![]() |
|
|
#5026 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Menije isto drago zbog Ševe, imao sve u Milanu, al je htio više i evo šta je dobio, nije sve u parama. Al onaj Drogba je iz utakmice u utakmicu sve bolji, trebalo bi njega dofurat, sam sumnjam da će ga Chelsea pustit.
![]()
|
|
|
#5027 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Chelsea nije htio dat Drogbu ni prošle sezone,kad nije bio nešto posebno,,,a sad ga tek neće prodat,,,,mada mi on bio ono što milan treba u napadu......................................
Kad se igraju sljedeće tekme AC Mlana u Serie A i CL? Inter je mogo i zgubit 2 boda,imali su malo i sreće.............govna Pozz
|
|
|
|
#5028 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Dida ostaje u Milanu
MILANO - Iako je prije dva tjedna brazilski vratar Dida napustio pregovarački stol s čelnicima Milana rekavši da će na kraju sezone napustiti klub, dopredsjednik Galliani je u četvrtak izjavio da se pregovori ipak nastavljaju. Dida je navodno ima nekoliko sjajnih ponuda iz Engleske i želio je napustiti klub, no uvjeti koji su mu ponuđeni u novom ugovoru navodno se nisu mogli odbiti. - Dida će u sljedećih nekoliko dana potpisati novi ugovor. Uoči utakmice s Anderlechtom u Bruxellesu sve smo dogovorili - rekao je Galliani. Drago mi je da je tako, dobar je golman, a ako će i ić negdje dobit će Milan odštetu. ![]()
|
|
|
#5029 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
slijdecu utakmicu u seria A je protiv Palermo u nedelju u 20:30, a u ligi sampiona na 1 novembar Milan-Anderlecht
Dida ce potpisati novi ugovor? to je sjajna vest ako je ovo tocno
|
|
|
#5030 | |
|
Registered User
![]() |
.
Quote:
Hvala Acmir^ , To za Didu ,,sjajno!!!! Eh sad u januaru napravit dobar potez sa kupovanjem igrača i eto nas ,,,,,,!!! Galiani ti si sila!!!! Pozzz
|
|
|
|
|
#5031 |
|
Registered User
![]() |
Bio na utakmici Anderlecht-AC Milan,potegao 1200km(one way),ali za onakav GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL......
Kake zaista se isplatilo pogledati ga uživo.Bravo nostri raggazzi, MILAN4EVER
|
|
|
#5032 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Milan i Roma mogli bi se naći u dvoboju za mladog brazilskog reprezentativca Marcela, koji trenutno igra za brazilski Fluminense.
Očekuje se da interes za mladog igrača, a i njegova cijena na tržištu, poraste nakon što u listopadu zaigra za svoju reprezentaciju u prijateljskim susretima protiv Ekvadora i Kuvajta, za koje ga je izbornik Dunga pozvao nakon odličnih predstava u matičnom klubu. Roma već duže vrijeme prati Marcela, ali novinari javljaju kako se u utrku za njegov potpis uključio i Milan, koji bi ga želio dovesti već u siječnju. Isti izvor navodi kako je nekoliko predstavnika talijanskog kluba promatralo utakmicu Fluminensea i Cruzeira, kako bi pogledali nastup Cruzeirovog napadača Wagnera, ali je njihovu pozornost više privukao nastup Marcela. Marcela u Milanu vide kao idealnu zamjenu za njegovog sunarodnjaka Serginha, a njegova cijena na tržištu za sada je prihvatljivih šest milijuna eura. |
|
|
|
|
|
#5033 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
U Milanu već razmišljaju o božićnoj kupovini a navodno su potcrtali imena dvojice igrača iz Serie A. Prvi je branič Palerma Leandro Rinaudo a taj 23-godišnji igrač je trenutno na posudbi u Sieni.
Šuška se da igrač ne bi prešao na San Siro do ljeta međutim posao bi trebao biti zgotovljen već ove zime. Rinaudo je počeo profesionalnu karijeru u Palermu u drugoj ligi 2001. godine a nakon toga je kratko igrao za Varese, Salernitanu i Cesenu. U Milanu žele obnoviti ostarjelu obranu a također ih zanima i stoper Davide Mandelli iz Chieva. Međutim također su u klubu svjesni da im je napad izgubio na kvaliteti odlaskom Ševčenka pa su tako bacili oko na napadača Udinesea Antonija Di Natalea. Oliveira se još nije snašao u Italiji a Gilardino i Inzaghi nisu u nezaboravnoj formi tako da bi Di Natale, koji može igrati i na krilnim pozicijama, lako mogao sletjeti na San Siro. Dodatni je plus činjenica da Udinese ne igra u Europi pa bi igrač mogao nastupiti i u Ligi prvaka. Udinese će za njega tražiti oko 5 milijuna funti dok će u Milanu nastojati u drugom smjeru poslati Marca Borriella. |
|
|
|
|
|
#5034 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Di Natale, i ti tipovi?? sta je to? Jedino je Marcelo prava investicija, ovo sve oistalo je samo krpanje.
|
|
|
|
#5035 |
|
Registered User
![]() |
Vidjećemo šta je prava investicija
ne kupiti nikog-to nije investicija.................... Valjda ćemo dobit palermo--------trebalo bi------ neće me bit par dana pa da malo prije počnem sa predviđanjem.... AC Milan - Palermo 3-0Gilardino,Kaka,Gilardino..... mislim da će Gili proraditi u nedjelju..... Pozz!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#5036 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Evo novine i tv stanice u brazilu su objavile da ce marcelo u real madrid na ljeto jos jedan vrhunski talenat i velika sansa koja nam treba napoziciji ljevog beka propusteno veoma tuzno .......
nasa strategija kupujmo starije [u]sve je losija!!
|
|
|
#5037 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Milan - Palermo 2-1
Pippo, Oliveira Amauri KONACAN PREDIKT
|
|
|
#5038 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Ja mislim da bi trebalo kupit za napadaca Eduarda iz Dinama!!! Covjek bi bio pravi napadac kad bi otisao u neki bolji klub kao sto su Milan, Bayern, Real, Arsenal.....
P.S. I cuo sam da su Arsenal i Bayern ponudili za Modrica svako po 9 milijuna eura!!! A za Eduarda ce PSV ponudit 8 milijuna eura!!!! A za Vedrana Corluku se (kolko sam ja cuo) zanima nas omiljeni klub AC Milan
|
|
|
|
#5039 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
Ma ljudi ja donosim sreću Milanu odnosno moj SMS, ne Enis? haha ![]() Ljudi ja imam novog "idola". To je Abramovićeva žena ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5040 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]() Irma nisi to valjda prešla na onu stranu Šta je bolan ssa Sejom??? ------------------------ AC Milan - Palermo 1-0 ACM: Seedorf
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|