![]() |
|
|
#5161 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Sta je ovo ljudi?
Pa svi su poludeli... Umesto da govorimo o Milanu, ovi se svadjaju o nekim tamo bezvenznim ekipama, pa ako vam je do toga toliko stalo, pa osnujte forume o tim ekipama pa se tamo prepirite do mile volje, a Milan ostavite Milanistima. Milanista od zaceca.... |
|
|
|
|
|
#5162 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Pozdrav. Bio sam na tekmi pa evo vam mali izvještaj:
Na San Siru atmosfera je bila odlična, i što je najljepše od svega, iako su svi navijali i bili uz svoj tim, nije bilo nikakvog nasilja ili provokacija. Navijači Milana i Intera zajedno šeću ispred stadiona i pjavaju, kupuju šalove itd.. to je nešto što je lijepo vidjeti. Od njih bismo mogli svi učiti u čemu je razlika između pravog derbija i sporta, i ovog nacionalističkog sranja kod nas. Naša koreografija je naravno bila bolja Pisalo je nešto ovako: Interisti su 8. i 9. mjesec čekali i dobili - scudetto sramote... tako nešto.O utakmici... Carlo je neviđeni idiot. Toliko me živcira da je to neopisivo. Opet smo igrali s Ambrosiniem i Gattusom, i JEDNOM špicom. Inter niti ovako slabog Milana ne može normalno dobiti, i u 95-min. smo imali super šansu za 4-4, ali je Nesta zasmetao Oliveiri. Inače, od igrača su na terenu najimpresivniji bili Vieira, Crespo, J. Zanetti iz Intera, a kod nas je Kaka' klasa za sebe i uopće nema s kim igrati pravi nogomet. Taj čovjek je nešto fantastično i takvo što još nisam vidio u živo. Kakvo kretanje, pregled igre, driblinzi, koordinacija sredine.....BRAVO RICKY!! Igrao je i naš kapetan Paolo - čast mi je što sam ga vidio na San Siru. Mislim da je scudetto izgubljen, i Inter će postati prvak ( o kako sam teško ovo rekao...), a mi se moramo osvježiti s par igrača i trenerom. Cafu, Seedorf i još neki više ne mogu igrati punim tempom. Marek me dosta razočarao, kao i Kaladze koji je bio OČAJAN. No, MILANO SIAMO NOI!! Što se tiče foruma, predlažem da sklopimo nekakav pravilnik s 10-tak točaka po kojemu će se regulirati forum i kažnjavati oni koji namjerno provociraju. Dakle, dajte prijedloge o ponašanju na ovom forumu. Ja ću kasnije, moram sad na faks ![]()
|
|
|
|
#5163 |
|
Registered User
![]() |
Dragi moji Milanisti,
Evo mesto sto ce vam se svideti...a to je nova maskota Milana http://photos1.blogger.com/blogger/2.../milanello.gif Milanista od zaceca.... |
|
|
|
|
|
#5164 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
@eki,,,na ovoj tvojoj stranici nema ništa,,piše nešto FORBIDEN....
mrki,,,,ev moj prijedlog: 1)nema uvredljivih avatara; 2)nema uvredljivih potpisa,(da se vređa neki drugi tim,država,nacija i sl.) 3)avatar da bude u nekoj vezi sa AC Milanom,,(pa ovo je naš forum...) 4)nacionalne rasprave ,svađanja i sl. pri čemu bi se mogli uvrijediti drugi na forumu, da se vrše preko Private Mesage-a. 5)da se ne raspravlja o reprezentacijama,jer to skoro uvijek izazove svađu među nama,,,,(možemo otvoriti novi thread,,ili preko PM) 6)da se onaj što ovo krši dva puta opomene prije kazne,,,, 7)da se kazni po u zavisnosti od toga šta je napravio -....... nema potrebe više,,,,................ja mislim??? TO je moj prijedlog,,,,vi napišite svoj??????????????????????? POZZZZ FORZA MILAN MILANO SIAMO NOI
|
|
|
|
#5165 |
|
Registered User
![]() |
[quote=Senahid1]@eki,,,na ovoj tvojoj stranici nema ništa,,piše nešto FORBIDEN....
Ne znam u cemu je problem kod tebe kod mene se otvara Milanista od zaceca... |
|
|
|
|
|
#5166 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Otvara se u exploreru, a neće u firefoxu...
Sutra ćemo valjda dobit Anderlecht, i mislim da je više krajnje vrijeme da nekog i razbijemo, a ako nemožemo na San Siru razbit Anderlecht onda neznam koga možemo. Nitko nije odgovorio šta je s ovim predictovima, jel još to ide il ne, s obzirom na odlaske s foruma, i odlazak Davida. A šta se tiće nekih pravila, ja sam za da ih bude što manje, što se više ograničava bilo šta to je, bar meni, kontraproduktivno, a i šta ćemo svi imat iste avatare, iste potpise, isto razmišljanje,... Naravno uz neku osnovnu pristojnost, znai bez vrijeđanja, po nacionalnoj, rasnoj, klupskoj (dobro to svi mrzimo Juve ), ili bilo kakvoj osnovi,....A ako se neznaš drugačije izrazit nego da vrijeđaš onda i nisi za među ljude i neku raspravu... Eto toliko od mene. A u biti da su moderatori od početka radili svoj posao nebi do ovoga ničega ni došlo, već da se odmah čim je netko počeo bilo kako srat da mu se izbrisao post, i upozorilo, pa kad se ponovi izbbacilo ga se (mislin na bilo koga), al eto šta je tu je.Nadam se samo da smo pametniji izašli iz ovog, i da ćemo raspravljat o Milanu na normalan i ljudski način. A ako još netko vodi brigu o predctima: Milan - Anderlecht 6-0 Gila 2, Kaka, Seedorf, Oliveira, Nesta KP FORZA MILAN
|
|
|
#5167 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Milanista od zaceca.... |
|
|
|
|
|
|
#5168 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
sčazem se sa tim tackama mislim da su prihvaljtive , samo jos bih mogo dodat jednu a to je spam, da se znaci ne napise jedan komentar od 2 rijeci il samo ono da citira tudji post i napise slazem se il neshto tako u tom fazonu .
|
|
|
|
#5169 |
|
Registered User
![]() |
nak moje predviđanje,,malo mjenjam,al eto
AC Milan - Anderlecht 4-0,,,,,,
|
|
|
|
#5170 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Milan - Anderlecht 3-0
Kaka, Gila, Oliveira Konacan Predikt
|
|
|
#5171 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Mislim da bi Milan trebo da razbije ove likove iz Anderlechta!! Ako njih ne dobijemo doma barem 3:0 onda neznam sta bi trebalo da se napravi!!!
Milan-Anderlechta 5 - 1 KAKA 2, Gila, Oliveira, Seedorf KP
|
|
|
|
#5172 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Danas smo pisali neki intervju o sebi kao mi smo neka poznata faca!! Ja sam naravno bio naj igrac na svijetu i igro sam za Milan
!!! Bio sam tipa nesto KAKA, samo bolji(znam da mislite da je to nemoguce, ali jeb'ga sve je moguce ) uglavnom ja jednom iz razreda kazem da napise AC Milan, i on napise ace minjan (i lik nikad nije cuo za taj klub, kako morate biti glupi da nikad ne cujete za naj klub na svijetu )!!! I zbog njega sam dobio jedva 2!!! Baba mi se smilovala i dala 2 !!
|
|
|
|
#5173 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Raja mislim da ne morate vise stavljati te prognoze,
jer dečko koji je pokrenuo igru i bio zaduzen za sabiranje bodova nije vise na ovom forumu,tačnije napustio nas je pa eto da se nemucite ili ako hocete za svoju dusu prognozirajte pa da vidimo ko ce kad pogoditi rezultat... ha ha ha...Sutra razbijamo belgijance i ulazimo u formu... A Scudetto NIJE IZGUBLJENO tacnije i juve nam je prosle sezone u jednom trenutku bjezao cini mi se 13-14 bodova pa smo ih zamal okrenuli ,a kamoli ove gubitnike iz komsiluka... zato nada zadnja umire... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#5174 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
a nemojte to da propadne ja bih nastavio vodit da imam vremena al nisam ni ja neshto sa vremenom dobar zato ko bude cesce na forumu nek nastavi vodit evidenciju a ja cu se uzet od davida prosle rezultate pa cemo to sastavit jer ne bi bilo fer da to propadne sad.
|
|
|
|
#5175 |
|
Registered User
![]() |
slažem se, Enis,,,ako bi mogao postaviti ovdje te rezultate,,te način na koji se boduje,,da znamo,
moglo bi nas više sabirati te bodove.................................................. Pozz svima FORZA MILAN
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|