![]() |
|
|
#4876 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
ne nemrem sad ic samo sam me zanimalo bicu na ovom forumu pa ono ak cu odlucit ic na koju tekmu javim ti imam jos jednog kompica, hvala pozdrav
![]() za uclanjenje u fan klub cemo se cut preko pm
sad svi ljudi plava lica znaju gdje je SAVICA ![]() http://img221.imageshack.us/img221/4404/mojasobaov0.jpg Last edited by acm-zgb; 09-10-2006 at 14:00. |
|
|
|
|
|
#4877 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
uključujući i mene!!! wuhu! ![]()
|
|
|
|
|
#4878 |
|
Registered User
![]() |
nisam se jos bio pripremio(citaj nisam skupio pare malo sam prevec putovo ove god) za ovaj derbi jos poso trazim sad sam faks zavrsio al na uzvrat idem ziher il ak ogbo da jos i prije
![]()
|
|
|
#4879 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
.
hendikep za BiH repku, nema Barbareza, al ne gubim nadu... ima Spahić-moj prezimenjak
![]() @ ono za Broccia neko je pomenuo da se bori za Milan skoro kao Gattuso, e pa nije tačno, Gattuso ne staje cijelu tekmu, ima kondicije, voli Milan koliko mu je Veliko srce,,i igra 100X bolje od Broccia i nemojte više porediti Gattusa sa Broccijem,isto tako i Maldinia (to oko borbenosti) jer su Maldini i Gattuso srce MILANA I kada je Ambrosini mogao zamjeniti Pirla ili Gattusa???' ne budite smiješni %%%%%% Da je Seedorfu srce ko` u Gattusa,ne bi nam ni trebao napad( malo uveličavam, al eto) pozzz ![]()
|
|
|
|
#4880 |
|
Registered User
![]() |
sta si se uzjebo
reko sam da je broki brutalno losa kopija gattusa, i vidis da ambrosini ulazi ili umjesto pirla znaci da ga pokusava zamjenit al nisu ni priblizno isti tip igraca pirlo ima profinjene lopte i on je za mene umjetnik dok mi je ambrosini ko brocci stvoren samo za orat ![]()
|
|
|
#4881 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Igrači poput Ambrosinia ili Brocchia su potrebni svakoj ekipi, a pogotovo u serie a. Pirla često mijenja Ambrosini jer je Pirlo dosta slab u fazi obrane, a s Ambrosiniem dobijemo na skoku i čvrstoči. Brocchi ipak ima malo bolju tehniku od Gattusa ili Ambra, ali je nizak, što je njegov možda i jedini hendikep. Taktički su svi dobri, što je najvažnije.
Što se tiče naše vezne linije, vidljivo je da je jedina karika koja popušta Seedorf jer više ne igra obranu. Naš zadnji vezni je Pirlo, i od njega baš i nemamo nekakve prevelike koristi u fazi obrane tako da je vrlo važno ispred njega imati DVA čvrsta igrača. Gattuso je car za faulove itd, a Seedorf je uz to što je igrao dobru obranu bio je savršeni tehničar ( dolazimo do zaključka o savršenom igraču ). No sada nam treba pokretljiviji vezni na Seedorfovom mjestu. Savršen bi bio Gerrard, ali čini se da je to mjesto namjenjeno Gourcuffu.
|
|
|
|
#4882 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
ma jašta mrki...
neko je spomenuo kako gattuso voli milan itd. i ja volim milan ali sumnjam da bi me primili da čistim kopačke a kamoli da igram... tako ja i mislim o igračima tipa brocchia,ambra pa čak i cara svih careva gattusa. dovodit takve igrače plus sad di natale,ne znam gdje to vodi. uvijek neka obrana i sranja. pičkasta igra. to samo vodi jednoj stvari - otkaz carlu i bojim se kakin odlazak jer čovjek skoro pa nema s kim igrat zahvaljujući tim famoznim "razbijačima". jebo ih di natale kad ne mogu torresa kupit,tj. neće ali eto život se nastavlja.pogledajte ovo ako niste http://www.youtube.com/watch?v=e2X_I-1xyLg Last edited by milanista mosta; 09-10-2006 at 19:23. |
|
|
|
|
|
#4883 |
|
Registered User
![]() |
Gourcuff se dobro pokazao u tekmi protiv AEK-a,i opet nisam siguran da li bi mogao zamjeniti Seedorfa na toj lijevoj strani , opet kad se Seedorf upuca, i onaj njegov šut......
to je nezaboravno,,, opet vidjeti ćemo kako će to izvesti Anceloti,, sve u svemu od Sampdorie pa nadalje , više nema zafrkancije kao dosad.... P.S. jel ko gledao Juventus - Sampdoria, bilo je 0-4 na Juventusovom pomoćnom stadionu. prava su propast, a možete mislit da nam ovako dođu na San Siro,, uuuuuuuu! Pozz ![]()
|
|
|
|
#4884 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
![]() |
znate sta?GATUSO JE CAR! MALDINI IMPERATOR JEDAN I NEPONOVLJIVI! I tu se nema vise sta raspravljati. a sto se tice brochia on je nula , pa gdje on ima bolju tehniku od gatusa,pa to je smijesno
|
|
|
|
|
|
#4885 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Trebali bi dovest onog napadaca iz rivera, ne znam kako se tocno zove, lik je stroj za golove i jednog desnog obrmbenog umjesto cafua i to je to.
Procito sam da se itneresiraju za stakelenburga umjesto dide. |
|
|
|
|
|
#4886 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
Quote:
ko je taj stakelenburg ???? još ćemo dovesti romaria za napad , pa kakvi su sad to igrači ??? |
|
|
|
|
|
|
#4887 | |
|
Registered User
![]() |
.
Quote:
|
|
|
|
|
#4888 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Stakelenburg je golman Ajaxa, a ovaj iz Rivera, Gonzalo je sad dao 2 gola Boci, netko je već stavio link na njegove golove na YouTube.
|
|
|
#4889 |
|
Registered User
![]() |
stakelenburg je onaj bezvezni golman iz ajaxa.nemogu da vjerujem da su zainteresovani za njega.Treba BRAIDU pod hitno smijeniti,taj covjek nemoze ni iz nase lige nikog dovesti kreten pravi.Dali je ikada sebastiana freya gledao ?
|
|
|
|
|
|
#4890 |
|
Registered User
![]() |
One time Van Basten said to me: Why do Milan keep winning while the others don't?
I answered: Marco, we want to remain in the memory as a side that wins in a certain way, we must entertain the public because it's just not the winning that counts.' - Arrigo Sacchi |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|