![]() |
|
|
#5146 | |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
Quote:
odi u kladionicu jedino tam mozes, ja cu gledat u sport caffeu od PSK-a i moja prognoza je 3-1 oliveira seedorf kaka ![]()
|
|
|
|
#5147 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
![]() |
veceras ce mo proradit kao tim vidjecete vrijeme je dosta vise blamiranja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hocemo pobjedu
|
|
|
|
|
|
#5148 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
0-2 je,,pravo smo proradili,,nisam ovo očekivao,,,jedan napadač-------???
|
|
|
|
#5149 |
|
Registered User
![]() |
Ej ljudi,, izgubili smo ,,,,al kolko je loše toliko je dobro, dobro smo igrali,,,,
al ono najjvažnije Gilardino je proradio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobro je kak je moglo biti,,,,, ----------------------------------------------------------------------------- Forza Milaan
|
|
|
|
#5150 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Pozdravljam Vas dobre ljude sa foruma ali zbog nekih problema sa adminima odlazim sa ovog foruma,uzivajte i dalje...pozdrav
|
|
|
|
|
|
#5151 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Ma ljudi nismo imali srece!!!! 3:4 u svakom zlu nesto dobro. Dobro je t da je nas Gila proradio!!!! Bilo bi nelose dovest za sredinu Julia Baptistu ili Fabregasa!!!
|
|
|
|
#5152 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Sta reci dobar derby prije svega zacepio je gubicu mnogim anticalcio fanovima inter iskoristio svoje sanse i igrao dobro mora se priznat takodjer po meni je odlucujuce bilo prvo poluvrjeme gdje je carlo(citaj glupan)izveo jednog napadaca a u drugom kad smo napali sa svih strana morali su pasti golovi,opet primamo golove iz prekida to ne valja nikako,sad sve karte na CL ne znam kako al mora se....
Volim castan poraz kad se bore i napadaju.... ps.zao mi je sto daju mnogi ovdje otkaze sve dobri ljudi jebiga nadam se da ce te se vratiti
|
|
|
#5153 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
Sjećate se tekme prošle sezone kad je Inter pobjedio 3-2 golom u zadnjoj minuti? Eh sad se nešto slično desilo... Nažalost opet smo izgubili ali eto Gila je proradio |
|
|
|
|
|
|
#5154 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Pa koji vam je svima???? Malo se posvadjate odmah odete s foruma!!! Sta nemozete malo trpit ono fakat!!!!
|
|
|
|
#5155 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ovo ti je dobar post,slažem se u potpunosti,,,mala za*ebancija i "ja odoh sa foruma,pozdrav",,,nije u redu,,pa koliko će nas ostat Pozzz FORZA MILAN
|
|
|
|
|
#5156 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
![]() |
Ko ono rece dobro smo igrali nema veze!!!!!!!!!!!!!! pa gdje smo dobro igrali 4 gola smo primili to je uzas cisti!!!!!!!!!!!! ljudi su nas pocijepali da nema kake bili bi ko parma losi fuj kakva smo ekipa ove godine nikakve akcije ni kombinacije nemozemo napravit , anceloti treba da ide on nemoze vise nista napravit za ovaj tim!!!!!!!! katastrofa
|
|
|
|
|
|
#5157 |
|
Registered User
![]() |
nešto mi malo postova ovih dana na milanmaniji,,,,
daj ljudi ,komentarišite o nečemu,,,izgubimo 3-4 od najvećeg rivala,,a vas nema,,svi zadovoljni............................dajte.......................niko ne govori 3 posta za 1 dan,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, FORZA MILAN pozz
|
|
|
|
#5158 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Što se tiče avatara, ja sam promijenio svoj,koji nije imao veze sa Milanom, al nije bio ni uvredljiv (vitez sa kopljem i štitom) jer je bilo rečeno DA SVI MORAMO IMATI AVATARE sa simbolom AC Milana, što je meni glupo, baš sam to veći fan ak je na mom avataru neki simbol il igrač ACM, il to nisam fan ak je neka druga slika, meni uopšte nesmetaju avatari drugih klubova, al ono što mi je pravo zasmetalo je potpis u kojem se vrijeđa klub koji podržavam, jebga nema smisla stvarno...mene što se tiče avatari se netrebaju mijenjat, al brate bar nek milanista_mostar promijeni potpis....
|
|
|
#5159 |
|
Registered User
![]() |
AC Mialn - Anderlecht 4:0
Gilardino,Kaka,Gilardino,Oliveira K.P.
|
|
|
|
#5160 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Pa jel imaju kakve svrhe ovi predictovi, mislim ko o tome vodi brigu, znam da je david prije, al on je otišao... Nemam pojma!
Zbilja su zasrali derbi, sva sreća da je Inter u kurcu pa su bar smanjili da ljepše izgleda, al svejedno to je već 5 il 6 utakmica u kojioj ne briljiraju, zbilja strah me svake sljedeće... Trebaju promjene, osvježenja na klupi i u terenu... FORZA MILAN! Ajd bok idem i ja sa ovog foruma, al samo danas.... ![]()
|
| Tags |
| balkan |
|
|