![]() |
|
|
#4921 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Navodno je Milan gledao Ćorluku u srijedu protiv Engleza i zainteresiran je za njega!Kako igra u zadnje vrijeme bio bi dobar za nas,ali da li moze tako u kontinuitetu?
![]() |
|
|
|
|
|
#4922 |
|
Registered User
![]() |
Edo Maajka & Frenkie - Tribute to BH Fanaticos
Ne znam jel tko to vidio il ne...al ono, ajd da postam to.. Nego, ma kak nisu pokrali Bosnu gledo sam ja ono protiv Spanjolske isto u Spanjolskoj..to je bilo smijesno(!) sta su im napravili sudci, ono 6minuta najmanje produzio bez ono nekog razloga osim da se igra dok ne zabije Spa gol... I u Bosni sad nedavno, nemogu se sjetit koja tekma tocno, al ono protiv Spanjolske je legendarno.
|
|
|
|
#4923 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
dajte dosta o bosni ovo je milanov forum. ako hoćete nešto razmijeniti možete na privat. nema smisla više....
mrki je spominjao a ja opet napominjem da je forum u velikim problemima te da će se ugasit ako se ne skupe pare brzo. treba svaki mjesec 160 dolara da bi forum ostao živ. šta se više ljudi uključi,pojedinačno će svi manje davati,dakle svima će bit lakše. svi sigurno mogu dat 10 dolara mjesečno,ko god kaže da ne može laže samo je fora u tome kako poslati pare do odredišta. mrki,jesi ti upućen u to kako se pare,što je najvažnije,sigurno,mogu poslat administratorima? dajte ljudi,pokažite da volite ovaj klub. idemo se riječi na djela. hvala. Last edited by milanista mosta; 12-10-2006 at 22:25. |
|
|
|
|
|
#4924 |
|
Registered User
![]() |
Milanov direktor Ariedo Braida otputovao je u Amsterdam kako bi sa čelnicima Ajaxa razgovarao o mogućem dovođenju njihovog veznog nogometaša Wesleya Sneijdera. Rossoneri su svjesni kako će teško doći do svoje prve mete Ronaldinha, a 22-godišnjeg nizozemskog reprezentativca vide kao jednu od potencijalnih zamjena.
Sneijder je igrač koji bi svakako bio pojačanje za Milan, s obzirom na odličan udarac sa obje noge, pregled igre, kao i činjenicu da je njegova igra uvijek podređena momčadi, a ne vlastitom isticanju. Vjeruje se kako bi čelnici Ajaxa pristali prodati Sneijdera za odštetu u iznosu od oko 10 milijuna eura. konačno nešto konkretno !!!!!!!!!!!!!!!!!p.s. vele da milan priprema 90 mil. za ronia s tim da bi otkupna klauzola bila 125 mil. i da bi se "manekenu" trebalo davat 12mil po sezoni. lijepo,lijepo... Last edited by milanista mosta; 13-10-2006 at 04:34. |
|
|
|
|
|
#4925 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
160 dolara mjesečno je sveukupna cijena. Što više ljudi, svatko manje daje. Što se tiče Ronaldinha 100mil. je previše. Za te novce možemo kupiti 3,4 VRHUNSKA igrača i popraviti desni bok, vezu i špicu, možda i golmana iako je Dida car.
|
|
|
|
#4926 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
Jednostavno ak nisi gledao ovo o čemu pričaš (znači ak nisi gledao BiH tekme) ne komentariši... Pa misliš da mi sve bacamo na sudiju i FIFU ili UEFA ili koga već??? Pa mi znamo da mnogo igrača koji su prošli kroz repku igraju sam onako. Nemaju veze s BiH!!! Nemaju nikakve korijene u BH!! Ali ima i onih koji se bore za ovaj grb! Najveći primjer: BARBAREZ Legenda, najveći čovjek u BiH.. I igrama na terenu i postupcima van terena! A možda si to "lopovi talijani" shvatio previše ozbiljno. Ko god da je rekao nije mislio ništa loše. Šta ti je ba? Uglavnom napisala sam sve sudijske "greške" koje su nas koštale odlaska na EP/SP... Svako ti ono što sam napisala može potvrdit... Ali ako se vi ne možete, iz nekih meni nepoznatih razloga, pomiriti s tim da i BiH ima tim (u pravom smislu te riječi) eto neka vam... Ali imamo mlade nade! BH mladu repku je 8 minuta djelilo od plasmanu među 8 najboljih repki Evrope... ali (naravno, vi koji niste gledali reći ćete da je ovo još jedan pokušaj opravdanja) sudija je opet sve upropastio... A o BHF-u sve govore njihova djela... Tu je i sajt www.bhfanaticosi.com gdje možete saznati sve o toj navijačkoj skupini... O njihovim ciljevima, itd... Milanista_mosta drago mi je što si porekao ono da BiH uvijek svaljuje krivicu na druge i što si skontao da nas jednostavno ne žele vidjeti na EP/SP!!! Malo ne kontam to poređenju Turska u EU - BiH na EP/SP ali eto... Ma ne vjerujem ni u što dok ne bude "na papiru"... Ti transferi Ronaldinha, Drogbe itd. su sama nagađanja! |
|
|
|
|
|
|
#4927 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ja sam mu rekao preko PM šta mislim o njegovom postu.-
to da smo mi iz Bosne "seljačine", to je bilo očigledno vređanje, već sam se duboko razočarao u neke sa foruma! Pozz
|
|
|
|
#4928 |
|
Registered User
![]() |
znate šta je zanimljivo? to da se niko poslije mog posta o problemima foruma,osim mrkog,koji je jako dobro informiran o tome,nije dotako te teme nego non-stop prepucavanja oko toga ko je koga tobože uvrijedio. bravo navijači! dobro je moj brat reko "svi se vi samo internet navijači". dakle kad treba nešto konkretno,niko ništa.
Last edited by milanista mosta; 13-10-2006 at 06:59. |
|
|
|
|
|
#4929 | |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Quote:
P.S:Inace ocito mislim da su talijani lopovi, al eto jadan navijam za Milan koji je vidi vraga, talijanski klub, takodje sam jos i navijao za njihovu repku na svjetskom kad sam morao trpit izljeve gnjeva zato sot navijam za njih. Last edited by King tiger; 13-10-2006 at 07:14. |
|
|
|
|
|
|
#4930 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ne valja ovo nikako nije dobro da se vrjedjamo jes da smo svi s balkana zaludjeni i sto su nas uspjeli neki ljudi posvadjati i ocigledno da i dan danas neki to ne shvataju al eto svako neka ispred svoje kuce pocisti....to sto si ti iznjeo da se mi nismo nikad prosli na sp i ep si u pravu al to je sasvim normalno drzava koja je prezivila sto nijedna i u novije vrjeme nije koja jos nema uredjenu drzavu koja ima viruse od ljudi koji jednostavno vole druge drzave i bale za njima a zive ovde kod nas nama NAS kisik uzimaju to je sasvim normalno al mi sto smi napravili je ravno cudu ovo sto smo se malo trznuli dosli sebi sto nesto pokusavamo proradi onaj inat u nama bosanski i mi smo takav narod ocemu uvijek najbolje da nas ljudi znaju po nekom ne po ratu ili genocidima.......
dalje ako shvatas ista i ako si pravi balkanac sve ces ovo skontat isto tako kazes da su se sve druge repke prosle na velka takmicenja samo pogledaj sastave i pogledaj gdje su rodjeni i gdje su naucili prve fudbalske korake ti igraci iz tih repki sve ce ti bit jasno sad kad bi ti ja poceo nabrajati i dokazivati zasto se ja ponosim sto sam bosanac i sto od TEBE TRAZIM DA SE IZVINES ZA OVO VRJEDNAJE trebalo bi da iskucam u wordu sedam dana pa da citas i uzivas.....samo cu ti rec jedno ime na koje mozes da gledas otvoreni usta i da se poklonis Safet Susic nije djaba TITO reko jebes zemlju koja Bosne nema i jednom jedan stari cica reko treba nas balkance sve pobit pa naselit nekakav normalna svijet da uziva u svim ovim ljepotama ja se izvinjavam svima al kao patriota i ponosni bosanac sam morao da reagujem i unaprjed se izvinjavam ako sam nekog slucajno povrejdio nije mi bila namjera... sad o milanu najzad ronnie ce izgleda doc u milan sveki dan su sve vece sanse danas je njegov brat i ujedno manager izjavio da je milan u pol poziciji kad je u pitanju ronnie i da bi moga prec u ljeto 2008 sto je po meni kasno il sljedece sezone il nikad
|
|
|
#4931 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Sta je sada? Sada se svi ljutite ha? Sada je ovo moje bilo uvreda a ono vase prije sarkazam.
|
|
|
#4932 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
![]() |
Rekao Sam Ti Sve Idiote Na Private.
|
|
|
|
|
|
#4933 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Nekako si mislim da više neću dolazit na ovaj forum,a kad vidim ove postove neće mi ni falit!ŽALOSNO
Ajd bok svima |
|
|
|
|
|
#4934 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ako si ti milanista mosta dodji sad 28 na derbi
, cujem neshto da ce doci BBB i toricida malo mi je to smijesno pravo hehe sto mroate zvat ostale da dodju na utakmicu BH premier lige . I to da smo seljaci opet govori samo o tvojoj kulturi al et sta ti ja mogu. a to sto se tice ronia nikako mi se ne svidja puno para na jednog igraca trosak pravi neznam sta oni kontaju sta ce sa ovim igracima koji imaju preko 33 godine ko ce ih zamjenit roni mozda . neznam nikako mi se ne svidja kako sada stvari stoji. eto ja reko kad se prica o repkama uvjek ce doci do nekog sranja . i ti AS13 nema te ,odjednom dodje iskalis se preko tastature i sad si neka faca . RA
|
|
|
|
#4935 |
|
Registered User
![]() |
tako ti je kad se stvari povjere nesposobnim ljudima.... jebi ga. đe onaj david da riješi ovo,nema smisla više?
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|