![]() |
|
|
#4981 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Anderlecht - AC Milan 0-2
Kaka, Inzaghi KONACAN PREDIKT
A.C. MILAN & F.K. VARDAR ![]() Life ends when you stop Dreaming; Hope ends when you stop Believing; Love ends when you stop Caring; so Dream, Believe and Care. Life is really beautiful! Last edited by Acmir^; 17-10-2006 at 12:10. |
|
|
|
|
|
#4982 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Napadači nam i nisu toliki problem,a ni veza, mislim da bi nama sada najbolje došla dva brza i prodorna bočna igrača, koji bi zamijenili Cafua i Serginha, Serginho možda može dobro odigrati još 1 sezonu, ali vidi se da i na njeg počinju uticati godine, dok je Cafu već premoren, Kaladze i Bonera su pravi defanzivci (doduše Kaldzeova "prirodna" pozicija je centralni u odbrani) i oni nam mogu služiti kada želimo igrati više zatvorenije.
Sjetite se samo naše igre prije 2-3 god, kad je Cafu još bio "svjež" pa gotovo svi napadi su išli preko njegove strane... @Senahide, nije sutra neg u četvrtak u 12.00h ![]()
|
|
|
#4983 | ||
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
.
Quote:
Quote:
Za ovo u četvrtak, ja sam pogrešno čuo ili razumio ,(pardon), @ANDERLECHT - AC MILAN,, ![]()
|
|
|
|
|
#4984 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
hahahahahahahahahahahahahaha
tako ste se vi meni smijali kad sam ja prije par mjeseci spomenula Ćorluku! aha....? al nejde on nikud. to vam sad već mogu reć da se ne nadate previše..... ja bi bila najsretnija kad bi došao baš k nama... al ostat će u Dinamu bar ovu cijelu sezonu, ako ne i drugu.... nejde on nikam. nedaj Bože!
|
|
|
|
#4985 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
anderleht - milan 0 - 4
gilardino, inzagi, kaka, seedorf KONACAN PREDIKT |
|
|
|
|
|
#4986 | |
|
Registered User
![]() |
.
Quote:
Volio bi da bude pobjeda,makar i od 0-1, ![]()
|
|
|
|
|
#4987 |
|
Registered User
![]() |
.
@ eve, kako znaš da ne ide nigdje, ko bi odbio ponudu za AC Milan?????
Uostalom svejedno mi je,, dajte malo predviđanja, pa večeras je tekma POZDRAV ----------------*FORZA MILAN*`////////////////////////////////////////////// --- ----------------
Last edited by Senahid1; 17-10-2006 at 05:48. |
|
|
|
|
|
#4988 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Anderlecht - Milan 2:0
![]() |
|
|
|
|
|
#4989 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Anderlecht - Milan 0-3
Pipo, Kaka, Oliveira KP Pa vrijeme je da nekog i dobimo! ![]()
|
|
|
#4990 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
evo ja kazem 1-3
uvijek primimo jedan gol a za nas x2gilardino kaka ![]()
|
|
|
#4991 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
HA ha to da Ćorluka dolazi u Milan ha ha dobar vic zaista...
Pa sta vam je ljudi svima svaki dan sve vise i vise nam kvarite ugled sa takvim pricama i bla bla bla.... Mozda jest dobar igrac ALI NEMA KVALITET ZA AC MILAN i toga postanite svijesni... Dalje, mislim da nam trebaju 2 bocna igraca takodje 2 vezna i jedan napadac (a ako se pippo oprosti onda 2 ) i jos golman ako Dida odluci otici,a sve upucuje na to. Moja prva postava bi izgledala ovako: ______________________Buffon (Amelia)________________________ _____Alves_______Nesta______Kaladze(Simic)______Marcelo______ __________________________Pirlo_____________________________ ____________Gattuso (Snaider)__________Gourcouf (Sedorf)_______ ___________________________Kaka'___________________________ ____________________Torres________Drogba___________________ |
|
|
|
|
|
#4992 |
|
Registered User
![]() |
Sve ove nove igrace koje sam naveo :
1 golman, 2 zadnja bočna. 1 vezni mozda 2, i 2 napadača , mogli bi dovesti za one pare koje Berlusconi daje za Ronaldinja (80 mil Funti = 120 mil eura) po moim proracunima to bi nam taman doteklo a ako se vec trener bude mijenjao to i nije tako skupo i iscupali bi negdje i taj novac... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#4993 |
|
Registered User
![]() |
Anderleht : AC MILAN
1 : 2 Kaka' i Gilardino Konačan Predict |
|
|
|
|
|
#4994 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Čorluka ima 20 godina, i ima sve predispozicije da bude bolji od npr. Šimića. Vidjet ćemo.... tekma je na FTV-u, ali tamo mi je loša slika
nema veze, sigrno netko od mojih prijatelja ima dobar FTV pa ću se ubaciti večeras ![]()
|
|
|
|
#4995 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Anderleht-AC Milan 0:3
Pippo,Gila,Kaka Konacan Predict!! Moggi in shock AC Milan talks tribalfooball.com - October 17, 2006 Disgraced former Juventus director general Luciano Moggi has been linked with a sensational return to the game at AC Milan. Il Giorno says Moggi had a dinner meeting with Milan vice-president Adriano Galliani on October 5 where a position at the San Siro was discussed. Milan president Silvio Berlusconi is said to be keen to find a role for Moggi at the club. Znam da je triball ali fakat ni takve str nebi smjele da nas dovode u vezi s ovom mafijom.......
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 17-10-2006 at 08:30. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|