![]() |
|
|
#5116 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
![]() |
Ljudi, bolje ne moze! Veceras sud odlucuje hoce li biti smanjenja kaznenih bodova!
Citao sam na talijanskim stranicama i gotovo je sigurno da ce Milan dobit smanjenje kazne. To ce podignut moral prije derbija i sutra onda ocekujem barem 2 :0!! |
|
|
|
|
|
#5117 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ja se ne mogu registrovat na acmilan.com,,,,,,,,nešto fali,,ja mislim da je za ono mobile blog
Pomoć, ak neko zna,,eki
|
|
|
|
#5118 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
Kod mene je uspelo.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5119 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ljudi ja vas pozdravljam uoči mog odlaska na derby. Želim Vam ugodno gledanje tekme i naravno uživanje u pobjedi naših Rossonera! Ona maskota o kojoj pričate se zove Milanello, kao Milanov trening centar. Ako vam nije teško, pošaljite i meni to na mail, što god to bilo
![]() [email protected] Milan-Inter 1-0 Inzaghi Konačan predict ------------------------------- FORZA MILAN! INTER MERDA!
|
|
|
|
#5120 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
e sretniče....
![]() |
|
|
|
|
|
#5121 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
[email protected]
aj drug salji to i dobordosao na mm 20-MAN SQUAD FOR DERBY 10/27/2006 GOALKEEPERS: Dida, Kalac. DEFENDERS: Bonera, Cafu, Kaladze, Maldini, Nesta, Jankulovski, Simic. MIDFIELDERS: Ambrosini; Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakŕ, Pirlo, Seedorf. STRIKERS: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 27-10-2006 at 11:44. |
|
|
|
|
|
#5122 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Neko je tražio sliku naše maskote Milanella, imam je ja, nek mi sam pošalje svoj mail...
Neg vidim svi dajete svoje mailove, da vam nek pošalje neš, pa evo i moj: [email protected] (primam sve, osim virusa )Što se tiče tekme sa pacovčinama biće jebeno, al jebga za nadat se pobjedi, mada sa našom igrom malo strahujem, nema nam ko dat gola.... --------------------------- AC Milan - inter 1-0 ACM: Pirlo KONAČAN PREDIKT
|
|
|
#5123 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Dobro dosao eki...
pa kad svi zele daj i meni to posalji... hvala [email protected] Bit ce tesko sutra ali imam neki osjecaj da ce nasi pruzit nevjerovatno DOBRU partiju. i da cemo ih natrpati kao i 2001 ha ha ha 6:0 ha ha ha mrki SRETNO i dobar provod... nadam se da cemo slaviti i tim naravno i vama upotpuniti put... pozdravi mi DJ Saleta... moja prognoza : MILAN : Inter 3 . 1 Inzaghi,Kaka,Gila i Crespo KONACAN PREDICT FORZA AC MILAN FORZA B H FLast edited by uvijek_rossoner; 27-10-2006 at 12:04. |
|
|
|
|
|
#5124 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Dobrodošli svi novi članovi mm-e i vas sve srdačno pozdravljam nako nekon vremena.Na početku želim da kažem NE preko pm-a nego JAVNO:''MILANISTA MOSTAR-MIJENJAJ POTPIS ILI ĆEŠ BITI BANOVAN,OSTALI TKO GOD NEMA AVATAR U PREDZNAKU MILANA ODMAH ĆE BITI BANOVAN,DALJE, JOŠ ĆE NEKI BITI BANOVANI ''BEZ RAZLOGA'' JER SU SE NEDOLIČNO PONAŠALI U ZADNJIH MJESEC DANA,ZA MILAN PRED LEAGUR-SVI REZULTATI ĆE VAM BITI ZBROJENI,A VI SAMO NASTAVITE PISATI IH!!!Posebno naglašavam da NITI jedna replika na moj comment nije potrebna jer su NEKI prevazišli svaku mjeru...A vi ostali ''normalni'' i dalje uživajte u mm-a..veliki pozdrav još jednom...Naravno za avatar se odnosi i na mene da se netko ne bi slučajno uzbudio...
![]() |
|
|
|
|
|
#5125 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Davide, molim te lijepo da prestaneš govoriti prijetećim tonom. Ja neću mijenjati svoj avatar, baniraj me slobodno. Na 6 mjeseci ako može. Sale je već otišao, ako treba otići ću i ja. Sad sam se spakovao i čekam hoće li nam smanjiti broj kaznenih bodova, pozdrav.
|
|
|
|
#5126 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Znaju oni na kakve ja avatare mislim,ti nisi upitan
|
|
|
|
|
|
#5127 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
![]() |
samo milan nije dobio smanjenje kazne!
juve i lazio 8 bodova manje a fiorentina 4 |
|
|
|
|
|
#5128 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
![]() LJudi sutra pobjeđujemo... |
|
|
|
|
|
|
#5129 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5130 |
|
Registered User
![]() |
u stvari...ja sam odlazim...nema smisla više...pozdrav svima i bog.
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|