![]() |
|
|
#5131 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Svima smanjili kazne osim Milanu.... Užas!!!!
Milan - Inter 2-0 Gila 2 KP
|
|
|
#5132 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Mislim da ovi sa suda nisu normalni!!! Kako mogu smanjit kaznu nekoom Juventusu koji jednu utakmicu u cijeloj sezoni nije kupio, a Milanu ne smanjit, koji je isto u cijeloj sezoni mozda dvije ili tri utakmice kupio!!!!
A sada trebamo zaboravit na to trebamo se usredotocit na Inter!! Milan:Inter M 2:1 KAKA, Cruz, Gilardino
|
|
|
|
#5133 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Mislim da su ovi iz Juveta sad potplatili sud da im smanji bodovnu razliku!!!
|
|
|
|
#5134 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
i kaže se BUSOVLJANIN ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5135 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5136 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Nisu nam smanjili kaznu,,,Fiorentina sada ima 0 , a Lazio 7 kao i mi ,,,,to je štimaljka u sudu,čudi me da Berlusconi nije reagovao pa malo i nas progurao,al ustvari ,on je sve uradio time što smo u Serie A,,,treba sve zaboraviti i krenut večeras na plavo-crne smradove i uzeti im 3boda.........
ljudi drago mi zbog Oliveire ono pravo,,,čovjek je već ušao u Ancelotijev "fazon",,i još malo ,pa kad proradi.........AC Milan - Inter 1-0 R.Oliveira ![]() K.P. P.S.jel mi uredu potpis, mislim da nema ništa provokativno,jer ih dosta ne zna o čemu je riječ, a ovi što znaju njima ne smeta(nadam se)... al opet ak nije uredu i ako koga provociram ,neka kaže(al nek obrazloži zašto)...... ![]() Pozdrav svima ,,,sretno onim koji idu večeras na tekmu,,a i onim što ćeje gledat preko TV-a...... oooooo Intere ,plakat ćeš večeras ------------------FORZA MILAN--------------------------- ![]()
|
|
|
|
#5137 |
|
Registered User
![]() |
Volio bi vise nego ista da pobijedimo usrani Inter i nadam se da hocemo. Moje misljenje je da cemo, ako ih pobijedimo, uzeti jedva ( 1-0, 2-1 ) i go/love ce dati Kaka' i Jankulovski ili neko drugi iz odbrane, posto su napadaci u STRASNOJ formi! Daj boze da ova nova 7-ca R.Oliveira bude i upola dobar kao Shevchenko. AC MILAN |
|
|
|
|
|
#5138 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Milan - Inter 2-1
Pippo, Kaka Crespo KONACAN PREDIKT
|
|
|
#5139 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
milan-inter 3:1
kaka seddorf pippo stankovic konacan predict
|
|
|
#5140 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Milan-Inter 3:0
R. oliveira x2 Seedorf KONACAN PREDICT ![]() |
|
|
|
|
|
#5141 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja hocu da se nadovezem na komentare Davida i Milaniste mostar...
Davide u pravu si u potpunosti... i mislim da bi bilo krajnje vrijeme da ko god ima dr klub na avataru da ga automacki banujes i daj im rok do 31.10.2006 ukjljucujuci i sebi... posteno? a ti milanista mostar koliko sam ja upucen na milan_club rijeka ti je dobar znak odnosno MILANOV (ako ga u medjuvremenu ne promjenis), pa onda ne znam koji si ku*ac srao i ovdje stavljas taj drugi ... u ostalom nisi odavno ovdje pa te necemo puno ni zaliti... Ali onaj za kim zalim je DJ Sale, jer zaista milsim da su pojedinci presrali sa nacijonalističkim provokacijama, i naravno decku je prekipilo i otisao je KAO STO CU I JA i dosta nas ovdje ako se nastavi sa takvim sranjima... ja volim bosnu,neko hrvatsku neko ovu onu ali ovdje svi volimo AC Milan i mislim da samo o njemu i treba da raspravljamo... Ja APELUJEM da se Sale vrati i da moderatori i ko vec pocnu raditi svoj posao kako treba jer u suprotnom pitanje je ko ce ostati na MM ... Ne zelim da ovo bilo tko smatra uvredom ... Pozdrav svim novim članovima... A večeras ćemo dati mazu onim pacovima .... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#5142 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Hoće li ijedan program prenositi AC Milan - Inter,,,,,bilo na ovim domaćim ili na satelitu,,,
ako ko zna nek napiše ,Please POZZZZZZZZZZ
|
|
|
|
#5143 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
![]() |
Na teletextu pise da ce PINKBH prenosit
![]() |
|
|
|
|
|
#5144 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
A zbilja sramota da nijedna od TV-a s ovih prostora ne prenosi najveći gradski derbi na svijetu... Šteta, ja još neznam kako ću gledat, možda u kladionici nekoj...
Ajmo Milan, naguzite papke....
|
|
|
#5145 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
e nek si se david vratio ja nisam bio ovdje jedno 7 dana, jer nisam zelio djaba da se nervitam i svadjam sa pojedincima glupanima.
Milan Inter 1 1 seedorf VELEZ MOSTAR et jesil zadovoljan milanista,prodje i ta tekma nadam se da ti je srce na mjestu .sad da se ne bi sramtio djaba bolje ti je skini taj potpis . :
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|