![]() |
|
|
#4951 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Ja ne znam ,,na asistenciju Kake , Kaladze je pogodio i spasio nas najgoreg, ako gore i može biti, Inzaghi je promašio sve što se može promašit......
Pirlo je cijelo vrijeme sjedio na klupi, a poslije je ušao Oliveira umjesto Gilardina,,,,, Anceloti je opet nešto srao sa Broccijem,,, sad imamo 5 bodova i past ćemo još više na tabeli...... U gadnim smo problemima,,, u Belgiji je pobjeda neophodna,,,,, :_____________________________________________________________ Svakim danom je sve više šanse da će Ronnie u Milan,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, _______________________________________________________________________ pozzzzzzzzz
|
|
|
|
#4952 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
Yeba im pas mater usranu.....koji im je qurac ???
koji je ovo vec remi zaredom ..... 58. mozda ??? i to jos smo skoro spusili.....kad je bio onaj prvi remi mislili smo da cemo sljedecu tekmu morat rasturat....tak smo i misli nakon drugog remija....i tako stalno....i ja sad opet mislim da bi anderlechta trebali rasturat i da je tu zbilja neophodna pobjeda al vjerovatno cemo zasrat opet nesto....PAS IM MATER YEBAL |
|
|
|
|
|
#4953 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
![]() |
Pa ljudi mi smo smijesni ! treba podhitno smijeniti ancelotija,jer ovako se vise nemoze, nemamo nikakve igre,igraju nam dva razbijaca u prvih 11, cast gatusu ali brochi je smijesan! pa kako on moze uopste igrati u milanu, bolji je vogel 100 puta od njega bio ! UPRAVA NAPOLJE !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#4954 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#4955 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma nista nemoze mi ovako igrat vishe, Berlusconi ko Pasalic ,ko da ga nije ni briga za team , dok ne dodje do promjena nece biti bolje bar ja tako mislim neznam sta onaj carlo misli onom svojom glavom lud je tip, treba dovest nekog pod hitno.
PS : milanista mosta zavidim ti samo na jendoj stvari ![]()
|
|
|
|
#4956 |
|
Registered User
![]() |
Polako ,Berluskoni je uvijek mislio na Milan, šta sad on može uradit Milanu da bi on bolje igrao (nije prelazni period).,
Sinoć je Anceloti izveo skoro najjaču našu postavu,(sem Pirla) i mi odigramo 1:1,.Nešto ne štima u timu,ili nismo uigrani il je neš drugo..al nije do Ancelotija, uostalom i prošlu su sezonu loše startovali,tako je i ove godine...... Ako ne pobjedimo Anderlecht u Belgiji, nema nas,nayebbali smo...... Vjerujem da će Anceloti nešto uraditi ,pa da dobjemo taj anderlecht,, Berlusconijev potez čekamo u januaru,, Pozz
|
|
|
|
#4957 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
gledao sam utakmicu prekon neta na nekom kineskom programu, na malom ekranu jer kad stavim full screen onda mi igrači izgledaju kao da sam uzeo LSD, prelijevaju se neke boje itd...
Uglavnom, to je bilo loše, ali ništa nije bilo gore od naše taktike jučer. Mi gubimo 0-1 i Ancelotti vadi Cafua i Jankulovskog i uvodi Kaladzea i Boneru. Tako da smo u trenutcima kada smo gubili u ekipi imali: Nestu, Maldinia, Kaladzea, Boneru, Brocchia, Gattusa... lukavo zar ne??!! To je takozvana faza zavaravanja protivnika! Skoro sam se rasplakao kad sam vidio sta radi taj idiot Carlo. Mi smo jedina ekipa u Europi koja od početka sezone koristi rotaciju, i uz to vrlo nedosljedno jer KAka' igra baš svaku tekmu. Samo čekam da mu netko slomi nogu pa da vidim šta če Carlo genijalac smisliti onda. Sve je ovo sprdačina, od Brocchia na mjestu razigravača, do Cafua koji igra potpuno alibi nogomet, pa do Sedorfa koji ne može napraviti više od 5 sprinteva u poluvremenu. Nemam riječi za ovaj taktički i igrački kaos.
|
|
|
|
#4958 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
a mora cojk rotirat ako su u timu mislim vecina tima preko 32 godine kako oni mogu izdrzat 90 minuta igre to nije moguce , i onda padne im forma i neogu da igraju slijedecu tekmu ili je igraju a odigraju je ko k.... jer nemaju adekvatne zamjene , i on ce kupit ronaldhina koji ce zamjenit seedorfa vjervatno a sta je Cafuom,Serghinom,Inzgaijem,Maldinijem, Costacurtom njih ce sve zamjenit jedan Bonera koji opet ne igra u prvi 11.
|
|
|
|
#4959 |
|
Registered User
![]() |
Oddo , Ronaldinho i Drogba , su spas za AC Milan...
i ne dirajte više Ancelotija,slažem se sa Enisom jer čovjek nema sa kom da odigra 90 i nešto minuta, mora nešto mjenjati , a eto ubacio je Kaladzea i čovjek je izjednačio.... danas ona govna (Inter) nekad pred kraj povedoše protiv Catanie,,,joj da hoće sa Spartakom igrat nerješeno,,,joj ljepote - a panike u Interu....................................... U utorak će Anderlecht - Milan prenositi FTV1, pa ko ima neka gleda... P.S., ovo je malo OFF TOPIC: jel zna neko na kojem programu na satelitu prenose serie A : ako neko zna ili ima digitalnu , nek mi kaže preko Private-a,da ovde ne raspravljamo... Pozz ![]()
|
|
|
|
#4960 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
ancelotti koliko je znam nije uopće osobno ove sezone tražio da mu dovedu nekog igrača već mu drugi kroje ekipu. samo da ne rotira sve bi bilo u redu. one formacija protiv aek-a je najbolja s tim da bi ja vadio gattusa i stavio gourcuffa i to je to. zna se..... 4-1-2-1-2 je naša formacija i tu se nema šta srat previše. zna se i to da ambro,brocchi uopće ne trebaju biti u tom klubu a ni ancelotti više. hvala mu ali to je to.
p.s. enise,ja tebi ne zavidim ni na čemu ![]() |
|
|
|
|
|
#4961 |
|
Registered User
![]() |
Gattuso: "Vratit ću se u Glasgow Rangers"
Vezni nogometaš Milana i talijanske reprezentacije Gennaro Gattuso obećao je navijačima Glasgow Rangersa kako će još jednom zaigrati za taj klub, prije nego što okonča svoju profesionalnu karijeru. Gattuso je proveo jednu sezonu na Ibrox parku, kada mu je bilo 19 godina, a njegova borbenost na terenu donijela mu je veliku popularnost među škotskim navijačima, koji zalaganje na terenu cijene više od svega. Nakon prve sezone u dresu Rangersa, došlo je do smjene na klupi, a nizozemski stručnjak **** Advocaat nije, poput svog prethodnika Waltera Smitha, imao puno povjerenja u Gattusove nogometne vrijednosti, tako da je ubrzo prodan Salernitani za 4,5 milijuna eura, a 1999. godine prešao je u Milan. Gattuso je ipak ostao vezan uz Škotsku i tvrdi kako će se jednog dana sigurno vratiti. "Ne znam kad će se to dogoditi, ali sam siguran da će se dogoditi. Jednostavno se moram vratiti i to je obećanje koje sam dao sebi i predsjedniku Rangersa Davidu Murrayu. Razgovarao sam sa Davidom u kolovozu i rekao mi je da su mi vrata uvijek otvorena. novac neće biti nikakav problem. Znam da prolaze kroz teška vremena, a ja neću ići tamo da zaradim mirovinu. Neću ići kada mi bude 35 ili 36 godina. Želim otići dok im još imam nešto za ponuditi. Kada sam odlazio iz Glasgowa, to nije bio odlazak na glavna vrata, bio sam prisiljen izvući se u četiri sata ujutro i osjećao sam se kao nekakav lopov. Osjećam da nešto dugujem navijačima zbog načina na koji sam tada otišao. Oni su mi pomogli da postanem to što jesam i jednostavno se moram vratiti." izjavio je Gattuso. |
|
|
|
|
|
#4962 | |
|
Registered User
![]() |
.
Quote:
Najveći problem koji sada ima AC Milan ( ako pričaš istinu) Pa nije moguće, iskreno ne vjerujem da bi Gattuso to uradio,,,on je legenda nad legendama.........................nezamjenjivi igrač sredine terena i vrijedi kao 2X Ronaldinha,,,,,,,,,,,,, Možda je to samo trač, al svejedno on je sa nama bar još 5 godina, a i navikli smo na takve stvari,: Stam se vratio u Ajax, a Rui Costa u Benfiku, Dida je najavio da će svoju karijeru završiti u brrazilskom klubu ,gdje je i zaigrao............ tu se vidi kakav je Gattuso kao ličnost, kao karakter--on je sjajan i nezamjenljiv,igra i diše za publiku,za navijače Gattuso - Vladar,kralj,car, igračina,HRABRO SRCE
|
|
|
|
|
#4963 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
to za Gattusa ne znam mislim da je laz ali ako tako misli Boze moj...
Nasa formacija zadnjih 3-4 godine je 4-3-1-2 samo da napomenem,,,, FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#4964 |
|
Registered User
![]() |
ma ja bi sve to počistio. ako je to izjavio,neka odmah ide u neku materinu. ima igrača i uvijek će ih biti. treba dovest diega iduće godine,freda sad u prijelaznom roku,chivua i još neke obrambene a ako barca bude prvak španjolske,nama dolazi rijkaard VRLO vjerojatno jer je on obećo nešto ko gattuso glasgowu,milanu.
MI SMO NAJBOLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() P.S. And' one of the most promising talents of the Argentinian kick. Gonzalo Higuain, 18enne fantasistas of the River Plate,he had entered the aims of Inter and Milan, above all after the shotgun scored in the 'superclasico' of last week against the Boca Juniors. The two Milaneses, however, are not alone in the hunting to the young player. Manchester Utd and Chelsea, in fact, are united in the run to the jewel of the 'Milionarios.' Last edited by milanista mosta; 15-10-2006 at 19:07. |
|
|
|
|
|
#4965 |
|
Registered User
![]() |
1.
Navodno: Ćorluka u Milanu za mjesec dana Ukoliko se ne radi o noćnim fantazijama zagrebačkih nogometnih krugova, izvanredni Dinamovac Vedran Ćorluka mogao bi uskoro, zajedno sa svojim menadžerom Markom Naletilićem, sjesti za stolom i porazgovarati o budućnosti. S druge strane stola, naravno, sjedit će Zdravko Mamić, koji Ćorluku nikada nije uspio vezati za svoju menadžersku agenciju, kao što je to učinio s većinom Dinamovih igrača. Iako je Naletilić novinaru Jutarnjeg lista opovrgnuo takvu tezu, gradom se proširila priča da Ćorluka već za mjesec dana postaje stupom obrane AC Milana. Rossoneri planiraju prestrojiti kompletnu zadnju liniju, i superiorni Dinamovac, koji je zahvaljujući sigurnim igrama ali i podršci Slavena Bilića, unazad nekoliko mjeseci bitno povećao svoju cijenu, nazire se kao jedno od mogućih rješenja. Moderan, polivalentan branič jedna je od potreba Milana, iako će Naletilić, u namjeri da najsočnije detalje ostavi daleko od sfera javnosti, kazati da to nema veze s istinom. "Milanu takav igrač nije potreban. Pitanje je, može li Ćorluka igrati ono što u Milanu igra Cafu?" - kazao je. Pitanje je samo je li Naletilić ovo rekao prije ili poslije nakon što je kontaktirao Zdravka Mamića i uputio ga u stanje na tržištu. 2. Sneijder u milan? Milanov direktor Ariedo Braida otputovao je u Amsterdam kako bi sa čelnicima Ajaxa razgovarao o mogućem dovođenju njihovog veznog nogometaša Wesleya Sneijdera. Rossoneri su svjesni kako će teško doći do svoje prve mete Ronaldinha, a 22-godišnjeg nizozemskog reprezentativca vide kao jednu od potencijalnih zamjena. Sneijder je igrač koji bi svakako bio pojačanje za Milan, s obzirom na odličan udarac sa obje noge, pregled igre, kao i činjenicu da je njegova igra uvijek podređena momčadi, a ne vlastitom isticanju. Vjeruje se kako bi čelnici Ajaxa pristali prodati Sneijdera za odštetu u iznosu od oko 10 milijuna eura. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|