![]() |
|
|
#4966 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
SQUAD FOR ANDERLECHT
10/15/2006 GOALKEEPERS: Dida, Fiori, Kalac DEFENDERS: Bonera, Cafu, Costacurta, Kaladze, Maldini, Nesta, Jankulovski, Simic MIDFIELDERS: Brocchi, Gattuso, Kakŕ, Pirlo, Seedorf STRIKERS: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira, Guerci (n°28) |
|
|
|
|
|
#4967 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
![]() |
bice to jedna duga i teska utakmica ! ako ne pobijedimo anceloti treba ici odma iz kluba, neznam sta silvio ceka vise sa njim,dosta nam je bunkera
|
|
|
|
|
|
#4968 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
Hrvatska inače ima sjajnu odbranu , tak da ne sumnjam u kvalitete Ćorluke,,,, Koliko on ima godina, ako je iznad 30, ne bih ga volio u Milanu(imamo dosta penzionera)...................................................................................... @Snajder bi bio pomoć, ali i Ronnie Paolu Maldiniu je meč protiv Sampdorie bio 962 oficijalni u dresu AC Milana, i jedina bi mu želja bila da odigra 1000 meč, Ovo mu je 23 sezona Serie A, svaka sa Rossonerima Bit ću prvi: Anderlecht - Ac Milan ----------0-2------- Inzaghi 2X Pozzz ![]()
|
|
|
|
|
#4969 |
|
Registered User
![]() |
P.S. i ko ti je taj Guerci, ne znam ni kak izgleda, ???
FORZA MILAN
|
|
|
|
#4970 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ćorluka ima 20 godina, a sad već jako zrelo igra i izleda na terenu. Englesku je odradio ko da je već 100 takvih utakmica igrao. Za njega je Bilić još dok je bio u mladoj repki rekao da će bit jedan od boljih svjetskih obrambenih igrača.
Trebalo bi Carla maknut, mislim nije on kriv kaj ima takve igrače, al jednostavno zbog osvježenja, Milan je već pročitan, imaju svoju taktiku i postavu koje se drže već godinama, a u praksi se sve svodi na potez pojedinca, najčešće Kake, prošle godine je Sheva svojim golovima odlučivao. Valjda će bit bolje. ![]()
|
|
|
#4971 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
evo sad baš sjednem za komp i surfam malo i vidim da je david beckem odbio produljenej ugovora sa real madridom i da želi napustiti real sljedečeg ljeta , a što je najbolje za njega se interesiraju Inter i narovno naš dragi Milan . ako njega dovedu onda neznam ko je tu lud , stvarno ih ne shvačam
|
|
|
|
|
|
#4972 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
![]() |
nemojte samo beckhama.....
usput, posta ste svi milanisti, posjetite moj blog o MILANU na http://acm1989.bloger.hr |
|
|
|
|
|
#4973 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Trenera ne treba mijenjati do kraja sezone, ali mislim da će nakon ove Carlo ipak otići. Moja postava za Anderlecht: Dida-Bonera-Nesta-Kaladze-Jankulovski-Pirlo-Gattuso-Seedorf-Kaka'-Pippo-Oliveira.
Anderlecht-Milan 1-2 ?, Inzaghi, Kaka' KONAČAN PREDICT ----------------------------- Što se tiče Čorluke, nije loš, i vrlo je mald. Može igrati i stopera i beka, iako beka igra dosta defenzivno što baš i nije ono što nama treba. Ali bolje on nego Favalli i takvi transferi.
|
|
|
|
#4974 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Spominje se opet Ronaldo za zimski prijelazni rok da dolazi u ACM, on je ok, dobar igrač, al opet nije on neko rješenje, nije ni on što je nekad bio, al možda proradi, vidit ćemo. U svakom slučaju netko treba jer od svih ovih napadača nitko nije dao gol već 5 ili 6 tekme, evo i zadnji je dao Kaladze.
![]()
|
|
|
#4975 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
nije problem u napadačima uopće!! Problem je u tome što imamo 3 "pozicije" u ekipi koje uopće ne funkcioniraju: Cafu, Seedorf, i trener( ako se to može nazvati pozicijom). Ako pogledate Cafua malo bolje, vidjet ćete da on više ne može NIKOGA pretrčati, što znači da ne može stvoriti višak na boku. Jankulovski isto tako nije onaj stari i ne možeraditi ono što je Serginho mogao prošle godine, a to je dobijati duele na čistu kvalitetu. Seedorf je spor i njegovo vrijeme je prošlo, on ne može pratiti Kaku niti trčati na Pirlove duge lopte ili se ubacivati u 16-erac na centaršuteve. O Carlu neće ponovo. Ljudi moji, pa Pirlo-Gattuso-Seedorf-KAka' igraju zajedno već 3 sezone i ne mogu spojiti 3 akcije za redom. To je katastrofa.
Stavite Gourcuffa na mjesto Seedorfa, Odda na beka, KAladzea i Nestu na stopere, dobrog trenera ( Lippia ) pa ćete vidjeti kako Gila zabija, kako se igra moderan nogomet. Da ne govorim o toe što bi bilo da uz pippa ili Gilu igra recimo Eto'o ili Henry...
|
|
|
|
#4976 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ma da na m je Capela kao trenera, jest da čovjek igra sa dosadnim taktikama, al u koji god klub dođe, napravo rezultate...
----------- Anderlecht - AC Milan 0-1 ACM: Seedorf
|
|
|
#4977 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Ma ja nama treba trener, ja bih bio zadovoljan Baresiem umjesto Carla .
a to za ovu predict ligu sutra cu se ja naci sa Davidom pa da vidim sta cemo dalje hocel se to nastavljat il ne . ..
|
|
|
|
#4978 |
|
Registered User
![]() |
-------------------------------Dida---------------------------------
Bonera-----------Nesta-------------------Šimić------------Kaladze-- -------------------------------------------------------------------- ----------------------------Pirlo------------------------------------ --------Gattuso----------------------------Gourcuff---------------- -------------------------------------------------------------------- ------------------------Kaka--------------------------------------- --------------Gialrdino-----------------Inzaghi---------------------- Nek priča ko šta hoće, al meni Gourcuff pravo igra i često dolazi do lopte, brz je i snalažljiv i to nam treba na lijevoj strani,, Kaladze je dobar u defanzivi, a zna i ići naprijed po boku------------, Šimić je u dobroj formi (Engleska, Parma...) i dobar je stub obrane.................. Inzaghijeva glava je uvijek tu gdje treba... I to je za mene rješenje protiv Anderlechta.. @Ćorluka 20god. ,ja sam za da ga dovedemo u Milan,,, @Beckham NE NE i NE @Ronaldinho Da @Ronaldo DA , uklapa se u italijanski nogomet,,,, @Snajder DA @Lippi , Capello , Guus Hidink ,Da ------svi ostali NE, bolje nek stoji Anceloti @Curki ---dobar ti je blog @Mrki ,sjajno komentarišeš utakmice,igrače ,formacije, svaka čast @BHF ,Mirza,Enis ,,,sretno sutra u 12:00 h (znate na šta mislim), POZZ SVIMA ![]()
|
|
|
|
#4979 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
![]() |
-----------------------------dida-----------
----------bonera-------nesta------------maldini------------kaladz -------------gatuso--------------pirlo---------------sedorf------------ -------------------------------kaka----------------------- ----gilardino---------------oliveira---------------------------------- Mrki Slazem Se Sa Tobom Za Cafua I Jankulovskog Ali Nikako Za Sedorfa,pa Covjek Je Strava!!!!!!!!! Nema Boljeg Igraca Njegove Tipe Na Svijetu Od Njega.ima Odlican Sut, Brz Je,pregled Igre I Niko Nije Jaci U Duelu Od Njega Zar Ne?????? Last edited by ENIS; 16-10-2006 at 14:02. |
|
|
|
|
|
#4980 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
WEKI slijedeci put kad budes piso ovu formaciju nemoj sve u jednom redu
![]()