|
|
#4835 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Et neznam što je moj vitez sa ljiljanom na štitu (avatar) mogao ikog uvrijedit po bilo kojoj osnovi, al nije bitno......
|
|
|
#4836 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ej nije do mene to samo da znate, meni su rekli tako. tako su se slozili ostali. a to za potpise da vam kaze da se o tome raspavlja vec evo duze vrijeme jedno vrijeme su kako znate bili i iskljucili pa su vratili. za sad ce ostat al ce i tu biti neke promjene kako se cini.
|
|
|
|
#4837 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Quote:
Joooj,jedva čekam....!Valjda neće biti razočaranje nego 3 boda ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4838 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
.
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#4839 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
A strogih pravila... Pa administatori foruma su gori od mojih roditelja kada je o tome riječ... haha Ali eto valjda su u pravu...
E Enis smijel se pričat o repkama? |
|
|
|
|
|
#4840 |
|
Registered User
![]() |
hrvatska ponistila andoru 7-0, simic odigrao dobru utakmicu odnosno uopce nije imao nikakvog posla, ovi iz andore su turbo amateri
![]()
|
|
|
#4841 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma moze se o repkama kako da ne
.
|
|
|
|
#4842 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
![]() |
vozdra raja.o avatarima mislim da bi trebali biti samo od najrazeg nam kluba,pa valjda je stranica za rosonere.pa ljudi kaKo smo losi samo 2-2 protiv moldavije pa to je katastrofa.
|
|
|
|
|
|
#4843 |
|
Registered User
![]() |
i mene zacudilo kak ste odigrali tak lose mi smo ponistili andoru al vidicemo kak ce bit u srijedu protiv engleza aj hvala bogu da im ne igra gerard, brijem da ce bit ludilo u gradu i kupio sam kartu za sjever dolje, bice krcate tribine
![]()
|
|
|
#4844 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
he he... i ja idem na sjever dolje
bit će loodilooo jel ima kakvih vijesti o Oliveiri? i kaj s Milan Manijom? ne bumo se valjda raspali ![]()
|
|
|
|
#4845 |
|
Registered User
![]() |
neznam nis od oliveirinoj seki, a tek sam prije par dana doso na ovaj forum sa nogometnog magazina, a nadam se da se nece raspat bilo bi steta
![]()
|
| Tags |
| balkan |
|
|