![]() |
|
|
#5011 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
dakle milan - inter i velež - zrinja isti dan
? dakle tu je 1(kec) pa 2(dvica)...taj dan se kod mene vrti gudin!!!!!!!!! juhu... da,sve kad se globalno sagleda ipak je ovo večeras bilo loše. puno igrača treba,novi trener...nije to onaj milan. pirlo je imo dosta neobično loših pasova,pa kaka i seedorf...mlaka igra bez agresive. napadači nisu toliko loši koliko su odsječeni od ostatka. ipak kad ekipa kompletno ne igra dobro tu uvijek trener nastrada. carlo zbogom... p.s. gledajuć ovaj link http://www.youtube.com/watch?v=2-BollLyguE mogu samo reć dovedite tog babela!!!!! Last edited by milanista mosta; 17-10-2006 at 21:48. |
|
|
|
|
|
#5012 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja sam gledao tekmu i mogu vam reci da su jedino SEDOFR i KAKA' bili na nivou...
Pa vi pricate protiv sedorfa sinoc je imao samo jedan ppgresan pas i zaista se trudio ali Pirlo je bio taj koji nas je sinoc kocio na sredini... Treba se traziti zamjena i za Sedorfa i jos par njih ali on je ipak sinoc bio sa Kakom ,Didom i Nestom najbolji u nasoj ekipi... Bonera neiskusan i mislim nedovoljno dobar za Milan, nadam se da grijesim i da ce uskoro pokazati nesto vise ali... Inzaghi po obicaju propustio 2-3 DOBRE šanse, ali sve u svemu pobjedi se negleda u zube... Lagano Palerma odradit, pa se spremat da ga i komšijama zapaprimo... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#5013 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Dobar vam je taj Babel!!! Ak niste gledali Hrv-Eng Evo vam sazetak!!!http://www.youtube.com/watch?v=rbsOKWp4uY0
|
|
|
|
#5014 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]() Jebga ono sinoć je bilo slabo, imali smo više loptu u posjedu ali sa njom nismo ništa radili kako treba, igra se bazirala na dodavanjima na centru, Dida, Nesta, Kaka, Seedorf naši najbolji igrači sinoć, ostali zakazali... Pa mi smo na klupi imali same defanzivce Costacurta, Šimić, Maldini, Cafu, Brocchi, jedino je tu još bio Gila, šta da se slučajno povrijedio neko od veznih, Kaka nedo Bog, on bi garant ubacio Brocchia il Costacurta i tak nam totalno zatvorio igro, nekontam ni ja više Carla, al bitno je da smo donijeli 3 boda, za nadati se da će u buduće biti bolje... I sad sam konačno i ja uvidio da nam je ipak prijeko potreban jedan dobar napadač, jer jebga s ovima koje sad imamo teško da možemo šta napraviti, nema ko dati gola....
|
|
|
|
#5015 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
ovaj babel je prava zvijer , mali je odličan , bilo bi dibro da dođe kod nas , samo se bojim da ne završi ko zlatan ibrahimovič ( u nizozemskoj je ubijao i onda kad je došao u italiju nemože prdnut , jebote mogu i ja zabit 4 gola u cijeloj sezoni a da igram skoro sve utakmice )
po meni bi bilo najbolje da dođu snaider i drogba ( može i babel ) a nak raju sezone ronaldinho što se tiče jučerašnje utakmice važna su 3 boda i izlazak iz krize , a vi što pljuljete po milanu i jučerašnjoj utakmici zapitajte se koja bi momčad pobijedila utakmicu da ima igrača manje i još igra u gostima , nije to neka žnj liga , ipak govorimo o ligi prvaka a momčad koja igra u ligi prvaka nije slučajno tamo došla |
|
|
|
|
|
#5016 |
|
Registered User
![]() |
i da , da vas podsjetim na prošlu sezonu i ligi prvaka , man utd je bio zadnji u skupini , a na oko je bila lagana skupina ( lile , benfika , man utd i sad se više ne sječam ko je bio 4 klub ali nije bio neki jaki tipa milan , barelona , real )
možda nam igra nije sjajna kako bi mi to željelji ali ipak smo pobijedili što je najvažnije ( samo pogledajte juventus ili chealse , oni ne igraju lijepi nogomet a stalno pobjeđuju , važna je pobjeda a ne dojam , ko če vas pitat za 5 godina dal ste igrali lijepo nogo če pitat dal ste pobijedili ) a što se tiče carla njega ostavite na miru , ipak on zna u kakvom je stanju momčad i tko nije u formi , on igra sa igračima koje ima na raspolaganju i ne žali se kak nema desnog beka ili neku bolju špicu , ako mislite da trebamo imat više igrača ili zvijezda onda navijajte za inter |
|
|
|
|
|
#5017 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ma sve to stoji, al nema baš ni pobjeda, prije ove su bile 4 utakmice nerješene. I od toga neke koje se moralo dobit (Siena doma), nešto treba mjenjat to je sigurno, jer nema ni igre ni golova, svodi se sve na pojedinačne bljeskove, najčešće Kake...
Mislim da je 4ti klub bio Villareal (nisam siguran). Sva sreća da mi imamo ovakvu skupinu, to se da rješit, al dalje sa ovakvom igrom nećemo moći. A Boneru bi jako novčani kaznio za ono jučer, kakv glupi karton, ajd da je spriječio njihovu akciju il nešto, al zbog napucavanja lopte, smješno, za igrača kluba kao što je Milan da čini takve gluposti. Šta da je bio neki bolji protivnik. U svakom slučaju vrijedna pobjeda, al na jedvite jade. Nema nikakve lakoće u igri, sad me pred svaku utakmicu strah kako ćemo proći... Sve si mislim pa moraju više krenut igrat i zabijat kako se spada, al od toga ništa. Neznam samo koliko će dugo i Silvio to trpit. Forza Milan! ![]()
|
|
|
#5018 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Baš bih volio vidjeti milan 3 utakmice za redom bez kake, pa da vidimo šta će onda biti od silnog trenera Ancelottia. Sad se može žaliti da nema igrače, a kada je imao Cafus u formi, mlađeg Maldinia, Rivalda, Rui Costu i KAku u isto vrijeme, Shevu,Pippa,Gilardina kojega će sada uništiti itd.... ni tada nismo igrali sa 100% mogućnosti.
|
|
|
|
#5019 |
|
Registered User
![]() |
Ma dobar je MILAN, samo teba staviti u igru igrace koji su u dobroj formi. Kad ja vidim da igra Gilardino koji nije dao gola 100 godina, a Pippo sjedi na klupi ne znam sta bi. Sad nam je laka grupa, ali dalje ovako necemo moci. Ne moze nas Kaka' izvlaciti svaku utakmicu.
![]() |
|
|
|
|
|
#5020 |
|
Registered User
![]() |
jedno pitanje , jel zna netko možda di je naš dobri stari admi DAMIR18 ????
poslo sam mu več par poruka al ni traga njemu , ako netko zna nešto molim da mi kaže na privat |
|
|
|
|
|
#5021 |
|
Registered User
![]() |
SIBIRSKA LJEPOTICA
Superpippo osvojio i Eugeniju 25-godišnja ruska mankenka proslavila je slikanje za magazin Maxim Filippo Inzaghi je potvrdio reputaciju strijelca bez premca. S velikim uspjehom zabija golove i na ljubavnom planu, a šarmu napadača Milana nije odoljela ni prekrasna ruska manekenka. Poznati zavodnik iz Serie A postigao je puno golova u svojoj karijeri, ali s jednakim je uspjehom osvajao ženska srca. Kralj šesnaesterca, nogometnog ali i životnog, svoju je reputaciju nepogrešivog strijelca opet potvrdio na ljubavnom planu. Posljednja žrtva neodoljivog Superpippa je 25-godišnja ruska mankenka Eugenija Doreckaja. Mlada ljepotica s Istoka široj je javnosti postala poznata nakon fotosessiona koji je mnoge ostavio bez daha. A njezinu besprijekornu figuru sklesanu u sibirskim prostranstvima mogli su vidjeti čitatelji magazina Maxim. Napadač Milana i talijanske reprezentacije te lijepa Eugenija upoznali su se u lipnju za vrijeme Svjetskog prvenstva u Njemačkoj, kada je i počela njihova storia d'amore. Ruskinja je već tada otkrila njemačkim novinarima da je jako zaljubljena u jednog nogometaša, ali nije rekla da se radi o Filippu Inzaghiju. Tako se još jednom potvrdilo da 'crveno-crni' bombarder sa San Sira ne može odoljeti šarmu lijepih žena. Eugenija Doreckaja je nova djevojka na Inzaghijevoj impresivnoj listi Što stvarne, što izmišljene Pippu su pripisane veze s manekenkama Samanthom de Grenet i Aidom Yespicom, bivšom plavokosom hostesom Elenom Barolo (koja je trenutačno u vezi s napadačem Tprina Stelloneom) te sportskom novinarkom Ilarijom D'Amico. dakle,to http://images.sports.cn/2006/10/17/1354319444.jpg je razlog što ni on ne zabija,barem ne na terenu ![]() Last edited by milanista mosta; 18-10-2006 at 12:02. |
|
|
|
|
|
#5022 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Nije Pippo ni lud, nemože na dva mjesta zabijat, a očito je gdje trpa!
![]()
|
|
|
#5023 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
Nije ni čudo ,koja riba,,,samo nastavi Inzaghi,ja sam uz tebe,hehe Al zabijaj brate malo i za Milan Chelsea prebio Barcu,,,aaaaaaaaaaaahhhhhhh---neke,,onaj naš bivši se slomio ,al je sve fulo,žao mi ga nešto,nema čovjek sreće Pozz svima ![]()
|
|
|
|
|
#5024 |
|
Registered User
![]() |
baš gledam pregled na hrt-u. diego opet igra kao što su pisali da igra u santosu. de rossi pravi veznjak. villa iz valencie odličan. ima igrača na bacanje samo treba posegnut malo dublje u đep. ovaj babel vrijedi više od 5 mil. eura koliko naši daju. vjerojatno će im ga bolton ili neki takav klub preuzet...
zna li ko kad se yoann vraća? |
|
|
|
|
|
#5025 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma jao utakmice veceras, nekako mi je drago sto nemoze sheva zabit go , nek vidi da se zajebo sto nas je ostavio . a ronie isto nishta nigdje cojka samo mu treba stavit flaster i on nemoze maknut nigdje , ja ga nih poslije ove tekme u milan ni za kake pare .
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|