![]() |
|
|
#5191 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
KAKA rules!
!!!!
|
|
|
|
#5192 |
|
Registered User
![]() |
Covjece!!!!! Mozda cu ic u Hrvatsku repku Under 12!!! Pozvali su nas 15, i samo 2 idu!!!
|
|
|
|
#5193 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Jebga bitno je da smo uknjižili3 boda, al ono sinoć što sam vidio na pregeldu tekme nije baš valjalo, da je u pitanju bila neka jača ekipa, primili bi mi bar još 2-3 komada, odbrana nam je slaba do bola...
Svaka čast Kaki, neznam šta bismo bez njeg.....
|
|
|
#5194 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Forza Milan,,,,,Kaka 3x,naš fenomen,,,jeste li vidjeli trećeg gola jaoooooooooo,,
Gilardino,,,daje golove i u CL,,,,kako čovjek voli Milan-vidjeli ste način na koji je proslavio Kakav Ronaldinho,,,,,nama treba(kao što je neko prije rekao)neko da Kaka igra sa nekim,,,mislim da bi Torres il Drogba bio rešenje-______________________-________ @Mirza,,,tačno što si rekao,,,,,,meni ono sinoć poslije Kakinog 3 gola,,,izgledalo nešto kao CHAMPIONS LEAGUE finale,,vodimo 3-0 i sve je gotovo...............-----kak bi nas neko prebio da je bio neko od jačih.............. Strahujem da u CL u 1/8 finala ne dobjemo Lyon ili Chelsea,,,,,sa ostalim se koliko-toliko možemo nostitti,,,,ak Kaka bude igrao ko sinoć,,,i Gili,,i svi ostali.............. Danas sam gledao snimak sinošnje tekme,,,,,i ne valja------Nesta se žali na povredu ramena--nadam se da nije ništa ozbiljno------------------------------ Al djelovali smo poprilično stabilno do 60 minute,,mislim da se vraćamo u formu,,,,,,i to je dobro,,,,,sreća samo da je 1/8 finala poslije januara,,gdje ćemo ,nadam se ,,,napravit dobar posao(MILANO SIAMO NOI)....jer to moramo,,,ako planiramo napravit nešto u Ligi prvaka,,,,,,,samo ako nekog dovedemo..........MOJ PRIJEDLOG,,,,: Barzagli --Palermo; Di Natale -- Udinese;...................................................................................... FORZA MILAN...... ............................................................................
|
|
|
|
#5195 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
sta mislite o nagađanjima da ce milan kupiti diega iz werdera po meni mali je super igrac i mogo bi igrat na poziciji seedorfa ako ce on otici, jos se sjecam diega iz CM tamo je razaro
atalanta-milan 1 - 3 gilax2 kaka ![]()
|
|
|
#5196 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Atalanta - Milan 0-2
Kaka, Pippo Konacan Predikt
|
|
|
#5197 |
|
Registered User
![]() |
Aj bok ljudi!!! Nece me bit 5 dana!!!! Mozda ce tu i tano nekad moj brat doc ovdje njemu je isto tako drag klub Milan i KAKA ko meni!!! Atalanta-Milan 0:2
KAKA, Gila KP
|
|
|
|
#5198 |
|
Registered User
![]() |
Atalanta - Milan 2-4
Gilardino,,Gilardino,Kaka,Oliveira KP
|
|
|
|
#5199 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Atalanta-AC Milan 0-1
ACM: Pirlo KONAČAC PREDIKT
|
|
|
#5200 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Sjećam se i ja Diega iz managera, bio mi glavni igrač u Milanu, ak je proigro nevidim zašto ga nebi doveli, al opet, on je iz Porta u Werder prešao za nekih 5mil€, i sad ima ugovor do 2011., morali bi za njega platit sigurno trostruko više, s tim da ko zna kako bi se snašao u Italiji, ako nije mogao u Portugalu? Kad smo već kod Porta, meni se jako sviđa Lucho Gonzales, volio bih njega vidit u Milanu, al to je samo moja želja...
|
|
|
#5201 |
|
Registered User
![]() |
ma nije da se nije snasao nego svakom brazilcu kad dodje u europu treba vrijeme prilagodbe jos se diego dobro i prilagodio, al sad u njem ligi mali razara dao je dosta golova i pk asistencija, mislim da bi bio od koristi
![]()
|
|
|
#5202 |
|
Registered User
![]() |
Šta će nam on,,,,možda samo da mjenja Kaku,,,a ostalo bi sjedio na klupi,,,a on nije za klupe,,,on j eza neki tim kao što je Werder,Shalke,pa i za Fiorentine....al za milan,,,nek Kaka stoji gdje jest,,,,po meni je dosta bolji Gourcuff ,,,tak da on ne bi imao gdje igrati-sem na klupi...................................
danas sam ga gledao protiv Cottbusa,,,nije nešto................................. Di Natale Barzagli, Miguel. po mogućnosti Eto ,,,, kakav Diego..................... Forza Milan ![]()
|
|
|
|
#5203 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Atalanta - Milan 0-2
Gila, Kaka K.P.
|
|
|
#5204 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Atalanta: Milan
1: 2 Kaka' Gila K.P. FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#5205 |
|
Registered User
![]() |
drugovi bosanci, jel znace oce koja od ove 2 tv PINK BH i OBN prenosit danas u 15sati Atalanta-Milan
![]()
|
| Tags |
| balkan |
|
|