![]() |
|
|
#5236 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
.
Quote:
Nema "ili",samo jedan konačan predict POZZ, FORZA MILAN ![]()
|
|
|
|
|
#5237 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Quote:
Očito nisi od početka pratio, pa evo za tebe i ostale kojima možda nije jasno: Svatko tko hoće daje predicte o Milanovim utakmicama, a boduje se pogođen ishod (pobjeda, nerješeno, poraz), točan rezultat (1-0,2-0,2-1,....), te strijelac gola... Sve od toga nosi jedan bod... Tko želi sudjelovat mora do početka tekme stavit svoj predict i naglasit da je to KONAČAN PREDIKT (K.P.), jer su moguće promjene ili rasprave o rezultatu, tako da se prihvaćaju samo oni predictovi uz koje piše da su konačni. Na kraju se zbrajaju bodovi i na temelju toga se slaže tablica, da se vidi tko najbolje predviđa... Do nedavno je o tome David vodio brigu, vjerovatno je i autor toga (neznam), al pošto ga nema ja sam nastavio evidentirat od zadnje njegove objavljene tablice. Čak je bila i spominjana nagarda u vidu dresa, šala i članstva u Milan Clubu Rijeka, al osobe koje su ga nudile nisu više na forumu, tako da od toga ništa (da opet napišem; ako netko ima nešto od milana a voljan je dat pobjedniku nek mi se javi). Ja sam preuzeo evidenciju tako da nebi propalo ovo kaj smo do sada prognozirali, a i da imamo neku zabavu na forumu... Ako nekom još nije jasno nek mi se obrati putem private messagea da ne pišem svakom na forum.... Eto!
|
|
|
|
#5238 |
|
Registered User
![]() |
Gubimo od Brescie 0-2
ja ne znam NO COMENT
|
|
|
|
#5239 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Hvala ti Warp!!!! Isuse i Boze gubimo od breskve 0:2
|
|
|
|
#5240 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
2-2, jos 10 minuta........
|
|
|
|
#5241 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
i evo 4-2 na kraju malo sam fulo rezu al bar sam pogodio da ce broki i borielo dat golove, ajde bar malo veselja jos da u sub nakantamo romu i niko nebi bio veseliji jer mi cura druka za romu, joj kako cu je zajebavat
![]()
|
|
|
#5242 |
|
Registered User
![]() |
Simic je dao gol!!!! P.S. MILAN:Roma 1:0
KAKA' Konacan predikt
|
|
|
|
#5243 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Redosljed nakon 17. Kola:
1. Acmir^ 27 2. _MaJi_tz 23 3. uvijek_rossoner 18 4. Mirza 16 5. mrki 13 6. Josip 12 7. Warp05 12 8. David_18 11 * 9. Enis 11 10. eve 11 11. Paolo Maldini 11 12. AS13 10 * 13. Irma 9 14. Senahid1 9 15. acm-zgb 8 16. KAKA_22 7 17. Lang 7 18. DeejaySale-Ri 6 * 19. Shadowhunter 6 * 20. ambro_foreverr 5 * 21. King tiger 5 22. Milanista Mosta 4 * 23. E-Milan 3 * 24. Adnan 1 * 25. Blejim 1 * Naravno, ako netko primjeti neku pogrešku neka javi, pa ću ispravit. Označeni imaju još 4 kola za predomislit se... Bilo je malo problema, negdje piše da je Šimić zabio, na acmilan.com da je borriello 2, na eurosportu i goal.com da je Šimić, na službenim stranicama talijanske lige još nema službenih rezultata, tako da za sad uzimam da je Šimić dao, kad objave službene rezultate onda ću napravit i eventualne promjene (Mjenja se jedino stanje acm-zgb, umjesto 3 dobit ce 4 boda, jer je napisao borriello 2 gola)... EDIT: Službeno je Borriello dao dva gola, znači acm-zgb ukupno ovo kolo 4 boda... Čestitam! Sljedeć utakmica: Milan - Roma 11.11.2006. 20,30 h FORZA MILAN!
Navijanje za dinamo je mazohizam! Campioni d`Europa Last edited by Warp05; 09-11-2006 at 04:30. |
|
|
|
|
|
#5244 |
|
Registered User
![]() |
Izgleda da nam Lippi dolazi sljedeće sezone,,,juuupiii
kaže da bi doveo Marca Ameliu(Livorno),Emersona(Real M.),Trezegueta(June),, ne znam fenomenalni golovi Broccia i Inzaghia,,i svaka čast Borrielu,dobro se snašao u 16-ercu i zabio na kraju... Kalac je branio katastrofalno,,njegove dvije greške i dva gola od istog igrača,i istog asistenta,,.Oba gola:čovjek ubacuje iz auta rukom u 16-erac,i isti nam tip zabija....... BIće teško dobit Vučicu,,,al malo Kake' i to je to....... AC Milan - AS Roma 3-2 Kaka',Giladino 2X NIJE konačno,,, Pozz
|
|
|
|
#5245 |
|
Registered User
![]() |
Predomislio sam se!!!!
Milan:Roma 2:1 KAKA Gila
|
|
|
|
#5246 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Milan - Roma 3-1
Pippo, Kaka, Gila Totti KONACAN PREDIKT
|
|
|
#5247 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
Milan - Roma 2:2
Pippo,Kaka KONAČAN PREDIKT |
|
|
|
|
|
#5248 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
AC Milan - Roma 2-1
ACM: Kaka, Pippo ASR: Totti KONAČAN PREDIKT ----------------------------------- Ja pogođen nisam ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastavit ću tačno tamo gdje sam stao, IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE!!!! 09.11.1993.-09.11.2006.
|
|
|
#5249 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Davno sam još govorio da treba Boriellu dat više šanse da igra, jebga mi bi samo kupovali strane igrače, treba svom podmladku dati šansu, sigruno osjećaju više ljubavi i više će se borit za klub, neg neki koji dođu samo zbog para....
|
|
|
|
#5250 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
fino sam ovo kolo stepo joj kaj bi bilo frke da sam od pocetka prognoziro
evo po mom mislim da bi trebalo sterat ancelotija i dofurat lippia jer nezamislivo je da milan protiv najveceg moguceg rivala intera i to na svom stadionu igra sa jednom spicom, aj barca igra sa jednom al i sa 3 ofenzivna vezna a mi smo igrali prvo pol sa 3 defenzivna vezna(pirlo ambrosini gatuso) pa to je po mom misljenju nezamislivo jer ipak je milan institucija a ne neka prčvarnica i isto protiv chieva vodimo 1-0 a on se usro i mislim umjesto oliveire pikne gatusa i zatvara igru, ma steram ga u k, jedva cekam dan kad ce otic moja prognoza za romu 3-2 kaka,inzaghi,gourcuf tadei,totti ![]()
|
| Tags |
| balkan |
|
|