![]() |
|
|
#4846 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4847 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
.
Quote:
GRČKA .,,čekamo te u srijedu na vrelom Bilinom polju,,, samo hrabro i punim plućima- usput da čestitam: -Makedoncima na 1bodu u Engleskoj -Slovencima na pobjedi protiv Luksemburga -Srbijancima na pobjedi protiv Belgije -Hrvatima na pobjedi protiv Andore, _____još da je samo BiH pobjedila,sve članice EX Yuge bi pobjedile---- Samo da se ovako nastavi Možete li zamisliti da BIH pobjedi Grčku, a Hrvatska Englesku? to bih volio jer ne volim Englesku i Grčku!!!!!!! POZZZ
|
|
|
|
|
#4848 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
E sve je to ok al šanse za plasman su umanjene!
|
|
|
|
|
|
#4849 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma daj onaj Blaz nema pojma svega mi, tip je poludio neznam on neke tam igrace uvodi a igraci mu sjede na klupi koji igraju bolje od pola bh sastava.
svaka cast hrvatima , samo mi krivo sto kranjcar nije dao go ![]()
|
|
|
|
#4850 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
razvalicete vi grcku stavljam cistu jedinicu u kladi ,a jaaakoooo se nadam da cemo dobit englesku bice jebeno lagano vec u podne na trg i pivicu pod ruku, a za blaza sliskovica nemam bas neko veliko misljenje o njegovom trenerskom radu , trebali su mu dat pedalu kad je htio otici
![]()
|
|
|
#4851 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
![]() |
zdravo ljudi! ja sam jos jedan od onih koji je lud za milanom i kad sam vidio ovaj forum nisam mogao a da se ne prijavim!
od subote krece pobjednicka serija!! ![]() |
|
|
|
|
|
#4852 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
ako englezi igraju kako sto su igrali protiv nama razbicete ih na veliko
hvala na cestitkama Senahid zao mi je sto ne ste pobjedili ali to ti je znas kako se opustaji kad igraju protiv slabih reprezentacija dobrodoso lukaka ![]()
|
|
|
#4853 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
A kako god blaž je do sad najbolji izbornik no s onakvim kadrom se bosanci nikad plasirat neće...plus stanje u dražavi tome doprinosi jer se ne zna ko pije a ko plaća...jebi ga. pola ljudi što igra u toj reprezentaciji ne daje svoj maksimum jer ne osjeća pripadnost nego samo dobru šansu da se proda vani...nažalost.
englezi padaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#4854 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
alo acmir bio sam ove ljeto tjedan dana u skopju i 3ipol tjedna na ohridu sa curom njezin stari je od tamo, prejebena zemlja izlasci i cuganje, bilo je prejebeno sljedece godine brijem ponovo ic tamo puno mi je bolje na ohridu nego kod nas na jadranu, FORZA ACM ovo je bilo malo off topic
|
|
|
|
#4855 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ej DJ kolko ce vas cirka izac cjeli put sa kartom, nekaj sam sa kompicem planiro prosle sezone ic na acm-lazio prek neke agencija iz ljubljane put i karta su bili oko700kn, al bilo je u drugom mj kad su bili rokovi pa nismo mogli ![]()
|
|
|
|
#4856 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4857 |
|
Registered User
![]() |
ja cu doc tak nes prije 6 mozda pol 6 mislim da ce bit dovoljno, to protiv arsenala tak mi je zao kaj nisam bio u zgb al jebiga bice mozda slj godine jos takvih tekmi, za kaj si uzo kartu
![]()
|
|
|
#4858 |
|
Registered User
![]() |
frend je uzeo za sjever gore- u cetvrtak mi je ispit pa sad se ubijam da sve naucim da mogu na tekmu-kad malo pogledas, osim sjevera, sve ostalo je preskupo
|
|
|
|
|
|
#4859 |
|
Registered User
![]() |
a da malo su skuplje zato sam iso cekat kad je pocela prodaja u pol10 ujutro i ceko do 12 al sam kasnije cuo da si mogo kupit bez problema i sljedecih dana, al nema veze jedna jedinica na kladi bi sjela ko kuca
![]()
|
|
|
#4860 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
poz ljudi , nije me par dana kad ono imamo 2 nova člana kojima želim dobrodošlicu
sad upravo čitam da je milan zainteresiran za dovođenje Emrea iz Newcastlea pa me zanjima što vi mislite o njemu , i za još nekog Rinaudoa ( stoper ) iz siene za kojeg nikad čuo a što je najbolje lik je u sieni posuđen iz palerma pa baš nisam siguran u njega , ako nije mogo izborit mjesto u početnih 11 u palermu kak če onda u milanu |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|